GTA 4
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA 4
to nieje tým.... ale sekať by to rozhodne nemalo aj na youtube je dosť videí kde to na tom CPU ide.
skus nahodiť najnovší patch, ak nepomôže skus reinstall hry ak ani to tak by som skusil až potom ten win ale zbytočne prideš o 1Gb ram
skus nahodiť najnovší patch, ak nepomôže skus reinstall hry ak ani to tak by som skusil až potom ten win ale zbytočne prideš o 1Gb ram
-
morpheus369
Amateur
stiahol som si gta 4 nainštaloval som spustil som hra zrnela ako ked namožete naladiť nejaku stanicu na TV dal som patch hra mi piše chybu TEXP30 viete poradiť
Sorry za blbu otazku, ale preco mi nechce spustit Tie nove liberty city stories..? Hru mam original, nainstaloval som tam najnovsi patch, a ked spustim hru, tak mi vyhodi, ze ci chcem hrat to, alebo hento..A ked dam tie stories, a kliknem na jednu z tych dvoch, tak mi vyhodi tu sprostost windows life, ale tam sa neda na nic kliknut, alebo pokracovat, prihlaseny tam som...ci to musim najprv povodnu hru prejst, ci ako..?
alebo daco este stiahnut? lebo normalne gta mi ide spustit v pohode..
diks
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nespútaš GTAIV ale priamo Episodes from Liberty City.
-
DAMON88
Professional
síce nerád ale musím sa spýtať kam sa ukladajú (asi po novom) savy ? viem že je tu táto otázka kladená asi 100x minimálne ale preklikal som 15 stran dozadu a nič a navyše začiatkom roka sa menil live alebo čo tak sa to aj možno zase pozmenilo tak sa pýtam.
za odpoveď ďakujem
za odpoveď ďakujem
Savy sa ukladaju kdesi v hre, pripadne v dokumentoch a tam pod adresarom GTA4 (to si vygooglis), ale s novym uctom GFWL ich nepouzijes. Pri zalohovani si totiz treba ulozit aj savy z hry, ale aj cely live ucet (ak bol offline). Ja som tak prechadzal z offline na online ucet a o savy som prisiel, nepodarilo sa mi to rozbehat ani s pomocou nejakych programov ktore mali menit id uctu v savoch.DAMON88 napísal:síce nerád ale musím sa spýtať kam sa ukladajú (asi po novom) savy ? viem že je tu táto otázka kladená asi 100x minimálne ale preklikal som 15 stran dozadu a nič a navyše začiatkom roka sa menil live alebo čo tak sa to aj možno zase pozmenilo tak sa pýtam.
za odpoveď ďakujem
Spustim to na tomto?
Procesor:
Intel Core i3 350M s frekvencí 2,26 GHz
3 MB L3 Cache
2 jádra, 4 thready
Max TDP: 35 W
Grafická karta:
ATI Mobility Radeon HD5470 s 1 GB vlastní paměti
Pevný disk:
640 GB
5400 RPM
Serial ATA rozhraní
Operační systém:
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit
Procesor:
Intel Core i3 350M s frekvencí 2,26 GHz
3 MB L3 Cache
2 jádra, 4 thready
Max TDP: 35 W
Grafická karta:
ATI Mobility Radeon HD5470 s 1 GB vlastní paměti
Pevný disk:
640 GB
5400 RPM
Serial ATA rozhraní
Operační systém:
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit
-
PjotR1
Expert
Chcem sa spýtať takúto vec,nainštaloval som si hru,patch,nové drivery na grafickú ale dakedy sa mi stane že tieňe sa nezobrazujú.Proste ako keby som bol vo vzduchu čím to ešte môže byť? Karta Ati Radeon HD 5570 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ako máš nastavené tiene? Sapo asi myslel že je slabá.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Tak tiene alebo textúry? Textúry vypadávajú aj mne. A to mám quad-core a 5870.