DJ Virtual - Prepínanie platní
DJ Virtual - Prepínanie platní
Nazdar, Nazdar. Neviete mi poradiť, ako dám aby mi jedna platňa na DJ Virtual hralo do reprákou, a druhá do sluchatiek. Žiadny DJ pult, nič také nemám. Poradíte 
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: DJ Virtual - Prepínanie platní
Pokiaľ máš iba jeden výstup, tak sa to bohužiaľ nedá. Pri dvoch zvukovkách by sa možno dalo polemizovať, ale osobne som to nikdy neskúšal. Mohol by tam byť problém s win, ktorý by asi najskôr nechcel pustiť jednu aj druhú kartu naraz.
Na laptope má dva výstupy na audio a tretí na mikrofón.
-
luto
Darca
V prvom rade potrebujes mat aspon stvorkanalovu zvukovku, teda 2x stereo. Potom v nastaveniach ti dovoli zapnut Master out trebars na repraky a druhy vystup pouzijes na sluchatka ako odposluch.
Nezda sa mi, ze mas na laptope 2x vystup a mic. Nieje jeden snich nahodou vstup ??
Nezda sa mi, ze mas na laptope 2x vystup a mic. Nieje jeden snich nahodou vstup ??
-
lollo
Professional
rasko333 napísal:Na laptope má dva výstupy na audio a tretí na mikrofón.
no jeden je line in, druhy je na repro a treti je mikrofon...
Hej Hej Vstup na 2x audio a jedne na Micluto napísal:V prvom rade potrebujes mat aspon stvorkanalovu zvukovku, teda 2x stereo. Potom v nastaveniach ti dovoli zapnut Master out trebars na repraky a druhy vystup pouzijes na sluchatka ako odposluch.