Anime
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Anime
fest dobry pribeh, suboje, postavy, sem tam aj vtipna scenka (v tomto je ale najlepsi one piece,tam ich je pozehnane ) a vobec ten cely naruto svet
-
Daggertail
Light Professional
no tak mne sa to paci, ze je to take dlhe a stale vychdzaju nove casti, aspon mam co citat/pozerat
, naruto uz ale nepojde velmi dlho, mozno zo 3 roky (je to sice dlha doba, ale oproti OP, ktory pojde dalsich 8-10 rokov
,lebo sam autor povedal, ze je v polke pribehu(uz 612 kapitol mangy) to je vcelku malo), bleach ma uz v poslednej dobe ani nebavi citat, ten pribeh je tam vareny z vody
co ma bavi na narutovi? asi ze to bolo moje prve anime ktore som zacal pozerat a potom ma priviedlo k ostatnym. Kazdy si musi najst nieco co sa mu na anime paci - na narutovi sa mi paci ten pribeh a to prepojenie. taktiez sa mi paci ze z naruta presli na naruto shippuden kde je o trocha starsi ako predtym a uz to nie je kompletne take decko. myslim ze je tam celkom dost vidiet ten vyvoj postav. nedokazal by som teraz prestat pozerat
som zvedavy na kazdu jednu postavu v tom anime, a ako to snimi dopadne...
Initial D a Wangan Midnight - tieto dva serialy vypozerane kompletne, inemu anime akosi neviem prist na chut
este sa mi pacilo jedno take co bojovali v arene proti sebe a na konci bol finall battle s takym akokeby mutantom sivym, chodilo to na animax v noci, nevie niekto ako sa to volalo ? 
//jj je to ono, diki moc
k+
//jj je to ono, diki moc
vsetko skveli pribeh dobre postavy hlavne to rozuzlenie ktore nikdy necakate ako ITACHI moja najoblubenejsia postavasmiem sa spytat co sa Vam na Narutovi vlastne paci?
-
axxis
Addict
Videl niekto Gantz? Ja som to cele precital, ale oplati sa to aj pozerat ako anime? Z traileru to vyzeralo super.
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2443772185/
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2443772185/
-
uplink
VIP
Seriál som videl, ten bol hrozný, som nedopozeral ani posledné dva diely, také otrasné to bolo, ako majstrovský kúsok na psychiku a keď sa chceš totálne rozbiť, tak si pozri anime, film som nevidel.
Aha to je anime. Tak hor sa do toho, ale keď budeš depresívny, vedz že som Ťa varoval.
Totižto niekto spravil aj film GantSu...
Aha to je anime. Tak hor sa do toho, ale keď budeš depresívny, vedz že som Ťa varoval.
Totižto niekto spravil aj film GantSu...
-
axxis
Addict
hej vsimol som si, ze je aj hrany film, ale z toho mam strach hlavne z lacnych efektov.
inac preco depresivne? manga sice bola sialene krvava a brutalna, ale depresivna mi neprisla
inac preco depresivne? manga sice bola sialene krvava a brutalna, ale depresivna mi neprisla
-
Royalflush
Guru wannabe
Môže mi niekto odporučiť Anime do cca 50 dielov? Tie never ending veci (Naruto, Bleach, ...) ma nebavia.
-
Daggertail
Light Professional
soul eater, shaman king, neviem presne kolko maju, do 60 urcite