Dr. House
Re: Dr. House
ja si myslim že camoronova bola najlepšia a ked tam prišla 13ka tak ludia chceli s5 cameronku ( čo by bolo už blbe na predošle situacie čo sa tam udiali) a preto tam dali tuto a ona je svojim spôsobom ako cameronka ( verí ludom, neklame, nepodvádza atd. ) ale ani ja ju nemam rad ,ani povahovo ani výzorovo
zlatá cameronka
zlatá cameronka
Tak 7x11 je u mna zatial asi najlepsim dielom 7mej serie pokial ide o atmosferu. Pripominalo to skor nejaky thriller ako obycajny serial.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak..11ta cast mala velmi kvalitnu atmosferu ale koniec ma vsak nenadchol, kedze konecne som si myslel, ze ta mlada pojde prec. Proste stale mi tam nesedi a zda sa mi, ze tvorcovia nutia divakov, aby ju nenavideli 
Podla mna na konci serie odide sama, mozno aj skor, kedze House ju tak trochu psychicky terorizuje 
jo jo, dnesny diel bol "husty"... a co sa mladej tyka - nech ide dokelu, nech ostane... je mi to jedno... mne osobne nejak nevadi ale skor ju tam prehliadam... nech sa vrati 13ka... olivka uz trona natocila tak sup sup spat... ma niekto dake spravy ci sa tam vobec este objavi? som lenivy hladat
Neviem, ale nema ona uz pomaly zomierat?
má sa tam ešte objaviť ale niečo v zmysle : prišla som vas pozrieť , poprípade ako pacient ale určite nie ako doktorka , aspon čo som da dočital
btw
house ju terorizuje a preto by mala odisť ? šak to by potom na klinike ostal asi len udržbar 
btw
Aj s nim uz parkrat pekne vydrbal..
vlastne hej , v jednej časti poňom hádzal oriešky , čo si pametam 
-
Soviet
Darca
Aa tak 13ta cast nesklamala. Opatovne sa vyhli klasickemu rieseniu pripadu a dali tomu inu podobu, ktora sa im podarila. Napinala aj mna, ze co zase vyviedol 
A zaciatok s hlaskou "Who put sand in her vagina" to odstartoval..
A zaciatok s hlaskou "Who put sand in her vagina" to odstartoval..
jo jo, dnesny diel stal za to... s doktorom Houranim 
-
mirak2
Hardcore addict
dost to pripominalo memento..ale nenormalne som sa bavil! 
veru , pekna časť
vlastne mne už te prípady pripadaju byt rovnake už sa občas pristihnem že to preklikávam
čo pri mojom najoblubenejšom serialy neni bohvie čo
takže taky diel ma len a len potešil 
Dobrý diel bavil som sa na tom jeden z najlepších tejto série a tie prípady my tiež pripadajú rovnaké ale nejak extra my to nevadí.
heh. mam hlavu ta tvojej vagíne
skvelá hláška na koniec 
Dnes to bol dost dobry diel, opat som spokojny
Spoiler
Ten koniec sa mi tiez pacil, ak by to ukoncil, tak by sa serial zas vratil spat a to by nebolo ono.
Mňa už to prestáva baviť, väčšinu času tam už len riešia vzťahy medzi sebou, Cuddy sem, Cuddy tam, Cuddy zase sem, Cuddy zase tam...
-
mirak2
Hardcore addict
mna prestali bavit CSI, lebo su sablonovite a nic tam neriesia...konecne je to SUPER, lebo riesia aj postavy medzi sebou nieco a nie len furt pacient, 4 zle diagnozy a potom nahodne osvietenie Housea a toto dookola 22 epizod v serii...
Presne tak, treba to obcas prestriedat, pretoze neustale riesenie pripadov vyssie popisanym sposobom by ma prestalo bavit uz po prvych 3-4 seriach.
-
vendo
Guru
vsetky posledne casti boli vyborne
tiez sa mi viac paci ked nerozoberaju len sproste choroby a voloviny okolo toho
tiez sa mi viac paci ked nerozoberaju len sproste choroby a voloviny okolo toho