Chlpate nohy
-
maciatko99
Medium Star
Re: Chlpate nohy
To ju máš takú chlpatú?
o kolko sa stavime, ze za takych 10-20rokov uz bude normalne, ked si u nas chalani budu holit aj nohy a ruky ?
Niektori moji spoluziaci to robia uz teraz...ephramko napísal:o kolko sa stavime, ze za takych 10-20rokov uz bude normalne, ked si u nas chalani budu holit aj nohy a ruky ?
a mozno coskoro s tym zacnes aj ty
...rovnako ako bolo este pred 10-15rokmi u nas nemyslitelne, aby si chalan oholil hrud alebo podpazusie...a dnes? v aquaparku vidime neoholeneho maximalne tak dedka, ktoremu trcia chlpy aj z nosa a usi....
takze podla mojho nazoru, sa tato tendencia "holenia sa" vsade bude len zvyraznovat a coraz viac chalanov sa bude holit na coraz viac miestach svojho tela...(ci uz kvoli hygiene, kvoli sebe, kvoli mode alebo kvoli babam)...tolko moj nazor...
rovnako ako potom pride zase obdobie, kedy bude v mode byt zarasteny....uz sa tieto obdobia v historii parkrat vystriedali, rovnako ako nazory, ci sa poklada za pekne svalnate telo, alebo trochu pri sebe, pripadne vychudnute...a pravidelne sa tie obdobia striedaju...
takze podla mojho nazoru, sa tato tendencia "holenia sa" vsade bude len zvyraznovat a coraz viac chalanov sa bude holit na coraz viac miestach svojho tela...(ci uz kvoli hygiene, kvoli sebe, kvoli mode alebo kvoli babam)...tolko moj nazor...
rovnako ako potom pride zase obdobie, kedy bude v mode byt zarasteny....uz sa tieto obdobia v historii parkrat vystriedali, rovnako ako nazory, ci sa poklada za pekne svalnate telo, alebo trochu pri sebe, pripadne vychudnute...a pravidelne sa tie obdobia striedaju...
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
už sa tešim ked bude v mode byt vychudnuty...ephramko napísal: rovnako ako potom pride zase obdobie, kedy bude v mode byt zarasteny....uz sa tieto obdobia v historii parkrat vystriedali, rovnako ako nazory, ci sa poklada za pekne svalnate telo, alebo trochu pri sebe, pripadne vychudnute...a pravidelne sa tie obdobia striedaju...
Chlpy na hrudi sa mi nepáčia, ale našťastie mi tam nerastú a ani zrejme rásť nebudú (po tatkovi). A keby aj áno, oholil by som ich.
Ale holiť si ruky ! a nohy ! a riť, tak to teda nikdy, nech bude konvencia akákoľvek. A tie rečo o hygiene mi prídu smiešne, podpazušie chápem, ale ako škodia hygiene chlpy na rukách a nohách ?
Máš pravdu, že tieto všeobecné názory a trendy sa menia, vyvíjajú a následne aj spätne vracajú, ale pochybujem, že bude niekedy v "obehu" holiť si ruky a nohy.
Ale holiť si ruky ! a nohy ! a riť, tak to teda nikdy, nech bude konvencia akákoľvek. A tie rečo o hygiene mi prídu smiešne, podpazušie chápem, ale ako škodia hygiene chlpy na rukách a nohách ?
Máš pravdu, že tieto všeobecné názory a trendy sa menia, vyvíjajú a následne aj spätne vracajú, ale pochybujem, že bude niekedy v "obehu" holiť si ruky a nohy.
ja si nedokážem vynachváliť ten pocit čerstvo oholenej riti. Vždy sa po nej rád hladkám 
spojka13...a nezijeme prave dnes v tej dobe, kedy je byt chudy "in" ?
a vo vseobecnosti ludia, dokonca uz aj deti predskolskeho veku pokladaju chudych ludi za sympatickejsich, a pripisuju im pozitivnejsie charakteristiky ako tym viac objemnejsim ludom...
hughito...ani ja si neholim ruky a nohy (aspon zatial), no a hygiena? asi len v tom...ze ked ich mas oholene, tak bakterie a patogeny sa mozu vyskytovat maximalne na povrchu koze, kdezto ked ich nemas oholene tak sa mozu zachytavat aj na tych chlpoch, cize mas o nieco vacsiu sancu, ze sa dostanu do tvojho organizmu, kedze mas na sebe ako neoholeny viac patogenov...ale ci je to nejake podstatne mnozstvo patogenov alebo naopak zanedbatelne, tak to si nedovolim odhadovat...
v pripade podpazusia, genitalii alebo zadku to ma zmysel, kedze su to miesta, ktore su casto spotene, cize aj viac bakterii a vacsi zapach...
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2011, 22:39)
este ma napadol 1 dovod preco si oholit zadok, pomaha to pri osobnej hygiene...spotrebujete menej toaletaku, zijete ekologickejsie
hughito...ani ja si neholim ruky a nohy (aspon zatial), no a hygiena? asi len v tom...ze ked ich mas oholene, tak bakterie a patogeny sa mozu vyskytovat maximalne na povrchu koze, kdezto ked ich nemas oholene tak sa mozu zachytavat aj na tych chlpoch, cize mas o nieco vacsiu sancu, ze sa dostanu do tvojho organizmu, kedze mas na sebe ako neoholeny viac patogenov...ale ci je to nejake podstatne mnozstvo patogenov alebo naopak zanedbatelne, tak to si nedovolim odhadovat...
v pripade podpazusia, genitalii alebo zadku to ma zmysel, kedze su to miesta, ktore su casto spotene, cize aj viac bakterii a vacsi zapach...
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2011, 22:39)
este ma napadol 1 dovod preco si oholit zadok, pomaha to pri osobnej hygiene...spotrebujete menej toaletaku, zijete ekologickejsie
mimochodom stretol sa uz niekto s tym, ze mu zacali vypadavat chlpy? mne sa to deje na jednej nohe, najprv to bol len kusok teraz tak 2x5cm. nevypadavaju vsetky, skor su preriedene.
iba na tej jednej nohe ? nikde inde? ani vlasy? ...a neobjavili sa nejake ine priznaky na tom mieste? ako svrbenie, zacervenanie, exem...ak nie, tak nemas nejake nove gate, ze by sa ti na tom mieste mechanicky o nieco noha osuchovala ? ...potom uz zostava len moznost, ze ti ich v spanku niekto trha... 
nie nie, ziadne ine priznaky a novymi gatami to nebude kedze sa mi to zvacsuje velmi pomaly minimalne rok. no asi si budem davat v noci vacsi pozor 
btw preco si cyklisti a niektori sportovci holia nohy ? 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
M4rek: Pred asi rokom a pol som videl v lete dokument s nemeckym cyklistom Klodenom. Povedal, ze nohy si holia nie kvoli odporu ci vzhladu, ale je to najma kvoli zraneniam. Pady cyklistov su caste a v pripade chlpov pri prelepovani obvazov, leukoplastov a chrast je problem s chlpmi a vznikaju z toho bolesti a infekcie.
a tiez aj natahovat si na seba a zase davat dole tie elasticke sportove dresy tiez nie je najprijemnejsie, ked si chlpaty...
a ini sportovci ? aby sa vyhli typickemu faulu od supera = tahanim za chlpy
a ini sportovci ? aby sa vyhli typickemu faulu od supera = tahanim za chlpy
ephramko a ty si si už na seba dával niekedy ten overal?
síce nie som cyklista, ale na tréningoch nosím rashguard a za žiadne chlpy ma zatiaľ neťahal
nie, ten cyklisticky nie...ale mal som parkrat na sebe neopren a to dost bolelo vdaka tym chlpatym noham
takze z toho som usudil, ze dat na seba nieco podobne elasticke a tesne, z umeleho materialu, asi tiez bude komplikovanejsie s chlpami... 
-
KaptMichal
King
holit si ruky a nohy? Ta to už dze by šme buli?
neviem asi zastavam tradicny prilis konzervativny pohlad na muza ako na nejake vyholene navonane tintitko s oholenymi rukami a namalovanym obocim. gule a prdeli si holim od prvaku na strednej, tusim zacnem aj chrbat, kedze ma to chyta na pleciach... ale predsa muz ma byt muzom /preto posilka, behanie/. nech zena citi ze je v mojej pritomnosti zenou... /nie neposielam ju do kuchyne nech vari a prinesie pivo/
ok sportovci, chori po operacii ci po tetovani... ine formy ale zeby som si z nudy zacal holit nohy aby som ich mal sexi hladke? no pani, uznajte, kde sme?
ok sportovci, chori po operacii ci po tetovani... ine formy ale zeby som si z nudy zacal holit nohy aby som ich mal sexi hladke? no pani, uznajte, kde sme?
-
KaptMichal
King
v kocurkove? 
-
maciatko99
Medium Star
kachna - Sme v novom storočí v ktorom prevláda nová móda, väčšia hygiena a nehľadenie rozdielov medzi mužmi a ženami.