TV karta robi problem
TV karta robi problem
Ahojte mam TV Tuner SMARTTV LE DV-smart-TVLE-P a stalo sa mi ze znicoho nic sa mi vypol PC ked som zapol padol mi system ... tak som naformatoval a nahral novy system ... instalujem drivery ... a na tuto TV kartu sa neda nainstalovat driver ... (mam k nemu CD) tak som trochu googlil a nasiel som iny ... nainstalovalo mi to .... vsetko islo tak ako malo ... lenze ked som zacal vyhladavat frekvencie ... tak sa mi po cca 5 min vypol PC ,,, ak sa zapol ... tak v intervaloch 5-10 min sa vkuse vypinal ... idinstaloval som driver od TV tuneru a uz to nerobi ... co stym môze byt ? ... mam tu este jednu TV kartu .. a to takuto model:VS-TV878RF a k nej nemôzem najst driver ... postahoval som uz vela driverov co sa robili ze patria k tej karte .. -.- .. a fakt si neviem uz rady
... poradte mi prosim co mam spravit stym ..
Re: TV karta robi problem
Nemáš slabý zdroj?
Re: TV karta robi problem
nemam praveze ... mam tu 450 W zdroj ... a v PC mam Graf. kartu 7600 GT CPU AMD ATHLON 3200+ 4x HDD 1 mechanika citacka kariet a ten TV tuner ... to musi utiahnut aj keby tu mam DUAL CORE .... frcalo mi to takto 3 roky ? .. asi ... a zo dna na den sa to proste .. d*je*alo .. ale aj ked tam tu staru kartu mam to ide ... len ak nahram driver zacne strajkovat ...