ake su ceny za takuto sluzbu?...pripadne viete odporucit niekoho na strednom slovensku na takyto job?
Sitie oblecenia na mieru
Sitie oblecenia na mieru
mate s tym nejake skusenosti?
ake su ceny za takuto sluzbu?...pripadne viete odporucit niekoho na strednom slovensku na takyto job?
...potreboval by som oblek s mensimi upravami 
Re: Sitie oblecenia na mieru
ja ted riesim dilemu - mam novy job kde nutne potrebujem oblek.. som vysoky a extremne chudy (vrodene) takze sa ani neunuvam ist skusat obleky po obchodoch.. neviete mi nekto povedat kolko moze stat cca komplet oblek sity na mieru?? ps: vychodne slovensko 
Ja som si daval sit oblek na mieru cca 11 rokov spat. Vdety ma sako, vesta a nohavice vysli na 6000 korun. 
Vsetko zavisi na tom, ci si prinesies vlastnu latku, alebo ti ju doda krajcir.
Cenu dnes odhadujem na zhruba 250-300 eur, aj ked ako som napisal, zavisi to od latky. KValitne obleky sa pohybuju aj okolo 300-500 eur.
Cenu dnes odhadujem na zhruba 250-300 eur, aj ked ako som napisal, zavisi to od latky. KValitne obleky sa pohybuju aj okolo 300-500 eur.
-
qwerty-xyz
hm, a vlastny navrh saka? alebo obleku?kinjeril napísal:Ja som si daval sit oblek na mieru cca 11 rokov spat. Vdety ma sako, vesta a nohavice vysli na 6000 korun.
-
lekoklatik
VIP
A pri niečom takom ako je reprezenrtácia samého teba to za tie peniaze stojí.
obleky rulez, Suit up!
obleky rulez, Suit up!
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.obleknamieru.sk/
Tu som si dával šiť jacket na svadbu. 100% spokojnosť, vrelo odporúčam.
Tu som si dával šiť jacket na svadbu. 100% spokojnosť, vrelo odporúčam.
a som sa tiež nemohla rozhodnúť či si šaty na stužkovú kúpim alebo požičiam. Potom som brouvzdala po nete a našla som jednu stránku, niečo ako dopytový systém sa tomu hovorí a tam som jukala a dá sa toho dosť zohnať. Docela mi to urýchlilo čas a šatičky som si zohnala .. 
Ja som svoj oblek zohnal v HU na trhu hneď za hranicou. Tiež som vysoký a extremne chudý, a celkom mi sedí. Myslím že vtedy sa dalo dohodnúť aj tak, že ti vybraný oblek upravia na mieru do niekoľkých dní. Ale to bolo pred 3 rokmi, teraz neviem ani aké sú ceny ani nič.brainwirm napísal:ja ted riesim dilemu - mam novy job kde nutne potrebujem oblek.. som vysoky a extremne chudy (vrodene) takze sa ani neunuvam ist skusat obleky po obchodoch.. neviete mi nekto povedat kolko moze stat cca komplet oblek sity na mieru?? ps: vychodne slovensko