A ešte jedna vec tie psychodiagnostické tesy moho by mi ich niekto upresniť? zistujú aj vaše iq? alebo ide o tie ostatné veci... aspon pár príkladov.. a niesú niekde na internete volne k stiahnutiu?? dakujem
Policajná škola (potrebujem radu)
Re: Policajná škola (potrebujem radu)
Zuajímalo by ma že kedy sa robia tie prijímacie pohovory? Ktorý mesiac asi?? Ja idem teraz maturovať dúfam že to zvládnema potom kedy sa to všetko deje? dakujem:):)
A ešte jedna vec tie psychodiagnostické tesy moho by mi ich niekto upresniť? zistujú aj vaše iq? alebo ide o tie ostatné veci... aspon pár príkladov.. a niesú niekde na internete volne k stiahnutiu?? dakujem
:)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Amerigo: Myslim, ze vsetko bolo uz v tejto teme spomenute a ak nie v tejto, tak je tu este dalsia tema venovana policii a tak to bolo tam.
Nemate niekto tieto testy na tento rok alebo minuly? na Policajnu Akademiu v BA...
Kód: Vybrať všetko
http://www.policajnaakademia.estranky.sk/Re: Policajná škola (potrebujem radu)
to keby som chcela prestupiť z inej strednej školy tak asi len do 1 ročníka
a potom ešte aj výška by musela byť 
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
tie testy nikdy nebudeš mať, máš tam okruk okolo 500otázok čo ked si dáš prihlášku ti ich dajú a k tomu zdroje kde si to môžeš vyhľadať a to je len na tebe či si to zoženieš alebo nie! čiže testy sú ti na veľké hovno!Meken napísal:Nemate niekto tieto testy na tento rok alebo minuly? na Policajnu Akademiu v BA...Kód: Vybrať všetko
http://www.policajnaakademia.estranky.sk/
ak sa chceš dostať na policajnú tak sa to musíš poriadne naučiť inak nemáš šancu, lebo nadpolovičná väčšina sa tam dostane skrz kontakty! ja som sa tam snažil dostať 3 roky po sebe no až teraz som sa tam dokázal dostať a aj to na externé!
to sa ti cudujem, lebo par kamosov sa mi tam hlasilo a vsetci urobili na 1krat, a to ich poznam, cize viem ze to urobili iba vdaka svojim schopnostiam...aspon vies kde si zlyhal ? na vseobecnom teste alebo na psychologickych testoch ???
no a dvaja kamosi tam teraz studuju a je to presne tak ako hovoris, maju velmi vela spoluziakov a spoluziaciek, ktori sa ukazu raz za semester a potom ich nie je vidiet ani na skuskach, ale hlavna vec ze maju vyborny priemer...
...urcite, poviete si, ze obalocky sa davaju asi na kazdej skole v tejto prehnitej republike, ale na tej akademii v BA je to uz fakt extrem...
no a dvaja kamosi tam teraz studuju a je to presne tak ako hovoris, maju velmi vela spoluziakov a spoluziaciek, ktori sa ukazu raz za semester a potom ich nie je vidiet ani na skuskach, ale hlavna vec ze maju vyborny priemer...
ahoj, vedel by sem niekto prilepiť tie limity, ktoré treba dosiahnuť aby si mal aspoň tých 29 bodov?
Ahojte.. Ale nechápem, čo každý rozpráva,že aké sú tam ťažké testy + psychotesty.. Pozerala som to na ich hlavnej stránke (www.akademiapz.sk) a, že príjimacie konanie spočíva len v tom, že pošleme vysvedčenia a maturitné vysvedčenie. Vraj sa žiadne skúšky nerobia. Ide to len z priemeru zo strednej školy. Vie mi niekto povedať teda ako to je? Pokiaľ by sa skúšky nerobili, tak by som si tam tiež chcela dať prihlášku.. Iba 9 € to je náhodou najlacnejšia akú som videla..
-
maciatko99
Medium Star
Keby sa aj psychotesty nerobili na školu, tak ich robíš na pohovore k polícii.
exkluzivne mam pre vas prijimacky na tento rok na akademiu policajneho zboru v ba... 
-
martiniuss
Novice
Je mozne aby ma prijali aj bez toho aby som vedel nemecky jazyk?
podla urovne vedomosti aktualnych prislusnikov by to nemal byt velky problem 
-
martiniuss
Novice
Je mozne aby ma prijali aj bez toho aby som vedel nemecky jazyk?
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 21:58)
.....a neviem nemceky jazyk,a potrebujem vediet ci ma prijmu,ak neviem nemcinu
vdaka
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 21:58)
ale mne ide o to aby som sa medzi nich dostal aj jabeardie napísal:podla urovne vedomosti aktualnych prislusnikov by to nemal byt velky problem
vdaka
vies nejaky iny jazyk? anglictinu napriklad?
kks to ta skola nema vlastnu stranku? je mi jasne, ze medzi uchadzacmi nebudu nejaki intelektuali, ale toto je vazne na mna moc...
Za to, ze niekto, kto to tam cele riadi, neurobi stranku strednej skoly, za to musia byt uchadzaci hlupi? Sry, ze OT, ale neznasam taketo skatulkovanie a navyse uplne zbytocne.
Ja mam vypracovane otazky na tu akademiu este z minuleho roka a pokial viem, velmi sa nemenia. Kazdopadne, asi by vam boli na dve veci, lebo tam tych 150 ludi co tam ide z tych 2500 to ma zaplatene, cize zbytocne peniaze uz len na prihlasku. Navyse po skonceni skoly ste zaviazani byt prislusnikom policie, co je vo vela pripadoch nevyhoda, lebo ked si to ludia vyskusaju zistia, ze to neni take ako v telke. Ak aj mate nejaku predstavu, ze to asi neni prechadzka ruzovym sadom, tak realita je stale uplne ina - ovela horsia.
Na tu strednu sa da dostat, ak clovek nie je uplny vymel, ale mam pocit, ze teraz aj tak neberu ziadnych policajtov, az do septembra, ale neviem, to pan minister tusim nariadil, tak neviem, ci to stale plati.
Ja mam vypracovane otazky na tu akademiu este z minuleho roka a pokial viem, velmi sa nemenia. Kazdopadne, asi by vam boli na dve veci, lebo tam tych 150 ludi co tam ide z tych 2500 to ma zaplatene, cize zbytocne peniaze uz len na prihlasku. Navyse po skonceni skoly ste zaviazani byt prislusnikom policie, co je vo vela pripadoch nevyhoda, lebo ked si to ludia vyskusaju zistia, ze to neni take ako v telke. Ak aj mate nejaku predstavu, ze to asi neni prechadzka ruzovym sadom, tak realita je stale uplne ina - ovela horsia.
Na tu strednu sa da dostat, ak clovek nie je uplny vymel, ale mam pocit, ze teraz aj tak neberu ziadnych policajtov, az do septembra, ale neviem, to pan minister tusim nariadil, tak neviem, ci to stale plati.
Linnhe napísal:Za to, ze niekto, kto to tam cele riadi, neurobi stranku strednej skoly, za to musia byt uchadzaci hlupi? Sry, ze OT, ale neznasam taketo skatulkovanie a navyse uplne zbytocne.
-
martiniuss
Novice
ano,tu viem skvele,a ucim sa aj rustinu,beardie napísal:vies nejaky iny jazyk? anglictinu napriklad?
pozeral som totiz nejaku stranku o tom pezinku,a tam bolo napisane ze je tam aj vyucba anglickeho a nemeckeho jazyka,tak by som to chcel radsej vediet od niekoho,kto to vie naisto,ako to tam je
A je pre teba veľký problém tam zavolať a opýtať sa na to priamo kompetentných, ktorí ti na to budú určite vedieť skôr odpovedať ako ľudia z fóra? 
este ani nevies ci si ta zavolaju na krajske riaditelstvo.takze si musis podat ziadost a potrebne doklady k tomu poslat na krajske riaditelstvo a pracovnicka ti zavola kedy mas dojst na stretnutie.a to je jedno ze nevies nemecky staci anglictina teda aby som bol presny bud jedno alebo druhe.martiniuss napísal:
ano,tu viem skvele,a ucim sa aj rustinu,
pozeral som totiz nejaku stranku o tom pezinku,a tam bolo napisane ze je tam aj vyucba anglickeho a nemeckeho jazyka,tak by som to chcel radsej vediet od niekoho,kto to vie naisto,ako to tam je