Hladam sudneho znalca na elektroniku
Hladam sudneho znalca na elektroniku
Hladam nejakeho sudneho znalca na elektroniku z BB kraja, nakolko pri mojich Sluchadlach Logitech G35 mi neuznali reklamaciu (odpadlo mi sluchadlo) vraj mi to muselo spadnut a je to len a len moja chyba. Keby to tak bolo, tak kaslem na to. Ale nebolo to tak a tie sluchadla nestali 5€ u Ťing-Ťonga, cize inu cestou to asi nepojde. Hladal som na webe http://www.justice.gov.sk konkretne TU ale nejako mi ten vyhladavac nikdy nic neukaze
poznate nejakeho? prosim Vas, dajte mi vediet.. Dakujem
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hladam sudneho znalca na elektroniku
Hmm, to je celkom divné. V akom shope si ich kupoval? MO či VO?
-
aughostino
Medium Professional
mam mailove kontakty na 3 znalcov, myslim, ze jeden z nich je zo ZV. Pozriem da na to hned rano a dam vediet 
mne tych znalcov naslo viacero. ale neviem ci bude potrebne prave odvetvie elektrotechniky/elektroniky, ked ti odpadla mechanicka cast a napr. nezhorel plosak alebo nieco podobne.
vo zvolene som nasiel aj ja tohoto http://www.znalec.wbl.sk/Elektrotechnika.html, pokial nenajdem nejakeho ineho, tak nebudem mat inu moznost len ho kontaktovat. Sluchadlo je ulomene, ano, ale SOI mi povedali, ze sudneho znalca pre elektroniku, tak hladam sudneho znalca pre elektroniku...
lebo neviem 
co je MO ajebo VO? maloobchod a velkoobchod?uplink napísal:Hmm, to je celkom divné. V akom shope si ich kupoval? MO či VO?
FUXXO a kto ti neuznal reklamaciu ? predajna ci servis ?
predajna, ani to neposielali dodavatelovi ani servisu, ku sluchadlam som im dal dodaci list, nevratili mi ho, ziadal som ich aby mi ku sluchadlam pribalili web a adresu dodavatela a ani toho neboli schopni. http://www.pocitac.sk alebo http://www.board.sk je to jedno a to iste. Idem podat podnet na SOI, lebo taketo jednanie zo strany predajcu je nedadekvatne...
-
aughostino
Medium Professional
Prizmam sa, trosku som pozabudol 
Ing. Vladimir Antoška
Gagarina 107
960 01 Zvolen
0905/325 100
0903/225 100
[email protected]
tieto kontakty su verejne, mam ich z byvalej prace, kde tieto kontakty boli uverejnene na kazdom reklamacnom protokole
ak moderatori uznaju za vhodne, mozu to kludne zmazat
//nie su udaje o dodavatelovi na krabici (obale)? v niektorych pripadoch byva prelepeny EAN kod
Ing. Vladimir Antoška
Gagarina 107
960 01 Zvolen
0905/325 100
0903/225 100
[email protected]
tieto kontakty su verejne, mam ich z byvalej prace, kde tieto kontakty boli uverejnene na kazdom reklamacnom protokole
ak moderatori uznaju za vhodne, mozu to kludne zmazat
//nie su udaje o dodavatelovi na krabici (obale)? v niektorych pripadoch byva prelepeny EAN kod
Aby sme boli v obraze - predajňa má právo reklamáciu nezobrať do servisu. Musí ju prevziať a má 3 dni na vyjadrenie sa. Oni sa ti vyjadrili, že si si to sposobil sam a že to nepošlú do servisu. Ak ti prišlo toto vyjadrenie na papieri, tak to tam pošli ZNOVU a žiadaj ich, nech to pošlú do servisu. Ak to ani tak neurobia, tak daj podnet na SOI. To iste ti povedia aj oni, tiez som raz riesil takuto podobnu reklamaciu, lenze s teniskami, volal som aj na SOI, a povedali mi toto iste.
energy00 napísal:Aby sme boli v obraze - predajňa má právo reklamáciu nezobrať do servisu. Musí ju prevziať a má 3 dni na vyjadrenie sa. Oni sa ti vyjadrili, že si si to sposobil sam a že to nepošlú do servisu. Ak ti prišlo toto vyjadrenie na papieri, tak to tam pošli ZNOVU a žiadaj ich, nech to pošlú do servisu. Ak to ani tak neurobia, tak daj podnet na SOI. To iste ti povedia aj oni, tiez som raz riesil takuto podobnu reklamaciu, lenze s teniskami, volal som aj na SOI, a povedali mi toto iste.
sluchadla mi vratili ako som uz pisal bez akejkolvek pisomnosti a to som ich telefonicky ziadal 3x, aby mi to poslali pisomne aj s adresou dodavatela a nic.. preto to chcem riesit cez SOI, kde som telefonoval ohladom tohoto a bolo mi povedane, aby som to dal znalcovi, poslal to so znaleckym posudkom do servisu s tym, ze vsetky naklady na znalca a na postovne mi musi nahradit predajca, nakolko si nesplnil povinnost. Dam spravit posudok, zaslem to tam, nevyjadria sa zase, podavam staznost na SOI a som ochotny to potiahnut aj na sud aj ked nerad...
No tak to je iná situácia, no doporučujem to riešiť čím skôr, máš odložené poštové doklady, že si im to tam posielal ? Pokiaľ máš všetky veci, tak veľa šťastia 
Mam to odlozene, ale nestiham to riesit. Zavolal som na Logitech support do Ceskej republiky s tym zamerom, ze som si chcel vymenit poskodeny diel (umela hmoto o rozmeroch 2x3 cm uchytena 4 srobkami). Pan na infolinke mi vysvetlil, zediely nie su a pytal sa ma co sa stalo.. vysvetlil som, ze mi neuznali reklamaciu a potesil ma s tym, ze mi sluchadla vymeni, pokial mu ich odfotim s referencnym cislom ktore mi poslal on, zaslem mu do mailu aj s PID kodom tu foto a mojou dorucovacou adresou.. dnes som to odoslal, tak uvidim. Mam vsak podozrenie, ze PID kod bol na sluchadlach vymeneny predajcom (ked boli sluchadla v ramci reklamacie u neho), nakolko PID je na umelej hmote uchytenej srobkami, ktora sa da demontovat kedykolvek a na srobkach je viditelne, ze boli povolovane a dotahovane. Cize ak s tym bude nejaky problem, ze PID kod je chybny. momentalne volam predajcovi, s tym, ze si hovor nahram aby som ho mohol pouzit pri podavani podnetu na SOI a ten podnet podam rovnako, ako som ho podal na predajnu znackoveho oblecenia v Europa SC v BB, kde pani z SOI nasli nedostatky a budu to riesit... dakujem kazdemu, kto sa snazil pomoct...