Platby cez net
-
Peter_Retep
VIP
Platby cez net
cauko. potrebujem niekoho kto sa vyzna resp poradi. ide mi o toto: mam klasicku platobnu kartu a rozhodol som sa ze by bolo pekne ju vyuzit aj na nakupy v zahranici. Otazka znie: mozem mat v banke zablokovane platby cez net, resp. ci tuto sucasnu kartu co mam moze byt pouzita na platby cez net alebo budem musiet vybavovat kreditku. dakujem.
Re: Platby cez net
Treba skúsiť a uvidíš sám, či ti to pôjde alebo nie. A ak by ti náhodou nešlo toto, tak je tu ešte možnosť prepojiť účet s paypalom a platil by si tak v zahraničí, paypal sa používa skoro všade. Ale ja mám tiež bežnú kreditku a v pohodičke s ňou platím cez net- VISA elektron, to má myslím, väčšina ľudí...Takže ja si myslím, že by ti to malo normálne ísť
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ako iné banky ale SLSP má blokované platby cez net, ale ak máš IB tak sa to dá jednoducho odblokovať za poplatok 83c
-
PAuLi3
Darca
ak je ta karta embosovana , tak sa da pouzit na zahranicne platby
no ja mám SLSP a nič nemám blokované...ani som si nič nemusel vybavovať a tak aby mi to odblokovali...hrban napísal:neviem ako iné banky ale SLSP má blokované platby cez net, ale ak máš IB tak sa to dá jednoducho odblokovať za poplatok 83c
-
Peter_Retep
VIP
no takze: je to debetna karta....meni sa nejako situacia? a za druhe: kde by malo byt to odblokovanie? pozeral som ziadosti ale nikde som tam nic take nevidel...pre ingo mam Volksbank
nemam na karte ani security code ktore eshopy vyzaduju
vie sa niekto vyjadrit?
nemam na karte ani security code ktore eshopy vyzaduju
vie sa niekto vyjadrit?
pokiaľ tam nie je security code tak to asi nepôjde, keďže väčšina shopov to vyžaduje
-
Peter_Retep
VIP
tak radsej som rovno zavolal na pobocku ako sa veci maju.
pre info ostatnych: odporucili mi prist na pobocku a vypisat ziadost o virtualnu kartu ktora bude sluzit len na platby cez net....takze najblizsie tam skocim podla toho ako mi to pracovne povinnosti dovolia.
pre info ostatnych: odporucili mi prist na pobocku a vypisat ziadost o virtualnu kartu ktora bude sluzit len na platby cez net....takze najblizsie tam skocim podla toho ako mi to pracovne povinnosti dovolia.
prosim vas ako si mam kupit nejaku aplikaciu cez google play ked mam kartu maestro ale nieje tam zrejme CVC kod? da sa to aj nejako inak?
-
Soviet
Darca
veru asi nie.
-
Michaelo
Hardcore addict
NN neda. Treba si vybavit embosovanu kartu (ja mam MasterCard) a ta funguje v pohode.
-
Mek
Addict
Ale kdeze embosovanu, staci aj neembosovana. Len musi mat ten CVC kod.
ja som cele platby cez net riesil zriadenim uctu v mBank, ktory sluzi len na toto, ked nieco kupujem poslem tam peniaze z bezneho uctu v sume na zaplatenie nakupu, inac ten ucet ostava biely, zaroven je to aj ochrana bezneho uctu pred pripadnym zneuzitim, trvalo to dokopy asi 15 minut, akurat na kartu clovek caka.