Idealne by bolo hodit fotku cenu a miesto bydliska. Ked to bude moc od ruky tak sa preto stavim najskor v lete :-/ A hlavne teraz namne nezarabajte. A nejdem to doma nahromadit viac menej cem jednu TV a dake pekne radio
K: stare TV stare Radio (50/60/70 roky)
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
K: stare TV stare Radio (50/60/70 roky)
No ak dakto mate daco doma na povale abo tak a nemate s tym nic v plane rad by som sa toho ujal bude kupil nie moc draho abo len odviezol
Strasne ma fascinuju tieto stare masinky a mega ma trapi ze sme par rokov dozadu rozobrali u babky televizor zo 60 rokov. Moja idea je bud dostat do funkcneho stavu abo pri TV dotoho narvat lcd.
Idealne by bolo hodit fotku cenu a miesto bydliska. Ked to bude moc od ruky tak sa preto stavim najskor v lete :-/ A hlavne teraz namne nezarabajte. A nejdem to doma nahromadit viac menej cem jednu TV a dake pekne radio
(nie pacific ten mam u babky)
-
pmasarik
Light Expert
Re: K: stare TV stare Radio (50/60/70 roky)
Tesla BOLERO by si nechcel?
Nachádza sa v Novom Meste nad Váhom. Cenu netuším, fotky dám keď prejavíš záujem. Rádio ževraj funguje, gramofón má nejakú poruchu.
Nachádza sa v Novom Meste nad Váhom. Cenu netuším, fotky dám keď prejavíš záujem. Rádio ževraj funguje, gramofón má nejakú poruchu.
-
Runes
Addict
-
Andi_Cibula
Addict
Mám toho kopu a rádia ma prestávajú fascinovať a začínam sa uberať smerom starých meracích prístrojov, avšak väčšina sú nálezové stavy.
Mám Cariocu, Melódiu, Operu, 323A, viac lampových si nespomeniem. Z tranzistorových tu mám Spirituál, Moderato bez gramca, šasko Synkopy a kopu dalšieho.
Funkčné či sú neviem, ale repas potrebujú tak či tak, predal by som za symbolickú cenu (~5€) ale len ak mi slúbiš že ich nebudeš przniť
Zapíš si moju ponuku teda na neskôr, poprípade sleduj stránku http://www.radiohistoria.sk (treba pisať aj www) a určite ma stretneš na jarnom stretnutí v Modre, tam sa dajú kúpiť aj raritky z Nemecka/Maďarska/etc za smiešne ceny, len si to potom človek musí aj opraviť
V zime sa mi s tým nechce trckať, na jar bude revízia a fotenie.
Mám Cariocu, Melódiu, Operu, 323A, viac lampových si nespomeniem. Z tranzistorových tu mám Spirituál, Moderato bez gramca, šasko Synkopy a kopu dalšieho.
Funkčné či sú neviem, ale repas potrebujú tak či tak, predal by som za symbolickú cenu (~5€) ale len ak mi slúbiš že ich nebudeš przniť
Zapíš si moju ponuku teda na neskôr, poprípade sleduj stránku http://www.radiohistoria.sk (treba pisať aj www) a určite ma stretneš na jarnom stretnutí v Modre, tam sa dajú kúpiť aj raritky z Nemecka/Maďarska/etc za smiešne ceny, len si to potom človek musí aj opraviť
V zime sa mi s tým nechce trckať, na jar bude revízia a fotenie.
-
Runes
Addict