mobil na pausal z Orange
mobil na pausal z Orange
poradte nejaky schopny tel. z Orange na "Paušál Snov - Volania svojim Večer a víkend + 50 minút do všetkých sietí SR + Volania svojim Nonstop zdarma" s cenou max. 60€ (existujuci zakaznik), podmienka je WiFi
tel. ktore sa mi ako tak pacia(dizajnovo) a zemestia sa do rozpoctu su:
Sony Ericsson Vivaz Pro
Sony Ericsson XPERIA X10 mini Pro
Nokia C6 white
HTC Wildfire
LG GT540 Optimus
takze keby sa z nich dalo nieco vybrat bolo by to dobre
dik
Sony Ericsson Vivaz Pro
Nokia C6 white
HTC Wildfire
LG GT540 Optimus
dik
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: mobil na pausal z Orange
Podľa toho aký typ konštrukcie preferujes. Ja by som bral Nokiu E52. Dotykovku by som uz nechcel. Prípadne Nokia C5, veľmi dobre sa na nej píśe ale neviem či má wifi. Ale beriem to iba z môjho pohľadu, pretože pozerám hlavne na to, aby bol mobil praktický. Osobne by som dotykovku nebral. Mal som, bol som s ňou spokojný ale akonáhle človek potrebuje niečo rýchlo spraviť, veľa volať, písať sms, tak je to strašne nepraktické. Ak si iba teenager, ktorý sa potrebuje s telefónom bavkať, tak nenamietam nič proti dotykovkám.
//aby môj príspevok nevyzeral hlúpo, tak musím povedať, že si si príspevok editol a doplnil tipy pokiaľ som ja písal.
Ale keď už, tak by som vylúčil LG a SE Xperia Mini Pro
//aby môj príspevok nevyzeral hlúpo, tak musím povedať, že si si príspevok editol a doplnil tipy pokiaľ som ja písal.
Ale keď už, tak by som vylúčil LG a SE Xperia Mini Pro
Ja by som sa spolahol na osvedcenu kvalitu HTC.patro16 napísal:poradte nejaky schopny tel. z Orange na "Paušál Snov - Volania svojim Večer a víkend + 50 minút do všetkých sietí SR + Volania svojim Nonstop zdarma" s cenou max. 60€ (existujuci zakaznik), podmienka je WiFi
Sony Ericsson Vivaz Pro
Nokia C6 white
HTC Wildfire
LG GT540 Optimus
dik
"bavkat" ako bavkat mam 21 a dotykovku chcem preto lebo maju velke displeje(nesplna XPERIA X10 mimi) -v nudzi chcem pozret film popripade internet ta N52 by do ceny vysla ale ma maly display a vyzera staromodne a C5-ku v orange nemaju
edit: C5-ku maju ale nema WiFi
edit: C5-ku maju ale nema WiFi
Toto vsetko Wildfire splna.patro16 napísal:"bavkat" ako bavkat mam 21 a dotykovku chcem preto lebo maju velke displeje(nesplna XPERIA X10 mimi) -v nudzi chcem pozret film popripade internet ta N52 by do ceny vysla ale ma maly display a vyzera staromodne a C5-ku v orange nemaju
-
Supersonic
Light Professional
wildfire ma dost kockaty displej ma ho brat a oproti mojmu samsungu galaxy 3 je vidno riadny rozdiel.. 
-
johny541
King
No tak čo ja viem, z tých čo si tu dal, by som sa nebál ísť napríklad do SE Vivaz Pro. Veľký širokouhlý displej, využiješ pri filmoch a internete. klávesnica je veľké plus pri dotykovke a taktiež symbian nie je na zahodenie čo sa týka aplikácii (napr. na prehrávanie filmov). Inak filmy v telefóne prestanú baviť po čase, aj keď sú to iba núdzové riešenia. Čas strávený na upravovaní do dobrého formátu, nahrávanie a k tomu sa na taký malý displej nedá veľmi dlho pozerať. Naozaj si to premysli, či ti to za to stojí, hlavne keď máš ako si písal 21 rokov.
neslo mi len o tie filmy ale aj o inet kedze stranky sa lepsie prehliadaju na velkom displeji ako na malom
Nokia C6 white vsetko splna co si pisal. Tak ja by som zobral tu nokiu.
že ty si so symbianom ešte nerobil 
-
audiotrack
VIP
z toho čo si dal na výber by som bral HTC wildfire
Nokiu C6 urcite nie potom co som si o nej precital
zuzil som vyber na dva telefony a to
HTC Wildfire - tam je doplatok 1,-€
Sony Ericsson Vivaz Pro - tam je doplatok 60,-€
väcsina mi pise ze mam zobrat HTC stoji naozaj za to? lebo ten display a fotoaparat nestoja za vela oproti Vivaz-u Pro
zuzil som vyber na dva telefony a to
HTC Wildfire - tam je doplatok 1,-€
Sony Ericsson Vivaz Pro - tam je doplatok 60,-€
väcsina mi pise ze mam zobrat HTC stoji naozaj za to? lebo ten display a fotoaparat nestoja za vela oproti Vivaz-u Pro
Osobne by som uprednostil Wildfire. V mojom prípade by rozhodol Android, ktorý je podľa mňa omnoho lepší OS ako Symbian. Ale je to na tebe.
-
audiotrack
VIP
tak tak, tiež by som ho bral kvôli anroidu. Možno to bude znieť zaujato keď píšem do témy android, ale mal som už aj mobily so symbianom takže môžem porovnávať. Veľmi pekne je porovnanie spravené tu: http://www.pluggd.in/smartphone-compari ... iphone-297rados915 napísal:Osobne by som uprednostil Wildfire. V mojom prípade by rozhodol Android, ktorý je podľa mňa omnoho lepší OS ako Symbian. Ale je to na tebe.