Kodovanie textu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Kodovanie textu

Príspevok od používateľa silmarill »

mirak2 napísal:problem davat tam qr kody? :lol:
bingo :D koľko qwertyho čajoriek vie čo to je?
ináč som zvedavý čo za "osobnosť" qwerty je, že musí takto chrániť svoje súkromie a cenzurovať svoje statusy na FB (sleduje ho SIS? alebo je "len" známa celebrita?) :psssst:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

c-ice napísal:btw nikto tu neponukol asi najprimitivnejsiu moznost pouzi XOR ... vyberies si cislo ktore si dohodnes zo znamim a kazde pismeno zoXORuješ tymto cislo jednoduche a rychle samozrejme miesto ti to neusetri sprava bude rovnako dlha ale este z kazdym zo znamych z ktorych budes takto komunikovat mozes pouzivat ine cislo takze napr. ked budes chcet pisat pre urcity okruh ktory budu mat napr. cislo 22 a pre iny okruh ktory bude mat cislo 55

kludne sa na to da spravit UserScript ktory si nainstaluju a budes pohodlne pisat priamo z prehliadaca a citat tak isto ak nie automaticky decode tak sa prida tlacitko :)
kto by to vedel spravit? ... FRI ckari budu vediet? ale asi sa im nebude chciet, poprosim mozno niekoho z fora.... :D

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2011, 17:38)
mirak2 napísal:problem davat tam qr kody? :lol:
je problem davat QR ka lebo si to musim vecne generovat, potom ukladat ako obrazok a nasledne to nahadzovat tak aby to facebook rozoznaval ako odkaz a to je zdlhave, .... :lol: sice tie kodiky co tu audio dal su celkom super, mam v mobile dve aplikacie co to rozoznavaju tak neni o com, aj ked niektore mi rozozna len tak tak ze ich precitam
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

myslim ze ludia z top20 http://audiotrack.hojko.com/top_riesitelia by to mohli zvladnut bez problemov
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Si s uzkym okruhom kamaratov prostrednictvom FB vymienate navody na zostrojovanie supervybusnin, s unikatnymi vlastnostami, schopnych popriet akukolvek existenciu fyzikalnych zakonov? :D
Ked ti FB prilis lezie do sukromia, je to signal, ze asi nieco nerobis spravne. Mozno by to chcelo s FB skoncit :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

koci su statusy mojich myslienkovych pochodov, ktore by ludia ktorych mam medzi priatelmi si mohli vylozit inak ako to v skutocnosti je pisane, a tomu sa snazim zabranit. :|
To bolo vsetko, .....
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

taketo "tajne" spravy som si posielal v 6tej triede na zakladke ..papieriky sme po sebe hadzali so "zasifrovanymi vetami" .. ak mas potrebu niekoho "ohovarat" napis to tym kamaratom do spravy a hotovo .. a ze spravil si si skupinku a nejaka zenska ti volala, ze preco sa skupinkujes :D predpokladam, ze je to jedna z toho haremu 7mich co si ich dal dole na diskoteke .. kazdopadne.. co tak jej povedat, ze halo..je to trosku moja vec ci sa skupinkujem alebo nie.. zo srandy sme zalozili skupinu.. je s tym nejaky problem?
Napísať odpoveď