Som kupil tripod na ebayi, posielaju to z juznej korei. Postovne tam bolo zdarma, a to poslali 13.januara. Neviete priblizne kedy by to mohlo byt u mna v kosiciach? Objednavali ste uz tak z dalekeho vychodu?
balik z juznej korei
balik z juznej korei
Ahoj!
Som kupil tripod na ebayi, posielaju to z juznej korei. Postovne tam bolo zdarma, a to poslali 13.januara. Neviete priblizne kedy by to mohlo byt u mna v kosiciach? Objednavali ste uz tak z dalekeho vychodu?
Re: balik z juznej korei
Ja naposledy z Ciny, este pred 20.12.2010 a prislo mi to vcera. Takze cca mesiac. Ale to som bral z jedneho eshopu, mozno to bolo sposobene aj Paypalom, vianocami...
ja som to bral tiez z obchodu na ebayi. a ako som to zaplatil 12.ho, hned na druhy den pisali ze dispatched
cca 1 mesiac, alebo 30 pracovných dní
Mne sa z ciny dokonca stal este extremnejsi pripad - 50 dni ... obcas to chce fakt trpezlivost 
z Australie 8 dni 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Objednaval som viackrat cez eBay zo Singapuru, Ciny, Thajska, Japonska.. A vzdy bola doba ina, ale ako viaceri tu pisali, vzdy som sa zmestil do toho mesiaca. Najkratsia doba bola myslim zo Singapuru - 10 dni.
Objednaval som pred dvoma tyzdnami 3 palety z JPN. Shipment hradil odosielatel - 12k Eur
Nakolko to bolo urgent, bolo to tu za tri dni. Preclenie trvalo dlhsie.
Nakolko to bolo urgent, bolo to tu za tri dni. Preclenie trvalo dlhsie.
vcera to doslo