I/P: Noctua NH-D14
-
misiakb
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
I/P: Noctua NH-D14
Predam spominany chladic na procesor. Komplet prislusenstvo okrem chladiacej pasty + oreginal krabica. Chladic ma rok, zaruka je komplikovana. Pouzivany bol len jeden ventilator druhy nebol nikdy zalozeny. Predavam aj inde. Cenu navrhnite.
Re: I/P: Noctua NH-D14
Ktorý z nich nebol nikdy používaný ?
-
misiakb
Light Expert
ten 12 cm (NF-P12)
-
uplink
VIP
Ak smiem vedieť, prečo ho predávaš? Ideš do vody, alebo downgrade?
-
misiakb
Light Expert
predavam ho z dovodu ze mi umrela graficka karta a preto predavam cely komp a peniaze vlozim do noveho ntb 
-
uplink
VIP
áha
tak potom GL s predajom, je to momentálne naj chladič na CPU, teda lepší je už len Silver Arrow, ale aj o dosť drahší.
Cenu odhadujem na - 60 evri
Btw. ak by si potreboval, mám secufirm kity, resp. niekto.
Cenu odhadujem na - 60 evri
Btw. ak by si potreboval, mám secufirm kity, resp. niekto.
60? No, to teda nie.
Novy stoji 75eur, na to, ze je rok pouzivany a zaruka je komplikovana - teda zrejme to kupoval este s niecim js to fakt vela.
Ja tipujem tak 35e +-...
Ja by som ho mozno zobral, za tych dajme tomu 35eur..
Novy stoji 75eur, na to, ze je rok pouzivany a zaruka je komplikovana - teda zrejme to kupoval este s niecim js to fakt vela.
Ja tipujem tak 35e +-...
-
misiakb
Light Expert
35 je primalo..
-
Maxpayne
Light Professional
Este mi povedz co sa moze take opotrebovat na chladici a na co ti je tam vlastne zaruka,iba ak tak na vetraky,zas dalsi co chce vsetko zadarmo.Spoteny programator napísal:60? No, to teda nie.
Ja tipujem tak 35e +-...
Pod 55e to nepredavaj,best of cooler
Ponukam 50. Maxpayne ano vetraky, ked si zoberies tak 14 stoji 20e a 12 nejakych 13e.
-
uplink
VIP
a budeš rýpať aj tu Ty kokoz. Uvedom sa pred tým než vypustíš z úst volovinu na tretiu. Noctua je najkvalitnejší výrobca chladičov vo svojom segmente v európe, ak nie na svete. NH-D14tiek mám na svedomí pár desiatok a sú to chladiče s ktorými nič nie je ani po rokoch. Na každý vetrák je záruka 6 rokov a noctua posiela kus za kus bez opýtania. 35 eur majú hodnotu tie dva vetráky, určite nie celá Noctua. A prosím Ťa sa zdrž OT ak nemáš čo konštruktívne k téme dodať.Spoteny programator napísal:60? No, to teda nie.
Ja tipujem tak 35e +-...
To že máš 35 evri na chladič neznamená že Ti niekto predá 60+ evriový chladič za 35
Spoteny - mal som o tebe lepsiu zmienku, no co v poslednej dobe vyvadzas na fore, je vela aj na moj zaludok
ten chladic ma minimalne hodnotu 55-60€, nech je stary akokolvek
a skoda ze nemam komp, do ktoreho by som ho dal, inak by som ho kupil aj za uvedenu sumu, len aby ho "nahodou" v zlej chvili predajca nepredal tebe pod cenu
ten chladic ma minimalne hodnotu 55-60€, nech je stary akokolvek
a skoda ze nemam komp, do ktoreho by som ho dal, inak by som ho kupil aj za uvedenu sumu, len aby ho "nahodou" v zlej chvili predajca nepredal tebe pod cenu
Ja som ho kúpil minulý týždeň tiež odruky z bazáru , ale nie tu na fóre za 60€ aj s poštou a som spokojný.
Treba si uvedomiť , že nový stojí okolo 74€ + poštovné = okolo 80€. Takže tých 55-60 s poštou je ešte vždy výhodná cena pre kupujúceho.
http://chladenie.heureka.sk/noctua-nh-d14/
Treba si uvedomiť , že nový stojí okolo 74€ + poštovné = okolo 80€. Takže tých 55-60 s poštou je ešte vždy výhodná cena pre kupujúceho.
http://chladenie.heureka.sk/noctua-nh-d14/
Takze chladic mam doma, zobral som ho bez 12 za 55e. Peniaze prevedene. Vdaka za obchod