Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
Re: Ryanair - Lacne letenky // Krach spoločnosti SkyEurope
Jo presne to sa stalo, napisali, ze lety sa na ten den ktory som mal booknute, zrusili....nasledne ponukli nahradny termin.
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jaj tak....
tak let sa rusi niekedy, ale nie bez dovodu, a ako si napisal ponukli nahradu...
a lety rusia aj ine spolocnosti, nie len ryan
tak let sa rusi niekedy, ale nie bez dovodu, a ako si napisal ponukli nahradu...
a lety rusia aj ine spolocnosti, nie len ryan
Pockaj spominam si, bolo to trochu inac, mali letiet traja tym istym letom, s tym, ze dvaja sme si to bookli z jednej karty, a tretia osoba si to platila z inej karty, na ten isty let podotykam. A neviem preco to tak spravili, ale osobu ktora si to kupila osobitne presunuli o den skor, myslim...a dvaja sme ostali na tom istom lete...
-
chlapec10
Addict
aha... takze let ostal, zaujmave, A napisali dovod?
Ked si dobre pamatam tak ani nie...viem ze som bol z toho vtedy dost nasraty, a nie len ja, ale aj tie 2 osoby, lebo bolo dost podstatne aby sme sli spolu...
kedy je vhodny cas kupit lacne letenky do Londyna na koniec juna/zaciatok jula? alebo uz presiel?
z Brna su lacne stale
a chodia z autobusoveho/vlakoveho nadrazia pravidelne spoje na letisko?
ak myslis Brno tak hej, kazdu pol hodinu 76ka
ved to je to
to by asi neslo, pretoze ked sa presunie let, tak uz sa bude velmi tazko presuvat aj hotel 
-
chlapec10
Addict
toto sa ti moze stat na hocijakom lete 
Akurat som na SME cital ze v lietadle Ryanair sa strhla velka bitka hah, no a nasledne pozrel diskusiu pod clankom. Strach a hroza, co ti ludia vedia niekedy natarat. Ja som Ryanair vyuzil uz mnohokrat a az na male hluposti parkrat to bolo fajn. Co sa ma stat sa stane, a zazil som uz o dost vacsie problemy aj u inych "renomovanejsich" spolocnosti.
Ale mi ta diskusia akurat prisla do rany, lebo som dnes kupil s Ryanairom 3 letenky ... BA - Barcelona ... Valencia-Milano a Milano-BA ..... vsetky dokopy za 64 euro ..... tak aby clovek nebol spokojny a neozelel trochu miesta na nohy
To este aj na par poharov vinka pocas letu ostalo 
Ale mi ta diskusia akurat prisla do rany, lebo som dnes kupil s Ryanairom 3 letenky ... BA - Barcelona ... Valencia-Milano a Milano-BA ..... vsetky dokopy za 64 euro ..... tak aby clovek nebol spokojny a neozelel trochu miesta na nohy
Opat som bol nuteny letiet Ryanairom tento vikend. Strach hroza...ja dufam, ze uz poslednykrat, SAD je na vyssej urovni ako RyanAir. Uz aj ceny na palube sli hore, mozem osrat, niekedy som si zvykol, teda v inych spolocnostiach mam stale vo zvyku, sa obcerstvit, ale aj keby som 2 dni nejedol a nepil tak tym zobrakom nedam 5.50 eur za plechovku Heinekenu, a ani 5eur za poldeco Smirnoffky vodky....pre pana Boha ved im uz musi drbat, a na konci letu....tie trapne famfary, ze lietadlo pristalo na cas....bozemoj. Volim prihodit zopar libier, a letiet nejakym EasyJetom, ktory si este snazi udrzat nejake meno. Ale kolko krat som z nejakeho dovodu nuteny letiet Ryanom( tak raz rocne), ide to kazdym mojim letom dole vodou....
-
javatar
Hardcore addict
nuz vies, nizkonakladove lety treba brat ako prostriedok na presun z bodu A do bodu B a neako ho pretrpiet... odporucam stuple do usi a spat
vyzera ze ma tento rok s Ryanair-om caka viac letov....
ale ked sa nad tym tak zamyslim tak je vazne zufalstvo pytat za letenku 30€ a za hamburger 5€...
vyzera ze ma tento rok s Ryanair-om caka viac letov....
ale ked sa nad tym tak zamyslim tak je vazne zufalstvo pytat za letenku 30€ a za hamburger 5€...
Hmm, nejdem ja samozrejme nikoho presviedcat, mame pravo vyberu a moznost letiet niekam v Europe (napr. do UK) Ryanairom za par supov alebo inou narodnou spolocnostou za par stovak eur a dat si sendvic a pivo zadarmo.
Co mne nejde do hlavy je bedakanie nad pivom a vodkou za 5 euro. Vsak to je takmer uplne bezna cena v zapadnej europe ked si clovek vecer vyjde na panaka, tak neviem preco by to zrovna v lietadle malo byt nieco vynimocne.
Co mne nejde do hlavy je bedakanie nad pivom a vodkou za 5 euro. Vsak to je takmer uplne bezna cena v zapadnej europe ked si clovek vecer vyjde na panaka, tak neviem preco by to zrovna v lietadle malo byt nieco vynimocne.
-
javatar
Hardcore addict
vies mne nejde do hlavy len ten pomer - ak idem s nimy lebo maju nizke ceny leteniek tak predsa nedam 1/6 letenky za hambac...
lubos je zrejme narocnejsi cestovatel a pre tych low-cost airlines jednoducho nie su
mne osobne na nich vadi, ze kazdu chvilu mi nieco ponukaju (v lietadle), ale tak low-cost cestovanie nie je na pozitok s cestovania ale na presun z bodu A do bodu B (ako som uz napisal vyssie)
lubos je zrejme narocnejsi cestovatel a pre tych low-cost airlines jednoducho nie su
mne osobne na nich vadi, ze kazdu chvilu mi nieco ponukaju (v lietadle), ale tak low-cost cestovanie nie je na pozitok s cestovania ale na presun z bodu A do bodu B (ako som uz napisal vyssie)
riesite tu kraviny za 2,5 evry letim aj keby tam boli svine a kravy na palube neje o com... hodinu a pol vydrzim aj bez zradla a vody omfg...
-
p4ra
Redeemer
brainwirm, presne ako si to napisal. Ludia cakaju neviem ake sluzby za 10 EUR. Fakt neuveritelne. Doslova das prst, chcu celu ruku. A nikto nikoho nenuti kupit si na palube nic. Niektori by sa fakt mali uvedomit. Suhlasim s javatarom, ze mi vadi na palube, ked neustale nieco ohlasuju o nakupoch atd. - ale ako napisal, zadelim sluchatka a nevsimam si. Ked mate zavrete oci a pocuvate hudbu, nikto vas nezobudi, ze: "Aha co tu mame, kup si to!" - to som nezazil ani raz s nimi, a to som par krat letel.
-
hojko
Site Admin
Neviem co sa ludia stazuju, ze tam pivo alebo hamburger stoji 5 eur. Vsak to je uz pomaly bezna cena niekde na zapad od nas. V Nemecku na Oktoberfeste stoji pivo 8-10 eur (litrove), v Koline platili kamarati na hokeji pocas MS v maji tusim 8 eur na litrove + euro za pohar (nepamatam si presne, pisal som o tom v Sporte v teme o MS v Nemecku), v lete v Taliansku dali kamarati 4 eura za 4-decove pivo, v Rakuskych Alpach som dal okolo 5 eura za kapustnicu (asi 2dc polievky a maly chlebik ci zemlicka k tomu) + velka Coca-Cola tiez v podobnej cene. Staci sa vybrat mimo Slovenska a ceny su ine, u nas kupim na pumpe bagetu za 1,80 eur, prejdem do Rakuska a hned na prvej pumpe je za 3,50 eur, k tomu kava v automate za 2,50 eur...
Stazovat sa, ze mozes letiet dve hodiny z Londyna do BA a este k tomu zaplatis za to mozno 30 eur, tak to je fakt smiesne. Mohol si ist autobusom, dal by si za to mozno 100-150 eur, cestoval by si cely den a akurat by si si tak dal kavu s upozornenim vodica, aby si vratil "podsalek Karlovi". Alebo chod kludne z Viedne nejakou lepsou spolocnostou, BMI ma let do Londyna z Viedne za 515 eur, tam budes mat urcite nejaky napoj a hamburger v cene a verim tomu, ze sa nebudes stazovat. Pripadne si zaplati British Airways za 120 eur a budes spokojny.
Lubo$, aspon mas to bydlisko primerane vyplnene: Nakŕmte prežraných
Stazovat sa, ze mozes letiet dve hodiny z Londyna do BA a este k tomu zaplatis za to mozno 30 eur, tak to je fakt smiesne. Mohol si ist autobusom, dal by si za to mozno 100-150 eur, cestoval by si cely den a akurat by si si tak dal kavu s upozornenim vodica, aby si vratil "podsalek Karlovi". Alebo chod kludne z Viedne nejakou lepsou spolocnostou, BMI ma let do Londyna z Viedne za 515 eur, tam budes mat urcite nejaky napoj a hamburger v cene a verim tomu, ze sa nebudes stazovat. Pripadne si zaplati British Airways za 120 eur a budes spokojny.
Lubo$, aspon mas to bydlisko primerane vyplnene: Nakŕmte prežraných
-
javatar
Hardcore addict
ked to tak citam tak ludia bud necitaju posty do konca a neberu do uvahy upresnenia alebo lubosovi vykaju