VHS do PC cez RF in/out

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
soldier
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

VHS do PC cez RF in/out

Príspevok od používateľa soldier »

Zdravim. Mna by zaujimalo ci je mozne prepojit video rekoder s pc pomocou takehoto kabla

Kód: Vybrať všetko

http://images.dipol.com.pl/pict/e0615+.jpg
Na videu mam vystup RFout a keby mam tv kartu kde je RF vstup tak potom pomocou softu ku karte mozem nahravat video ako keby mam na druhej strane kabla antenu ale v skutocnosti tam bude bezat zapnuta vhs kazeta na videu... rozmyslam spravne alebo to nie je technicky mozne? spojenie Video RF out -> TV karta RF in
napr. takuto TVkartu si mam moznost pozicat od kamarata tak by som to chcel vyskusat...ta karta asi musi prijmat analog vsak?

Kód: Vybrať všetko

http://i.alz.cz/ImgW.ashx?fd=FotoAdd&cd=JT900h2-03
vladenko007
VIP
VIP

Re: VHS do PC cez RF in/out

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ja viem že takýto výstup sa na VHS REC používal na to aby si si mohol nahrávať programy ktoré idú v TV.
A to tak že si vlastne zasunul koaxiálny kábel z káblovky do VHS a cez ten výstup ktorý spomínaš si prepojil VHS z TV. Dosiahol si tým to, že si dostal signál aj do Rekordéra.

Možno je to blbosť čo poviem možno nie ale zdá sa mi že cez ten výstup nejde von signál z tej kazety.
Na to sa predsa použil scart. Ale neviem to určite. A myslím že to pre teba nebude problém požičiať
si ten tuner od kamaráta a vyskúšať. Potom nám môžeš dať vedieť či to je možné. :)
soldier
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no neviem skusim to teda ci to pojde ale podla tohto co si napisal by ten signal mal ist nie? aspon mne to tak pride pretoze signal ide z kablovky do videa(prechadza nim) a odtial dalej do tv a vysledkom je obraz(zvuk), ale ked zapnem kazetu na videu tak sa mi zobrazi obraz(zvuk) na tv tiez cize ten signal z videa ide cez ten kabel do tv...takze ja len nehradim ten televizor za tv kartu...

no neviem mozno som uplne mimo :D skor ako v piatok to aj tak nevyskusam tak ak ma niekto dake skusenosti nech napise, ja dam vediet ci to pojde
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

neviem ci vsetky videa, ale ja som mal take co malo vlastny tv tuner, stanice som ladil a prepinal na videu, sice som taketo zapojenie neskusal s tv kartou ale imho by to mohlo ist, treba skusit :)
soldier
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

okej tak som vcera doniesol tu kartu, prepojil to a vpohode mi naladilo stanicu hned len teraz ma hneva software...je to usb tuner Pinnacle 330e, a ked som pouzil pôvodny software Pinnacle TVcenter tak najlepsie co som docielil bol ciernobiely obraz v blbej kvalite bez zvuku, momentalne to skusam cez ChrisTV a pekny vramci moznosti kvalitny farebny obraz mam ale furt sa mi nedari nastavit zvuk, len sum mi ide z reprakov... neviete mi niekto poradit?
..inak verdikt: JE MOZNE TO TYMTO SPOSOBOM PREPOJIT :)

//edit: Uz som to vyriesil, mal som na inpute nastavene PAL a mala tam byt ina moznost cize vpohode to ide :)
Napísať odpoveď