• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Archon
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: • AirSoft •

Príspevok od používateľa Archon »

Vdaka, ani som nedufal ze tak lacno. Predavaju tieto merace v municaku?, v e-shope ich tusim nemaju...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

na muničák zabudni (si bol fakt tak naivný, že by tam niečo také a tak lacno pri ich maržiach mali???). Kukni ebay, zahraničné (hlavne HK) shopy alebo prehľadaj wargames.sk - jeden chalan tam ponúkal výrobu a predaj merákov za tuším 70e.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Chcel bz som si kupit nejaku pusticku s puskohladom ludovo snajperku. Neviete kde sa da zohnat? napr take PSG alebo SVD? odporucit popripade znacku shop... dakujem
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Zdravím borci!

Mám na Vás možno troška nekonvenčnú otázku. Bratranec ma furt otravuje, že on by chcel ísť hrať airsoft. Výbavu má nejakú elektrinu AK47 + ešte voláke prkotiny. Problém má v tom, že má len 12. Je tu šanca, že by si mohol niekde zahrať, alebo si má počkať? Ono je jedno či si zahrá na profiúrovni (to asi nie), alebo s troma ďalšími chalanmi kdesi na lúke. Keď budete vedieť poradiť, vďaka :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jin: pokiaľ sa oňho nebojíš, je to človek aspoň trocha inteligentný a má kam ísť hrať (nejaká malá lokálna akcia), tak nech ide. No nech ráta s tým, že sa bude musieť správať ako dospelý, nie ako ufňukané decko. No dopredu si bude musieť overiť, či ho tam budú akceptovať (napr. na lokálkach v Ba sa zavádza prax, že hrať môžu len 17+ a to len s papierom od rodičov o tom, že za nich berú zodpovednosť, blablabla).
Ak má svoju partiu kamošov, nech zbehnú niekam do lesa, za žiaden prípad nech si nedáva dolu z očí okuliare (ani keď je, ani keď pije, ani na respawne...) a nech si nájdu miesto veeeeeľmi ďaleko od všetkých ľudí. Tam ho kľudne pusť, ja som tiež tak "za mladi" chodieval, no o airsoftových zbraniach sa mi ani nesnilo. Stačila fantázia, v lepšom prípade guličkovky od vietnamcov. Na veľké "profi" akcie môže do 18rokov zabudnúť - tie sú 18+ only.

Po právnej stránke môže ísť tvoj bratranec fúkať práškový cukor, airsoftovú zbraň môže vziať do ruky až keď bude mať 18 (inak ju nesmie vlastniť) a teda žiadny oficiálny airsoft.
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Zdravím, neviete niekto, kam "zmizli" nečínske G36 a UMP z Muničáku? Či som sa len zle pozeral?
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Má tu niekdo skúsenosti zAKčkami od dboys, cyma alebo acm, prípadne niekdo kdo by mi mohol poradit? AK ano prosim SS.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mal som real wood full steel AKS74U od DBoy - super zbraň, na svoju veľkosť a črevá dosť výkonná, pomerne nerozbitná a aj správne ťažká. Cena nebola nijak závratná (okolo 130e? alebo sa mi to pletie s bráchovou G36 :D). Dobrá spoľahlivá zbraň, do lesa by som ale volil niečo s dlhšou hlavňou. Prípadne kúpiť už niečo upgradnuté na inzerát z wargames (aukru sa vyhýbať oblúkom!)

//autoeditácia príspevku (23 Jan 2011, 0:05)
to ACM = all china made = rozliční čínski výrobcovia (bežné zbrane od VFC cez Army až po raritnejšie kúsky od neznámych firiem). Z tej kategórie treba kupovať opatrne a len zbrane na ktoré sú pozitívne referencie - tam nehľadieť len na značku, ale aj na modelový rad: napr. ACM scar je stráášný šunt, brak. Tam opatrne.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

neni tu niekto z Martina alebo okolie ? mal by som aj záujem aktívne hrávať ale v mojom okoli to nikto nehra a preto nechcem zbytočne vyhodit stovky € za zbran ktorou budem strielať vrabce :)

ak je tu nejaka skupinka čo hráva v Martine a blízke okolie tak pls SS
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zaxman: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 822754&z=8

stačilo kuknúť wargames a vyhľadať si airsoftovú mapu tímov :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

No ja som chcel zobrať CM.048M [CM] replika zbraně AKM. Na ňu som nasiel pozitívne ohlasi clekom, či už kvalita spracovania, sila atď.
Jerri7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jerri7 »

Cawte. Prosím vás, hľadám materiál ktorý je nepriestrielný guličkou 6mm 0,25g BB a musí sa dať vytvarovať na oblé hrany, zakrivenia ale musí držať stály tvar. :smt033 vyzerá to dosť nereálne však? testoval som metodu - epoxidová živica + papier, asi 5 vrstiev poriadne vytvrdnute. Výsledok = s manuálom GLOCK iba mala priehlbina a puklina ale s AKS74u ktorá má 380 - 400 fps zo vzdialenosti 30cm spravilo dieru jak do masla. Skúsim zajtra namiesto papiera dať pevnú látku, že čo to spraví.

Ak sa apýtate, že načo mi to bude tak vysvetlenie je jednoduché, doplnkové chrániče na telo :plus:

alebo poznáte lepší materiál?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

skús kvalitnú kovovú sieťku s malými okami (priemer ôk pod 5.9mm ) - používa to firma Sansei vo svojich maskách
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Alebo takéto niečo
http://www.airsofter.sk/okuliare-a-mask ... e-mask-tan

Inak nechystá sa niekto ísť tento víkend na akciu do Cabaju ?
Malo by tam byť fakt veľa ľudí no uvidíme :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Je to vypredane, ale je to zaujimave.
Jerri7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jerri7 »

Videl som nato test a nic moc, prestrelilo to
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jerri - ochranná sieťka na pol tváre nemusí byť nepriestrelná - to najdôležitejšie (oči) ti predsa chránia kvalitné značkové okuliare (žiadne lyžiarske a podobne). A BB po prejdení = roztrhnutí tej sieťky už bude mať tak malú energiu, že sa ti pod kožu nedostane = to je totižto primárny zmysel tej ochrany tváre. Ak chce niekto kvalitnú ochranu tváre, nech kúpi sansei masku alebo paintbalovú masku v ktorej bude vyzerať ako motorkár v maskáčoch.
Ractiv
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ractiv »

zdravim. zaujimalo by ma ci pouzivate nejaku ochranu proti podvybitiu lipo baterii. ja som nasiel takyto alarm http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1697 a chcel by som si nieco take kupit, ale toto je na 3S lipolky... vadeli by ste o niecom co ja na 2S (dvojclankove)...najlepsie nejaky slovensky e-shop? pripadne ak mate niekdo nejaku overenu schemu na podobny alarma (ci uz pipanie, alebo ze sa rozsviti dioda), tak by som vam bol vdacny..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ractiv - ty dokážeš za jednu akciu minúť lipolku, že potrebuješ alarm? (predpokladám, že má aspoň 2200mAh)
Ractiv
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ractiv »

no praveze lipolku este nemam, ale chystam sa kupit lipolku a vsade citam ze sa nesmie podvybit, tak radsej dam par eur na nejaku ochranu, ako prist o baterku :)
Napísať odpoveď