vodicak na motorky problem

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
qwerty-xyz

vodicak na motorky problem

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) ked som mal 18 robil som vodicak na motorky, na velke, teda do 500 ccm. Na neobmedzenu kubaturu vtedy trebalo vek 21 a prist si len vymenit ku policajtom vodicak. Avsak ked som tam pred rokom aj cosi siel tak policia povedala ze sa zmenil zakon a musim ist robit vodicak znova a dalsi. Ja som sa vyhovaral vsak nato ze ked som ho robil vtedy tak idem podla stareho zakona. oni ze nie. V autoskole povedali ze policajtom sa nechce mi vydavat novy vodicak tak preto ma poslali naspat do skoly. Chcel by som vediet ako to je, nerad by som sa zase ucil testy o premavke a jazdil s policajtom na motorke ako dvaja tepli a este sa tvaril ze ta stara rachotina je moj sen . . . .plus platil celkom zaujimavu palku len za vydaj karticky ktoru som uz mal davno mat.
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: vodicak na motorky problem

Príspevok od používateľa Header »

ak si robil po 1.2.2009 (učinnost noveho cest.zakona) tak musis znovu absolvovat skusky (test+jazda) a este nejake kolky zaplatit atd..dalej potrebujes osvedcenie ze si jazdil min. 2 roky na motorke do 25kW...to by malo byt snad vsetko....niekedy to bolo tak, ze si iba zaplatil urcity poplatok a normalne ti ho "odblokovali" na 25kW +
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Header napísal:ak si robil po 1.2.2009 (učinnost noveho cest.zakona) tak musis znovu absolvovat skusky (test+jazda) a este nejake kolky zaplatit atd..dalej potrebujes osvedcenie ze si jazdil min. 2 roky na motorke do 25kW...to by malo byt snad vsetko....niekedy to bolo tak, ze si iba zaplatil urcity poplatok a normalne ti ho "odblokovali" na 25kW +
vodicak som robil PRED tym datumom co si napisal, cize? .... len si to pridem vymenit? alebo neviem teraz
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Header »

no pokial si robil pred tym datumom tak by ti to mali este vymenit....ale ked uz je aj to nejak zmenene, asi ti zostava len robit to nanovo...skus sa opytat nejakeho ineho policajta ale myslim ze ti povie to iste
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

ja mam ten isty problem a pytal som sa kamarata policajta (skusobny komisar) a ten mi povedal, ze musim ist znovu do autoskoly atd... :-/ ...vodicak na motorku som tiez robil pred 1.2.2009
Napísať odpoveď