Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
K tým slúchatkám mi napadli dve veci.
1. Čo tak si tie slúchadlá nasadiť naopak.
2. A teraz vážne. Pokial ti to robí keď ich pripájaš cez predný panel, tak by som hľadal problém práve tam a skontroloval či ho máš správne pripojený k základnej doske (k zvukovke). Zrejme bude prehodení pravý a ľavý kanál. Ak ti to robí aj keď ich pripojíš na ten istý výstup ako máš repráky, tak potom bod 1.
2. A teraz vážne. Pokial ti to robí keď ich pripájaš cez predný panel, tak by som hľadal problém práve tam a skontroloval či ho máš správne pripojený k základnej doske (k zvukovke). Zrejme bude prehodení pravý a ľavý kanál. Ak ti to robí aj keď ich pripojíš na ten istý výstup ako máš repráky, tak potom bod 1.
Prosim vas oplati sa mi objednat ak mam rychlost internetu:
Rýchlosť downloadu: 1 994,18 kbit/s (249,27 kB/s)
Rýchlosť uploadu: 253,03 kbit/s (31,63 kB/s)
Webová odozva: 46ms68.7ms109ms
Stabilita: 34.5 %
Server: Slovensko
mam to cez wifi ktore mam hned pod stolom pri pc ale pri takom cod mw 2 cez alteriwnet mam 130 ping pytam sa len preto lebo som tu cital ze mate velky ping
mam to cez wifi ktore mam hned pod stolom pri pc ale pri takom cod mw 2 cez alteriwnet mam 130 ping pytam sa len preto lebo som tu cital ze mate velky ping
Tak bod 1 mozem vylucit, pretoze tie sluchatka su pevne a daju sa nasadit len jednym smeromlubmar napísal:K tým slúchatkám mi napadli dve veci.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zalezi od poskytovatela ja mam chello a celkom slusnu linku a jedina hra co mi blbe je prave BC2 ked idem k priatelke de je to nehorazne zle pripojenie od tcomu, blbe video na youtube nacitava 3x dlhsie ako video trva tak tam mam lepsi pingBilingo napísal:Prosim vas oplati sa mi objednat ak mam rychlost internetu:
No ja mam prave ten t-com chcel som to dnes objednat nech to dojde do piatku tak neviem beta uz podla mna urcite nejde
ja mam 3500 kbit/s a ide mi to super, ty mas skoro 2000, to neni az taky astronomicky rozdielBilingo napísal:Prosim vas oplati sa mi objednat ak mam rychlost internetu:
a v poziadavkach myslim ze pisu 1000, takze by ti to malo ficat
ja mam 2 megovu wifi a všetko šlape tak jak má..takže o internet sa nemusíš báť..
Tak som to teda obejdnal http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-bat ... 11710.html
snad sa niekedy stretneme na serveri
snad sa niekedy stretneme na serveri
Bilingo: keby si nebol obohutny ti to tu mohol niekto kupit za 16.99€ a uz si to mohol sosat 
Asi myslis nieco ako steam ale ja mam radsej krabicu v ruke 
Krabica je len luxus
casom zistis ze krabica je zbytocnost za ktoru platis teda pokial nemas nejaku zberatelsku ediciu danej hry.
ja tiez radsej krabicu vo vseobecnosti na hru ktora si to zasluzi 
az ta zberatelska je podla mna uz luxus.
az ta zberatelska je podla mna uz luxus.
Stavim sa ze 75percent z celeho sveta ma napalenu hru 
a na čo by komu bola napálená..na tých par hodín singlu?
ako dobre vies aj ja som mal vela napalenych hier... no ako mam to velmi velke nevyhody.... a som sa rozhodol ze radsej si zaplatim a mam pokoj 
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2011, 18:59)
oplati sa kupit Battlefield: Bad Company™2 SPECACT Kit Upgrades ??? ci to ma aj daky special efect okrem uupravy skinov?
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2011, 18:59)
oplati sa kupit Battlefield: Bad Company™2 SPECACT Kit Upgrades ??? ci to ma aj daky special efect okrem uupravy skinov?
Da sa nejako urobit aby vo win 7 ked nic nerobim nesiel do rezimu spanku lebo chcem necht updatovat cez noc ale dnes mi uz raz skocil do rezimu spanku a napisalo ze bud ma EA vypadok alebo mam problem s pripojenim uz mi to updatuje od 14:00 a mam este len polovicu
klikni pravym na plochu daj to uuplne dole, potom setric, moznosti napajania, na lavo by malo byt nastavit kedy sa ma system windows vypnut... ci ako... klikni a tam si nastav
Vdaka a prosim ta nevies to stmavenie obrazovky ma na to neaky ucinok ale k 
fuu.. no asi len to ze setri energiu.... ale ja to mam tak nastavene ze vypnut obrazovku 45min.... rezim spanku nikdy a vyhovuje mi to.....