Dobry den,
velmi som si oblubil vase forum a chcel by som na neho chodit aj cez mobil ci tablet ako je to napriklad na forum.iphone.cz,
tam som sa docital o skripte ktory staci nakopirovat do root adresara a toto forum uz bude podporovat aplikacia pre iPhone
a iPad.. bolo by to v blizkej buducnosti mozne?
skript http://www.messageforums.net/iphoneforumreader.php
TouchBB - pre administartorov hojko.com
Re: TouchBB - pre administartorov hojko.com
Pre mobily je tu nainstalovany Tapatalk 
-
hoid
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
skoda len ze tan je plateny a touchBB je aj zadarmo v lite verzii
To mi chces tvrdit, ze mas stovky eur na iPhone a zaroven nemas 3$ na jednu aplikaciu? 
-
moosha
Darca
A este k tomu aj Tapatalk ma free verziu... Ja mam plnu, ale chodim normalne cez Safari, lebo mne sa v tom Tapatalku strasne nepaci taka ta globalizacia vsetkych for... Mna vazne nezaujima ze mame na svete este 12684 for zameranych na Linux.
-
audiotrack
VIP
Re: Re: TouchBB - pre administartorov hojko.com
tie ta nemusia trapit. dal som si hojko do oblubenych a spravil nan widget na homescreen. potom jedno tuknutie a nacita mi rovno hojka. O zozname inych for ani neviemmoosha napísal:A este k tomu aj Tapatalk ma free verziu... Ja mam plnu, ale chodim normalne cez Safari, lebo mne sa v tom Tapatalku strasne nepaci taka ta globalizacia vsetkych for... Mna vazne nezaujima ze mame na svete este 12684 for zameranych na Linux.
mám to presne tak ako audiotrack, taktiež jeden ťuk a som na hojku, počkám 1-2 sekundy nech ma prihlasi a som tu