KaptMichal napísal:
Dáš ruku do ohňa, že percentuálne to bude vyrovnané? Aj homosexuálnych - riziko ovplyvňovania detí (hlavne ZŠ), aj pedofilných - to hádam netreba vysvetľovať prečo.
ako percentualne vyrovnane? uz som ti raz povedal, ze citat myslienky neviem, tak sa vyjadruj zretelne... cize ty chces vyhodit ucitelov len preto, ze su homosexualne orientovani ??? ako homosexualny ucitel chemie moze ovplyvnovat deti ??? to mi teda vysvetli...heterosexualny ucitelia tie deti neovplyvnuju ? nezasluzia si teda vsetci ucitelia padaka ??? ...a vobec, to ze je niekto homosexual, nejako znizuje jeho odborne alebo pedagogicke schopnosti ???? heterosexual dokazu ucit lepsie a to len preto, ze je heterosexual ?
kali520 napísal:Je vyrazne viac pedofilov medzi homosexualmi ako medzi heterosexualmi (studia okolo toho tu uz bola, nie raz).
hej hej studie stare 30rokov, s malym poctom respondentov a pochybnymi pseudovedcami, ktori odmietaju diskutovat o svojich vyskumoch so svojimi vedeckymi kolegami a pre umyselnu manipulaciu s udajmi boli vyluceni z viacerych vedeckych organizacii...
vies ake je lahke vytvorit taku studiu? cele to je na baze ankety a navyse s pochybnou vzorkou respondentou, to aj ja si mozem do ankety nahlasit iba 500 LGBT aktivistov (inych ludi tam umyselne nedam) a potom im prikazem, aby v otazke "ste heterosexual" oznacili "ano" a nasledne v otazke "mate sexualne fantazie s detmi" oznacili tiez "ano"...a nasledne by mi vysla studia, kde by sa zistilo ze viac ako polovica heterosexualov su pedofilovia...pekna studia ze ? a potom by som to tu prezentoval absolutne demagogicky ako pravdu o heterosexualoch... siril to po internete spolu s nechutnymi obrazkami heterosexualov z roznych sex veltrhov a zase demagogicky tvrdil, pozrite sa aki su heterosexuali nechutni, takto vyzera sexualne spravanie kazdeho heteraka...a naviac podla studie su to este aj uchylni pedofilovia...
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2011, 17:30)
KaptMichal napísal:
Ak bude mať šancu využije ju aby ich ovplyvnil. Ale skôr by som sa bál ich nechať učiť spoločnské vedy.
konkretne ??? zase tie tvoje dristy...uz vidim ako ucitel chemie, popri definovani ionovej vazby a kresleni elektronov a vazieb medzi Na a Cl zrazu zacne tarat o tom ze homosexualita je super, deti robte to aj vy...ty si fakt neni normalny
najradsej by som bol, keby teba vyrazili zo skoly alebo z prace a zakazali ti tak kontakt s ludmi, aby si ich neovplyvnoval, pretoze si jeden pokrytecky srac, aspon by si si vyskusal diskriminaciu na vlastnej kozi...
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2011, 17:34)
najprv tu vykreslis homosexualov ako zvratenych pedofilov, opisujes ako sulozia s detmi...a ked napisem to iste o tebe, ze mas tiez velmi blizko k pedofilnym sklonom, tak sa zrazu urazas a reportujes moje prispevky...tak sa presne pokrytecky srac sprava...
Zažil som snahu o politické ovplyvňovanie tak neviem prečo by sa to nedalo aj s homosexualitou. Je to môj názor, vychádza s vlastných skúseností.
ze mas tiez velmi blizko k pedofilnym sklonom
Na to si ako prišiel? Psychologickým profilom?
Už som ti viac krát priamo odpovedal na tvoje otázky, poprípade sa snažil o nejakú rozumnú debatu ale ty sa stále vykrúcaš poprípade útočíš. Všimni si, že si ešte ani raz neuznal nejaký protichodný názor, alebo si ho odbil tvojimi kecami o cirkvi. Skús sa naučiť debatovať a nie vyplakávať ako malé decko.
a povies mi teda uz konecne konkretne ako moze homosexualny ucitel negativne ovplyvnovat svojich studentov ??? a heterosexualny nemoze ??? nezasluzia si preto padaka aj heterosexualny ucitelia, pretoze mozu negativne ovplyvnovat deti ? -na tieto otazky som akosi odpoved nedostal, aj ked sa ta to pytam uz 3Krat...
a ty si odkial prisiel na to, ze homosexuali su zvrateni pedofilovia, ktori si chcu adoptovat deti, aby mali s kym mat analny sex ??? to si zistil vdaka tvojej ohromne velkej inteligencii ???
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2011, 17:58)
KaptMichal napísal:Skús sa naučiť debatovať a nie vyplakávať ako malé decko.
hej to hovori ten, co uraza ostatnych a ked mu napisu rovnake urazky, len to otocia proti nemu, tak vypisuje adminom... pripadne posiela provokacne urazlive spravy plne osocovania a osobnych invektiv, a ked mu clovek odpise na tu spravu rovnako, tak to zase nahlasi adminovi...
Niektorí si možno zaslúžia ale heterosexuálni učitelia netrpia komplexami menejcennosti kvôli svojej sexualite takže ani nepotrebujú žiakom vsugerúvať svoje názory.
kaptmichal - lenže mnoho homosexuálov ktorí idú učiť (jedného z nich poznám) sú so svojou sexualitou vyrovnaní a nemajú potrebu ju prezentovať "aha, som teplý, to je super!" - proste sú úplne takí istí ako bežní heterosexuáli.
yazoo - tu sa vravelo o tom, že je pre homo i hetero populáciu BEŽNÉ znásilňovať? Myslím že sa obaja zhodneme, že ten gej, čo osúložil toho chlapa s hlavou v koši nebol psychicky v poriadku, bol to úchylák. Tak isto je úchylák heterosexuál, čo prepadáva babičky v parku a má s nimi pohlavný styk. Oboje sa deje, oboje nie je bežné.
veď s tým plne súhlasím Bol to úchylák. Bodka, o tom nemá cenu debatovať. Tak isto sú ale aj úchyláci medzi nami heterosexuálmi. Takže homosexuáli nie sú úchyláci! Len sa medzi nimi vyskytnú úchyláci, tak isto ako aj medzi nami. A keďže je homosexuálov menej ako hetero, tak počet úchylákov v ich radoch viac "vynikne." Lebo 10 heteroúchylákov sa v majoritnej populácii tak povediac stratí skôr než jeden úchylák v pomerne malej skupine homosexuálov. Chápeme sa - ide tu o pomer. Málo homosexuálov = aj jeden úchylák viac "zaváži" no stále to nevypovedá nič o tom, že by všetci homosexuáli museli byť apriori úchyláci súložiaci bezbranné obete v kontajneri do kakáča
yazoo, tvrdil som snad, ze to znasilnenie bolo normalne alebo som ho nejako obhajoval? nie...kazde znasilnenie je hnusne, a je nespravne tu 1 pripad prezentovat, ako keby sa cela populacia homosexualov spravala presne rovnako a zaroven heterosexuali sa takto vobec nechovali, heterosexualne znasilnenia sa u nas odohraju niekolkokrat za tyzden, napriek tomu som sem nepostol ani jeden taky pripad z vecernych sprav, preco? pretoze viem ze vacsina heterosexualov nie su uchylaci, ktori niekoho bezbranneho znasilnia...
zvykni si na to, ze zli ludia su vsade...aj medzi heterosexualmi, aj medzi homosexualmi...
vratme sa k blogu, ktory napisal Palko o istom zakone v Irsku, ktory vraj zatvara homofobov do basy...Palko tvrdi:
„To som ešte netušil, kam až zájdu autori írskeho zákona. Tým nestačí, aby bol nešťastný sobášny úradník pre svoje svedomie iba vyrazený na dlažbu. Títo tolerantisti sú presvedčení, že takéhoto úradníka treba rovno zavrieť do basy. Zákon uvádza, že sobášny úradník, ktorý odmietne vykonať akt uzavretia registrovaného partnerstva osôb rovnakého pohlavia, bude potrestaný väzením do šiestich mesiacov a peňažným trestom do 2000 eur. Je typické, že v novinách si o tom neprečítate."
a prave to mi nedalo, pretoze ked ma niekto zaplatit pokutu a este ist aj do basy, to mi bolo dost podozrive, kedze vacsinou clovek ma iba zaplatit pokutu a ked ju nezaplati, tak az potom ide do vazenia...preto som pogooglil a nasiel som vyjadrenia irskeho ministra spravodlivosti k tomuto zakonu...
"Podľa zákona z roku 2004 hrozí úradníkom peňažný trest do 2000 eur alebo väzenie do 6 mesiacov v prípade, že odmietnu bez primeraného dôvodu vykonať si svoje úradné povinnosti týkajúce sa sobášov, úmrtí a narodení. Rovnaký trest im bude teraz hroziť aj v prípade registrovaného partnerstva."
cize, jednak ten zakon platil uz davno pred schvalenim registrovanych partnerstiev v Irsku...uradnikov, ktori si neplnia svoje pracovne povinnosti trestal rovnakym sposobom a v roku 2010 sa k ochrane manzelstva, umrti, narodeni deti tymto zakonom priadala aj ochrana registrovanych partnerstiev....
Pricom v Irsku su podobne zakony, pokuty alebo vazenia bezne aj pri ovela mensich deliktoch, sluzia hlavne na to, aby ludia pracujuci pre stat, si plnili svoje pracovne povinnosti podla zakonov...
Tiez je zaujimave, ze v silne katolickom Irsku presli registrovane partnerstva pomerne hladko a zaroven Iri odmietaju prijat zakon o vyhrade vo svedomi, napriek tomu, ze je to silne katolicka krajina ako Slovensko...mozno maju viac rozumu ako Slovaci...
Treba este povedat, ze spominana uprava toho zakona este nie je v platnosti, rovnako ako zakon o registrovanych partnerstvach, sice zakony podpisala prezidentka, ale este musia prebehnut ine upravy legislativy, RP vstupia v irsku do platnosti od roku 2012...
Zaver? Vladimir Palko je klamar, ktory umyselne manipuluje spravami zo zahranicia, aby mu zapadali do jeho konzervativnej krestanskej politiky...ked umyselne klame obycajny clovek, je to velka hanba, ale ked umyselne klame katolik, ktory si na moralnych hodnotach stavia politicku karieru a zivot, to sa nijak inak ako moralnou degeneraciou/demenciou nazvat neda (pritom sam Palko rad tento vyraz pouziva na ine osoby)...
Celkom častý jav - a nemyslím tým len na Palka. Niečo zamlčať, vynechať slovko, proste, čistá demagógia. A ešte sa pritom tváriť utrápene ako ten farizej Paľko. Som videl akýsi jeho prejav na námestí, no skoro sa rozplakal.
No ale podstata toho zakona zostava ta ista, moj zlaty. Jedine čo tam je vymenene je a za alebo. Je jasne, na koho je ten zakon namiereny – ak odmietneš registrovať ..... pokuta 2000 alebo basa.
ale zvlastne, ze uradnici, ktori odmietnu sobasit heterosexualov alebo robit svoju pracu pri narodeni deti alebo pri umrti ludi, a dostanu pokutu do 2000euro alebo basu, tak to ti vobec neprekaza, ale ked zrazu odmietnu registrovat a dostanu pokutu tak to ti uz prekaza...cize jednu vyhradu vo svedomi uznavas a stavias sa proti jej trestaniu, ale v pripade druhej vyhrady vo svedomi trest ignorujes a uz ti absolutne neprekaza, ze uradnik dostane pokutu alebo pojde do basy...
sam si sa vyjadril, ze si za vyhradu vo svedomi, a to aj v nej budes robit dalsie vynimky a vyhrady vo vyhrade svedomia ??? dvojaky meter? absurdne...
tehla napísal:Je jasne, na koho je ten zakon namiereny – ak odmietneš registrovať ..... pokuta 2000 alebo basa.
ten zakon je v platnosti 8rokov pred platnostou registrovanych partnerstiev...takze proti komu je namiereny, ked chrani heterosexualne manzelstva, umrtia, rodenie deti a teraz aj registrovane partnerstva...je namiereny proti homofobom, alebo proti uradnikom, ktori si neplnia svoje pracovne povinnosti ??? zakon ani vyska trestu sa nezmenili...iba sa tam dopisali aj registrovane partnerstva, ked predtym dostal uradnik pokutu do 2000 euro alebo isiel do basy na 6 mesiacov, to ti vobec neprekazalo...dnes ti to uz zahadne prekazat zacalo, preco si ubohych uradnikov, ktori prichadzaju o pracu a este aj mozu ist do vazenia neochranoval aj predtym, ked je to taky strasny zakon ???? ...podla tvojho spravania ti o uradnikov, ani o vyhradu vo svedomi nejde, zase si len hladas palicu na homosexualov...