//dik sa karmu, už mám 3 čárky
Battlefield: Bad Company 2
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Battlefield: Bad Company 2
Asi je to len v digitálnej. Ale kúp si to cez paysafecard ako som už napísal. Tu máš aj návod keby si úfalo potreboval
http://www.slum.cz/clanky/krok-za-kroke ... s-paysafe/
Je tu kopec ludi co disponuje kartami ci paypal uctom. Staci sa s niekym dohodnut a mas to hned.
ale keď to chcem kúpiť cez ten Steam, tak mi vždy napíše toto http://img257.imageshack.us/i/screenshot78r.jpg/
a nepustí ma to ďalej. cez EA Store to kupovať nechcem, lebo tam to pýta aj bezpečnostný kód karty, a to riskovať nechcem
a nepustí ma to ďalej. cez EA Store to kupovať nechcem, lebo tam to pýta aj bezpečnostný kód karty, a to riskovať nechcem
Pise ti to presne toto: Vasa transakcia zlyhala z dovodu, ze sa pokusate kupit hru ktora vyzaduje pres spravnu funkcnost vlastnit inu hru ktoru vy vsak nevlastnite. Prosim opravte vasu chybu.
Laicky povedane, ze pre kupu doplnkov a DLC na Steame sa vyzaduje to aby si na svojom Steam ucte vlastnil aj povodnu hru. Kedze ty asi BC2 nemas Steam verziu (mas nejaku inu - EA Store, krabica) tak to tam proste nekupis. Musis to kupit na EA Store a kupit ti to nikto iny nemoze bo ten kit sa neaktivuje cez kluc, ale automaticky na ktory account to bolo zakupene takze by si pre kupu musel danemu cloveku pozicat na chvilu tvoj BC2 account aby ti cez neho na EA Store kupil ten kit.
Ono aby sa predislo zbytocnym dohadam, ze preco to nejde a bla bla vedzte, ze na svete existuju tupci ktory by si napr. Vietnam kupili i ked nemaju BC2 a zacali by spamovat support tym ze hra sa im nechce spustit.
Laicky povedane, ze pre kupu doplnkov a DLC na Steame sa vyzaduje to aby si na svojom Steam ucte vlastnil aj povodnu hru. Kedze ty asi BC2 nemas Steam verziu (mas nejaku inu - EA Store, krabica) tak to tam proste nekupis. Musis to kupit na EA Store a kupit ti to nikto iny nemoze bo ten kit sa neaktivuje cez kluc, ale automaticky na ktory account to bolo zakupene takze by si pre kupu musel danemu cloveku pozicat na chvilu tvoj BC2 account aby ti cez neho na EA Store kupil ten kit.
Ono aby sa predislo zbytocnym dohadam, ze preco to nejde a bla bla vedzte, ze na svete existuju tupci ktory by si napr. Vietnam kupili i ked nemaju BC2 a zacali by spamovat support tym ze hra sa im nechce spustit.
asi z toho nič nebude
Preco by nebolo? Ja som uz tak kupoval jednemu. Neboj su tu ludia ktorym sa da verit ved mrkni bazar a pod.
požičať môj BC2 účet niekomu inému by asi nebol dobrý nápad, lebo podľa mňa v 80-90% prípadov by sa mi naspäť nevrátil. aj s požičiavaním mám zlé skúsenosti, a to bol pri tom človek, ktorého som osobne poznal. tak že buď sa to bude musieť dať urobiť nejako inak, alebo si to asi budem musieť kúpiť cez Steam aj s originálkou
Neblazni to ta jedna zla skusenost odradi?
ja som kupoval napr Vietnam cez EA store a tusim, ze sa tam dalo platit aj cez paypal.
Mam problem... som si nainstaloval hru a ked dam prihlasit neprihlasi ma ze error.... co s tym?
Preboha ved najprv citaj novinky na EA twitery a uvidis, ze prave prebieha udrzba EA serverov az do 14:00. Takze nejdu hrat online vacsina EA hier.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
btw a naco mi je dobre to dlc ???
dobre? nanic
ale budes mat novy skin postavy aj zbrane
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
xD mňa akurat kickli zevraj som cheater, toto sa mi este nestalo
kruté 
sa darilo? 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Squad rush killstreak: 6 iba a kikli ma
mozno si sejmul par krat za sebou admina a dostal amok
sa mi stavalo sem tam este pri CS 
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2011, 16:52)
Inak mam taky mensi problem, ked hram cez sluchatka tak pocujem zvuky z pravej strany v lavom sluchatku a naopak, neviete niekto co s tym? pri reprakoch je to v pohode.
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2011, 16:52)
Inak mam taky mensi problem, ked hram cez sluchatka tak pocujem zvuky z pravej strany v lavom sluchatku a naopak, neviete niekto co s tym? pri reprakoch je to v pohode.
Nastavil si si v Options ze sluchatka????
jop som skusal aj to, ale nepomohlo
tak potom newem... skus vo windowse otvorit tu oranzovu ikonku zvuku ....
aj mne to blblo ze mi furt vyskakovala tabulka .....
a ked nepomoze to s tou oranzovou ikonou tak uz newem
aj mne to blblo ze mi furt vyskakovala tabulka .....
a ked nepomoze to s tou oranzovou ikonou tak uz newem