NB MSI Gx-620x
-
skill--front
Medium Expert
NB MSI Gx-620x
Mam problem vcera vecer som dal stahovat nanom jednu hru tak som ho nehal bezat cez noc rano sa zobudim obrazovka bola vypata jak vzdy pohybem misou aa tiez som mal len ciernu obrazovku a nic nanom neslo ani vypat ani nic len mis som mal na nej tak som ho vypol natvrdo potom skusam zapat islo vsetko tak som isol prec vypol som ho..dojdem za volake 4 hod zapnem ho a cierna obrazovka nic nanom nejde aa ked mi to uz nahodi obrazovku takk nanom skoro nic nejde robit plss poradte co stym moze bit ??
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: NB MSI Gx-620x
za prve nahodi obrazovku
do windowsu ?
ako sa chová win ked dačo skusiš urobiť ? :)seká ti alebo priliš dlhe spustanie ? alebo mrzne celkovo ?
-
skill--front
Medium Expert
no takto mam win vista aa pri spustenii mi vyhodi vitajte ako vzdy potom docela dlho nacitava a ukaze mi cisto ciernu obrazovku aa nic neni nanej len miska ukazana aa ked ho dam natvrdo a pri spustani dam bios aa vypnem ho tak mi nacita aj obrazovku ale nejde mi spustit napr firefox .. steam ale zas pocitac atd to ide nieco ide nieco nejde a nechaopem tomu ani spravcu uloch mi nechce spustit aa ked ho idem vypnut takk mi zamrzne aa musim len natvrdo
-
drdi21
Star
pusti ťa do nudzoveho režimu ? .. ak ano tak skus dať ako prvu možnosť obnoviť system spred dvoch dni. aby sme vylučili systemovu chybu. ak to pojde tak to bolo sposobene winom. mal by si si doležite veci zalohovať a formatnuť hdd a nanovo hopdiť windows.
-
skill--front
Medium Expert
no tak som preinstaloval win a dal som tam 7 uz to nerobi ale mam cil dalsi problem ..ked som si nainstaloval CS tak mi nechcelo dat rozlisenie 800*600 na ktore som zvyknuty a ked som dal dalo mi 16 bit a blbe nastavenie aa ked midalo na 1280*800 aa hral som takk mi fps padalo niekedy as na 60 co pri mojom NB je nerealne na viste mi to nerobilo vobec kde moze bit problem ?
-
drdi21
Star
zmen nastavenie grafiky na Software a potom nastav rozlíšenie na 800 * 600 so 32 bitami ... alebo daj na openGL a pusti to na 800*600...
-
skill--front
Medium Expert
no hej to som dal ale obraz mi dalo len na akoby polku obrazu po okrajoch mam cierne
-
drdi21
Star
okej .. takže to je v centrovaní obrazu v grafických ovládačoch... nastav to na full screen resp. roztiahnuť obraz... pravym tlačidlom klikni na plochu a otvor control panel grafiky.... a tam to skus najsť... neviem presne povedať kde sa to nachadza...
cauko ja mam podobny problem vcera vecr som vypol komp a stahovalo to dake updaty pridem rano zapnem vsecko jak ma byt mam win 7 vsetko ne dam heslo cirna obrazovka nic nanej iba miška mozem nou hybat ne tak som asi z 10 raz resol komp a nic potom som zapol spravcu uloh a dak novy proses nabehne mi tam okno jakeby som zapol pocitac dam plochu vsetko idel len ked to zavrem nemam ani spodnu listu ani plochu nic cierno tak nevim co s tym