pravdou však zostava, že náš hokej ide rapídne dole,,,porovnávať tu draft našich hráčov a českých, kto ma menej hračov na drafte je blbosť...môžem argumentovať tým, že uveďte koľko hráčov má Slovensko v NHL s ročníkom narodenia 1985 a mladších a koľko má Česko...tu proste môžme mať na drafte hračov, ale to nikde negarantuje, že hráč sa presadí do prveho tímu a bude pravidelne hrávať....naši hráči pomaly v NHL dosluhujú...ved napr. taký Handzuš sa o dva roky bude z NHL porúčať ak nie skôr, kedže je druhý najstarší útočník L. A., Svatoš si bude po sezone hovoriť - Hral som za Nashville a v NHL, Gáborík ak sa nezlepší o 180 stupňov sa môže stať predmetom výmeny, pretože pre RAngers je momentálne potrebný ako piata noha koňovi., Naši elitní obrancovia už tiež nie su najmladší - Višnovský - 34, Chára - 33 - aj ked tu treba povedať, že vek u obrancov nie je až tak rozhodujúci, ale kto ich nahradí v slovenskej repre ??? asi nie také dreva ako valábik či mihálik...
MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Rusi však majú perspektívnejších a talentovanejších hráčov ako my s čechiskami dokopy
Viď na nedávnych MS do 20 rokov....taktiež Rusi majú množstvo talentovaných hráčov v nižších súťažiach, podrafotovaných klubmi v NHL a ked sa nepresadia do NHL idú radšej domov do KHL, kde je pravidlo, že musia hrať hráči mladší ako 20 rokov v každom mužstve....a aj preto majú títo hráči potom skúsenosti z náročných zápasov a vyhravajú svoju kategoriu...hráči ako Tarasenko, Orlov, Kuznecov, Sobchenko....sú prísľubom do budúcna, a to ešte majú mladé pušky v NHL, ktoré nedostávajú dostatok priestoru na ľade ako Burmistrov, Dadonov, Shirokov.....Rusi proste vedia ako udržať svoj hokej na úrovni, nie ako naší mantaci v SZLH si myslia, že ked zaviedli mužstvo do 20 rokov, že na MS zoberú nejakú medailu....mali by zaviesť pravidlo, že aspoň jedna formácia v každom mužstve musí byť vo veku do 20 rokov, aj ked pri kvalite slovenskej extraligy o uspechu tohto kroku pochybujem
pravdou však zostava, že náš hokej ide rapídne dole,,,porovnávať tu draft našich hráčov a českých, kto ma menej hračov na drafte je blbosť...môžem argumentovať tým, že uveďte koľko hráčov má Slovensko v NHL s ročníkom narodenia 1985 a mladších a koľko má Česko...tu proste môžme mať na drafte hračov, ale to nikde negarantuje, že hráč sa presadí do prveho tímu a bude pravidelne hrávať....naši hráči pomaly v NHL dosluhujú...ved napr. taký Handzuš sa o dva roky bude z NHL porúčať ak nie skôr, kedže je druhý najstarší útočník L. A., Svatoš si bude po sezone hovoriť - Hral som za Nashville a v NHL, Gáborík ak sa nezlepší o 180 stupňov sa môže stať predmetom výmeny, pretože pre RAngers je momentálne potrebný ako piata noha koňovi., Naši elitní obrancovia už tiež nie su najmladší - Višnovský - 34, Chára - 33 - aj ked tu treba povedať, že vek u obrancov nie je až tak rozhodujúci, ale kto ich nahradí v slovenskej repre ??? asi nie také dreva ako valábik či mihálik...
http://hokej.sme.sk/c/5727239/bratislav ... -ladu.html
Takto sme na tom 3 mesiace pred MS
S takýmto prístupom sa nebudem čudovať, keď u nás prvé budú zároveň posledné.
// až teraz som zbadal, že rovnaký link tu už je
pardon
Takto sme na tom 3 mesiace pred MS
// až teraz som zbadal, že rovnaký link tu už je
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som volal s kamaratom, ktory je momentalne mimo Slovenska. Jeho kolega, teda jeho brat pracuje ako elektrikar na stadione v Bratislave. Povedal, ze sice plocha ako taka bude hotova, ale ze zvysok sa urcite nestihne. Ze sa tam nestiha a ze Slovensko caka velka blamaz, vraj sa na stavbe uz ani nikto neponahla, pretoze sa to stihnut neda. Tak uvidime, ze ci sa tieto slova potvrdia a ako ano, tak to bude haMba na sto rokov 
-
P3Bo
Guru wannabe
Zvalíme to na Slovincov a nepriznáme sa 
-
redliner
King
Slovinci nevedia ani správne držať hokejkuP3Bo napísal:Zvalíme to na Slovincov a nepriznáme sa
joke
Veľmi pekne napísaný článok ...
http://komentare.sme.sk/c/5728824/kym-h ... arali.html
http://komentare.sme.sk/c/5728824/kym-h ... arali.html
o to teraz nejde, hlavne ze očistime čest tych našich "tvrdopracujucich" ludi v zväze
2011 IIHF World Championship, Slovakia wallpaper
nemáte niekto wallpaper pre túto udalosť 2011 IIHF World Championship, Slovakia hm??????????
inak môže mi ho aj spraviť???
dakujem!!!!
inak môže mi ho aj spraviť???
dakujem!!!!
Tak aj ja sa pripojím do diskuisie.
Neviete, lístky na jednotlivé zápasy sa začnú predávať vo february alebo už sú všetky vypredané ?
Totižto strašne by som išiel aspoň na jeden zápas slovenska s ruskom
Neviete, lístky na jednotlivé zápasy sa začnú predávať vo february alebo už sú všetky vypredané ?
Totižto strašne by som išiel aspoň na jeden zápas slovenska s ruskom
-
guess.whoo
Redeemer
no zvysne listky na jednotlive zapasy sa zacnu predavat vo februari. na svk uz zrejme ale nebudu 
-
Soviet
Darca
Toto bude viac nez blamaz..Vcera v spravach sla taktiez pekna cast o pripravovanych majstrovstvach v hlavnom zabere na dopravu.
Ze ak mozte, tak na hokej nechodte v ziadnom priprade autom, kedze uz teraz nieje kde zaparkovat
Bude posilnena mhd a dalsie podobne blaboli..Jednu vec moze spravit slovensko na zviditelnenie, ale toto bude katastrofa, hlavne co sa tyka BA...
Budem rad vklude bez stresu a nasratosti sediet pri telke a pozerat hokej pri pivecku..Lebo v tych uliciach a zapchach to neprajem fakt nikomu..
Ze ak mozte, tak na hokej nechodte v ziadnom priprade autom, kedze uz teraz nieje kde zaparkovat
Budem rad vklude bez stresu a nasratosti sediet pri telke a pozerat hokej pri pivecku..Lebo v tych uliciach a zapchach to neprajem fakt nikomu..
-
hojko
Site Admin
Soviet: Kosice so zapchami v pripade zapasov na tom nie su o nic lepsie, ale tam aspon stavaju parkovaci dom.
-
matto204
Light Expert
Tieto majstrovstva, to bude prúser, blamáž, fraška...veľmi veľa nedostatkov, predovšetkým slabá organizácia usporiadateľov, ktorá sa prejaví, už len pri príchode fanúšikov na zápasy, veď v KE pri Steel Aréne je minimum miest na parkovanie, problém je zaparkovať pri obyčajnom zápase HC Košice, neviem si predstaviť majstrovstvá. Síce neviem ako je na tom BA, ale predpokladám, že o nič lepšie to tam nevyzerá. Ďalší problém vidím v cene lístkov, ktoré sú v pomere k slovenskému platu pre väčšinu ľudí veľmi ťažko stráviteľné. Ale najtrápnejšou situáciou je asi ten vysnený štadión v Bratislave. Ani by som sa nečudoval, ak by zahraniční fanúšikovia mali o Slovensku po majstrovstvách taký obraz, ako to bolo vo filmoch Eurotrip alebo Hostel.
-
hojko
Site Admin
matto204: Este MS ani nezacali a ty tu uz vopred dokazes opisat nedostatky a zhodnotit to. Zda sa mi, ze prilis sledujes sport v televizii, ale nie moc pozorne. Predsa v Kosiciach sa stavia parkovaci dom, kde budu moct divaci zaparkovat. V BA problem s parkovanim bol, je a aj bude.
-
neo250
Star
nechcem vytvoriť novú tému kvôli jednej otázke, ale tak tu to švacnem kedže patrí to z časti aj tu
, kedy budú predávať lístky na Slovakia CUP? bude sa to dať kúpiť v ticketportaly? mate nejaké info? 
-
p4ra
Redeemer
Ja naopak verim, ze do MS sa toho stihne spravit este velmi vela. Co sa tyka chodenia autom na zapasy, ja osobne by som sa na to vykaslal. Predsalen idem na zapas, zadelim nejake pivo, nejake chipsy alebo co, s kamaratmi sa pobavit, zakricat si. A MHD je na to idealna moznost. Este k tomu priamo zo stanice, rovno na zimak? Pohoda. A pre domacich. V BA fakt len blazon chodi kazdy den autom.
-
matto204
Light Expert
Hojko: tie nedostatky su tak ako som napisal, predsa len 150€ na zapas zakladnej skupiny je dosť veľa na priemerneho Slováka. A čo sa tyka parkovacieho domu v KE, tak som si nevšimol kde sa stavia, žijem tu na intraku, ale jedina stavba čo som si všimol že sa stavia, tak je Aupark. Nechcem hovoriť, že sa nestavia, ale nič take som tu zatiaľ nevidel.
-
guess.whoo
Redeemer
za 150e nemas jeden listok na jeden zapas, ale balicek listkov