vodicak na motorky problem
-
qwerty-xyz
vodicak na motorky problem
Re: vodicak na motorky problem
ak si robil po 1.2.2009 (učinnost noveho cest.zakona) tak musis znovu absolvovat skusky (test+jazda) a este nejake kolky zaplatit atd..dalej potrebujes osvedcenie ze si jazdil min. 2 roky na motorke do 25kW...to by malo byt snad vsetko....niekedy to bolo tak, ze si iba zaplatil urcity poplatok a normalne ti ho "odblokovali" na 25kW +
-
qwerty-xyz
vodicak som robil PRED tym datumom co si napisal, cize? .... len si to pridem vymenit? alebo neviem terazHeader napísal:ak si robil po 1.2.2009 (učinnost noveho cest.zakona) tak musis znovu absolvovat skusky (test+jazda) a este nejake kolky zaplatit atd..dalej potrebujes osvedcenie ze si jazdil min. 2 roky na motorke do 25kW...to by malo byt snad vsetko....niekedy to bolo tak, ze si iba zaplatil urcity poplatok a normalne ti ho "odblokovali" na 25kW +
no pokial si robil pred tym datumom tak by ti to mali este vymenit....ale ked uz je aj to nejak zmenene, asi ti zostava len robit to nanovo...skus sa opytat nejakeho ineho policajta ale myslim ze ti povie to iste
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja mam ten isty problem a pytal som sa kamarata policajta (skusobny komisar) a ten mi povedal, ze musim ist znovu do autoskoly atd... :-/ ...vodicak na motorku som tiez robil pred 1.2.2009