Rock Extremum

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Danielson
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Rock Extremum

Príspevok od používateľa Danielson »

Zdravím

Nájdu sa tu ešte priaznivci niekdajšieho slávneho časopisu Rock Extremum? Pred chvíľou som našiel doma CD, ktoré bolo ako príloha z Decembra 1997 a s nostalgickou slzou som si ho vypočul. Keď som ho prvý krát počúval, tak som mal asi 9 rokov, a nesmierne sa mi páčil posledný song od Silicon Head. :D

Máte doma ešte niektoré časti magazínu, alebo CDčka? :)
silmarill
King
King

Re: Rock Extremum

Príspevok od používateľa silmarill »

Rock Extremum... jedno z prvých metalových CD ktoré sa ku mne dostali. myslím že to boli dve CD z 1999. vtedy som prvý krát počul skupiny ako Nightwish, Crematory, Morgoth, Luca Turilli, Moonspell... dostával som sa do toho dlhšie keďže som vtedy bol fanda elektronickej hudby, ale nakoniec som predsa nejak prerazil do sveta metalu :D teraz už tieto skupiny nepočúvam lebo som (znovu) presedlal na iné štýly, ale v tom čase to bol pre mňa objav niečoho úplne nového a skvelého.
Zorg
Light Star
Light Star

Re: Rock Extremum

Príspevok od používateľa Zorg »

Jaaaj, to boli ine casy. Si pamatam ako som sa stale chodil do jedneho shopu vypytovat ci uz maju nove cislo. Niekde za chrbtom v skrinke sa mi tie CDs este valaju, budem ich mat aspon 8 urcite. Tiez som objavil par zaujimavych kapiel a mal som moc rad recenzie, ktorych tam bola fakt kopa. Este som kupoval aj Metal Hammer, co si tak matne spominam, a to po dobu par rokov.
Napísať odpoveď