LG Optimus One alebo HTC Wildfire

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Rion
Expert
Expert

LG Optimus One alebo HTC Wildfire

Príspevok od používateľa Rion »

Ahoj, pred pár dňami ma napadlo že mám už celkom zastaralý mobil a že by potreboval "upgrade". Tak som si teda povedal že by som si mohol zadovážiť aj nejaký ten dotykový smartfoun.
No pár som ich našiel ale vždy má nejakú chybičku, čo je pri mojom nízkom cenovom strope asi celkom pochopiteľné. Prvý, LG Optimus One by mi veľmi vyhovoval ale všetci mi hovoria že nemajú s LG dobré skúsenosti atď.. Pri HTC mi nevadí snáď nič, iba malé rozlíšenie displeja ktoré by som akosi ešte zvládol prekusnúť.

Tak sa vás chcem opýtať či máte nejaké skúsenosti so týmito mobilmi aj vy?
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: LG Optimus One alebo HTC Wildfire

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Mam Wildfire a mam s nim zatial len dobre skusenosti pekne svizne reaguje na dotyk a roby celkom obstojne fotky ma aj led blesk a kvalitnu konstrukciu :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

a ja ti zas poviem ze LG je srot , spoluziak s nim mal problemy , vydrz baterky slaba neskutocne , po reklamaci takisto , proste to nekupuj
neqeb
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa neqeb »

no ako ktoré LG ... ja mám optimusa síce prvého ešte ale skvelý stroj za tie prachy. V škole baterka vydrží celý deň(taká hodnka seríalu plus hudba) len ho treba vedieť používať :) ...zatiaľ s ním nemám najmenší problém až na tú vnutornú pamäť ...
Napísať odpoveď