Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
ináč vidíte ten paradox? máme kopec prachov na to aby fízli išli odprevádzať narbaných hooligans na futbalový zápas ale na to aby sa posilnili hliadky v rizikových oblastiach tak na to prachy nie sú.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som ich doraz vyriešil... Prišiel by som na uhlisko, kde niečo ukradli a tak by som ich zmlátil a bolo by vybavené... Aspoň 3 krát do dňa. Cigani sa boja bitky, preto by si to uvedomili a boli by spokojní
-
KaptMichal
King
silmarill, skor by som povedal, že štát nechce dať peniaze na posilnenie hliadok, to by si videl tú kritiku vo svete aký sme my rasistický štát.
Son-Goku:
Michal:
Bezdomovci nekradnú a nie sú zapojení v rôznej drobnej trestnej činnosti ?
Akože chlapci, môžte ma tu aj ukameňovať, ale vy ste rasisti ako repa a neustále to dokazujete.
Jáj, lebo cigáni Nota Bene nepredávajú.socialne slaba skupina su aj bezdomovci a div sa svetu oni nekradnu tolko.a co viac dokazu predavat nota bene.i ked to nepovazujem za pracu ale kde je chyba?cigan nevie a bezdomovec sa aspon malinko snazi.
Michal:
Presne tak.Presne tak, ale toto spôsobuje genetická odlišnosť medzi nami a cigánmi
Bezdomovci nekradnú a nie sú zapojení v rôznej drobnej trestnej činnosti ?
Akože chlapci, môžte ma tu aj ukameňovať, ale vy ste rasisti ako repa a neustále to dokazujete.
no ja som cigana predavat NB videl tak 1 z 10 takze to sa ani ratat nemoze ked ich je pol miliona.a ty si pre zmenu slepy jak repa a stale to dokazujes.
-
Stoporko
VIP
hughito - pripájam sa ku son-goku, tiež som cigána predávajúceho nota-bene videl tak 1/10, možno aj menej. A to tu v Ba máme bezďákov dosť.
ja by som zase povedal, ze tu v BA vidim vacsinou predavat notabene romov...aj ked ono sa to dost tazko zistuje, ked je clovek neupraveny a spinavy a vy v priebehu 2 sekund prejdete rychlo okolo neho a snazite sa vyhnut ocnemu kontaktu, aby vas neoslovil...
ale minule som si od jednej pani kupil, bola celkom upravena, ani chlast z nej netiahol...prsalo a ona mi dala aj euroobal na notabene, aby mi nezmokol ten casopis...a ano, pravdepodobne bola romka...
ale minule som si od jednej pani kupil, bola celkom upravena, ani chlast z nej netiahol...prsalo a ona mi dala aj euroobal na notabene, aby mi nezmokol ten casopis...a ano, pravdepodobne bola romka...
-
Stoporko
VIP
ephramko - kadiaľ sa zväčša pohybuješ? Myslím oblasť Ba. Lebo ja mám zas opačnú skúsenosť
Aj keď u nás pred poštou vidím stále stáť jednu cigánku (má tmavú pleť a nie je to opálenie) s notabene. Ale to je asi jediná o ktorej viem.
ja ich vacsinou vidim stat na roznych krizovatkach, tam vzdy predavaju soferom, ktori stoja na cervenej...a povedal by som, ze su to vacsinou romovia, aj ked je pravda ze ked clovek cely den takto vonku na slniecku predava, tak sa aj dost opali...
a este ich je dost vela v okoli stanic, ale tych moc nemam rad, lebo vacsinou vyzeraju velmi velmi pochybne a nechutne...a od takych by som si nekupil ani to notabene...
a este ich je dost vela v okoli stanic, ale tych moc nemam rad, lebo vacsinou vyzeraju velmi velmi pochybne a nechutne...a od takych by som si nekupil ani to notabene...
čo je rasistické na ochrane ochrane obyvateľstva v oblasti s vysokou kriminalitou? jedného dňa si tu budú musieť uvedomiť všetci. hlavne politici a pseudohumanisti čo sedia na riti v kancli v Blave a cigáňa videli možno tak v TV.KaptMichal napísal:silmarill, skor by som povedal, že štát nechce dať peniaze na posilnenie hliadok, to by si videl tú kritiku vo svete aký sme my rasistický štát.
ad notabene: čo som ja zatiaľ videl je predávajúcich asi 9/10 cigáňov.
samozrejme ty vzdy vidis opak toho co my.ephramko napísal:ja by som zase povedal, ze tu v BA vidim vacsinou predavat notabene romov...aj ked ono sa to dost tazko zistuje, ked je clovek neupraveny a spinavy a vy v priebehu 2 sekund prejdete rychlo okolo neho a snazite sa vyhnut ocnemu kontaktu, aby vas neoslovil...
Jáj, to teda sú hodnoverné štatistiky: 1/10 - ja som to tak videl..
Ja som cigánov predávať NB teda videl a nie jedného/jednu.
-
Stoporko
VIP
hughito - ja som o štatistike vrámci ich celej populácie nevravel. Vravel som o svojej OSOBNEJ skúsenosti, ktorá môže byť (a aj zjavne je) iná od človeka ku človeku.
Dobre, veď ja to beriem a ty si to rozumne i prezentoval, čo sa ale o Son-Goku napísať nedá.
si myslite, ze bezdomovci su len biely? Ja som tiez videl nejedneho cigana predavat nota bene. V BB vydavam pri jednom nemenovanom obchodnom centre jednu ciganku predavajucu NB pravidelne.
je mozne nehadam sa.zalezi odkial si.tam u mna to je tak ako pisemhughito napísal:Jáj, to teda sú hodnoverné štatistiky: 1/10 - ja som to tak videl..![]()
Pokojne, ale potom neštylizuj svoje príspevky takto:
ano ja som cigana predavat NB videl tak 1 z 10 takze to sa ani ratat nemoze ked ich je pol miliona.a ty si pre zmenu slepy jak repa a stale to dokazujes.
socialne slaba skupina su aj bezdomovci a div sa svetu oni nekradnu tolko.a co viac dokazu predavat nota bene.i ked to nepovazujem za pracu ale kde je chyba?cigan nevie a bezdomovec sa aspon malinko snazi.
-
KaptMichal
King
My tu mame bielych ludi s nejakymi spolocnymi znakmi ktori sa principialne vyhybaju praci a tvoria uzavrete komunity plne bordelu a spiny? Nota bene je mozno aj 50:50, ale odkedy bieli ziju na SR v osadach?
To silmarill : Nič.
To silmarill : Nič.
Mne rómovia nevadia. Pokiaľ sú normálni... V škole sme mali takého ktorý chcel každého zbiť len preto lebo on či ten nemal roztrhané nohavice a mal umyté vlasy... Takí sa mi nepáčia. Sú takí ktorí sa správajú normálne a nemyslia si že sú KING... Boužiaľ, ruku na srdce, takých je ako šafránu... Lenže takí to aj niekam (hádam) dotiahnu. Snažia sa učiť, nie vyrušovať, a keď k nim prídu nejakí pracovníci čo im chcú pomôcť tak im nerozbijú hub*. Takí mi nevadia, s nimi sa dokážem rozprávať a normálne pozerať do očí...
yogi presne takých aj ja poznam lenže ako sa hovorí: nehádž všetkých do jedneho vreca , tak sa ja hovorí : kôli pár zlým zemiakom nerozväzuj vrece !