rozchod?
Re: rozchod?
Mohlo by sa to tu radšej pre istotu už locknúť 
-
qwerty-xyz
ja osm tiez za, .... podla mna sa to tu len vsak premaze od smapu typu ja, frankie a sperma, ... a budeme tam kde sme boli ....eldzi napísal:Mohlo by sa to tu radšej pre istotu už locknúť
ha ha. ja frankie a sperma 
to som dopadol
to som dopadol
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
ako citam prve dva prispevky bol to presne moj pripad...jej minulost... a takisto vsetko ostaatne ako vravis ale aj tak to dospelo k tomu ze sme sa rozisli
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ak vo vzťahu zažívaš takéto pocity, tak ti odporúčam to skončiť. Tiež som v jednom veľmi dlhom vzťahu mala rovnaké pocity, hádali sme sa kvôli nedôležitým hlúpostiam a maličkostiam, ale tie stále znovu a znovu prichádzali a mňa to už vytáčalo do nepríčetna, začala som sa trápiť a najlepšie rozhodnutie - i keď veeeeeľmi bolestivé po tej dlhej dobe - bolo rozísť sa. A poviem ti, lepšie rozhodnutie som v živote ešte neurobila. Takže zaťať zuby a urobiť to veľmi rýchlo. GL
No tak viem ze pisem neskoro, ale lepsie neskoro ako nikdy...
Ja osobne som mal tiez taky problem s babou... a nejak sme si to vyjasnili pokricali po sebe a nechal som to plavat...
a po case sme sa prestali aj tak hadat
a je to celkom idealne
Kazdy ma narok robit chyby a ak neboli vazne a je ti s nou este dobre tak je to malo... ale ak si myslis ze je to uz iba zo zvyku vztah tak to radsej ukonci a neoberaj oboch o cas ktory moze byt straveny hladat niekoho ineho
to je moj nazor... zjednodusene k tvojmu pripadu ak ju milujes nie je co riesit
a ak si si neni isty tak tomu daj cas... chvilu sa nestretavajte a ujastni si co chces...
potom aby si nelutoval
ja viem ze sa to vravi lahko ale sam viem ze to neni take lahke staci prekonat mentalny blok 
tak doporucenie 2 : najprv si vyries problemy co mas ty
potom ries problemy co mate spolocne
qwerty:
Ja viem ze svet je zly a vsetci klamu a vsetko tiez...
sa neboj
ale co s tym narobis ... ak sa ti to nepaci tak s tym nieco rob a ak sa ti to paci tak to nemusis stale vytahovat
kazdy vie ze to aj tak je 
ale ber to tak ze mala skupina kamaratov ti fakt dokaze sprijemnit dni
a nemusis sa aspon skryvat
Ja osobne som mal tiez taky problem s babou... a nejak sme si to vyjasnili pokricali po sebe a nechal som to plavat...
a po case sme sa prestali aj tak hadat
Kazdy ma narok robit chyby a ak neboli vazne a je ti s nou este dobre tak je to malo... ale ak si myslis ze je to uz iba zo zvyku vztah tak to radsej ukonci a neoberaj oboch o cas ktory moze byt straveny hladat niekoho ineho
a ak si si neni isty tak tomu daj cas... chvilu sa nestretavajte a ujastni si co chces...
potom aby si nelutoval
tak doporucenie 2 : najprv si vyries problemy co mas ty
qwerty:
Ja viem ze svet je zly a vsetci klamu a vsetko tiez...
ale ber to tak ze mala skupina kamaratov ti fakt dokaze sprijemnit dni