Potrebujem sa unavit
Potrebujem sa unavit
Zdravim mohli by ste mi doporucit nejaky sport alebo proste nejaku fyzicku aktivitu, ktoru by som mohol vykonavat sam doma tak aby som sa dost unavil? Lebo mam v sebe dost energie, ktoru nemam kde vybit a niekedy nemozem zaspat z toho ze sa citim velmi oddychnuty
Dakujem za rady
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujem sa unavit
to trochu záleží od tvojích možností (či máš veľkú izbu alebo chodbu, či bývaš v dome alebo byte..) ale mohol by si skúsiť boxerské vrece a mlátiť do neho kým sa nevyčerpáš. A ak nie, tak skús iba klasické domáce cviky ako zhyby či kliky alebo vybehni niekde von a daj si 15 kilometrov
-
vendo
Guru
hocjake bojove umenie (okrem tych sek-bum-kop ala karate atd), a nie nemozes ho robit doma, nic co robis sam ta neunavi tak ako nieco do coho si "nuteny" dalsou osobou
rob "angličanov" systémom tabata, nezvládneš ani prvé dva intervali a padneš 
angličan- stojíš, drepom prejdeš do kliku a z kliku sa postavíš opäť do drepu ale tentokrát nie obyčajného ale s výskokom
tabata-google poradí
angličan- stojíš, drepom prejdeš do kliku a z kliku sa postavíš opäť do drepu ale tentokrát nie obyčajného ale s výskokom
tabata-google poradí
Byvam v byte v jednej izbe so segrou takze vela moznosti nemam
Ale budeme sa stahovat do domu kde budem mat vlastnu izbu tak potom by som mohol nejake boxerske vrece poriesit, len potrebujem vymysliet co do vtedy
Chodil som na tae-kwon-do ale tam to bol prave o tom sek-bum-kop
Inak kliky a zhyby som samozrejme robil aj cvicil s cinkou, tym si precvicim svaly od pasa hore ale ja by som potreboval nieco aj na kondicku a nohy no len to doma asi tazko
jedine nejaky bezecky pas alebo co... ?
furt nevidím nič čo by ti prekážalo v tom čo som ja napísal ...
-
vendo
Guru
vonku cesty a chodniky neexistuju? preco nejdes von si zabehat?Markoff napísal:Byvam v byte v jednej izbe so segrou takze vela moznosti nemamAle budeme sa stahovat do domu kde budem mat vlastnu izbu tak potom by som mohol nejake boxerske vrece poriesit, len potrebujem vymysliet co do vtedy
Chodil som na taek-won-do ale tam to bol prave o tom sek-bum-kop
Inak kliky a zhyby som samozrejme robil aj cvicil s cinkou, tym si precvicim svaly od pasa hore ale ja by som potreboval nieco aj na kondicku a nohy no len to doma asi tazko
jedine nejaky bezecky pas alebo co... ?
-
mirak2
Hardcore addict
vonku je slnko predsa...
k veci: vcera som bol hrat florbal 2 hodiny bez prestavky, striedal som asi iba 3 krat na par minut a ledva som dosiel domov po vlastnych...ti garantujem ze ak na florbale budes BEHAT a sa snazit a nestat len vpredu jak trud tak do polhodiny si v pikacu
k veci: vcera som bol hrat florbal 2 hodiny bez prestavky, striedal som asi iba 3 krat na par minut a ledva som dosiel domov po vlastnych...ti garantujem ze ak na florbale budes BEHAT a sa snazit a nestat len vpredu jak trud tak do polhodiny si v pikacu
a kde mam behat teraz cez zimu? A ano vonku je slnko, minuly rok ked som bol raz behat cez leto a sa ma jedna tetka pytala ze preco teraz beham ked je tak horuco... a ked som prisiel domov tak sa zo mna lialo, na slnku sa fakt neda vydrzat velmi vela...vendo napísal: vonku cesty a chodniky neexistuju? preco nejdes von si zabehat?
Inac nechcem ziadny kolektivny sport typu futbal, basketbal kde by som musel chodit pravidelne na trening, proste si chcem len sam zasportovat kedy budem chciet
potrebujes sa unavit? najdi si daku suknu...
-
Soviet
Darca
Vsak chodievaj niekam do posilky, ak mas peniaze..Ak ti ide len o unavenie, tak ta nebude trapit, kolko kra tyzdene si tam a podobne
Alebo jednuche prechadzky von..Vybehni niekam do lesa a tak..taka mini turistika nieje od veci..
Ale veru sukne su dobre riesenie
I ked teraz v zime lebedia vacsinou doma..
Ale veru sukne su dobre riesenie
-
master23
Light Professional
alebo rob drepy pokym nebudes vediet stat 
a k tomu behu, sak cez leto chodievaj behavat rano o cca 6.30. to je v este celkom znesitelna teplota. a cez zimu najlepsie do fitka na beziaci, ale neviem, ci je to prave to co chces. alebo ako kolegovia hore radia, cvic systemom TABATA, 8serii, cvicis 20s a oddychujes 10s. a mozes si dat, kliky(i ked to je velmi narocne, osobne som zvladol 4 serie, a stacilo mi), drepy, nejake jednorucky kup, a mozes dat biceps, triceps, ramena, aj chrbat s nimi.
a k tomu behu, sak cez leto chodievaj behavat rano o cca 6.30. to je v este celkom znesitelna teplota. a cez zimu najlepsie do fitka na beziaci, ale neviem, ci je to prave to co chces. alebo ako kolegovia hore radia, cvic systemom TABATA, 8serii, cvicis 20s a oddychujes 10s. a mozes si dat, kliky(i ked to je velmi narocne, osobne som zvladol 4 serie, a stacilo mi), drepy, nejake jednorucky kup, a mozes dat biceps, triceps, ramena, aj chrbat s nimi.
Ak ti ide len o to unavenie, tak toho môžeš robiť toľko..
Rob kliky do vyčerpania, potom brušáky do vyčerpania a potom drepy do vyčerpania. Opakuj. Opakuj. Opakuj. Op..
Rob kliky do vyčerpania, potom brušáky do vyčerpania a potom drepy do vyčerpania. Opakuj. Opakuj. Opakuj. Op..
-
KaptMichal
King
On pise po svahylsky (nou ofens)? Pise, ze potrebuje nieco teraz co ho unavi, nie o pol roka... To co napisal coldrain zneje celkom dobre, ale sukne su kazdopadne lepsi napad - spojenie prijemneho s uzitocnymsak cez leto chodievaj behavat rano
-
master23
Light Professional
KaptMichal napísal:
On pise po svahylsky (nou ofens)? Pise, ze potrebuje nieco teraz co ho unavi, nie o pol roka... To co napisal coldrain zneje celkom dobre, ale sukne su kazdopadne lepsi napad - spojenie prijemneho s uzitocnym
moja odpoved bola smerovanu k rannemu behaniu cez letominuly rok ked som bol raz behat cez leto a sa ma jedna tetka pytala ze preco teraz beham ked je tak horuco... a ked som prisiel domov tak sa zo mna lialo, na slnku sa fakt neda vydrzat velmi vela...
to len bola rada. len hovorim,ze behat cez leto v skorych hodinach nie je az take strasne. staci si privstat, a ist behat, a nebude az tak horuco.
poriadne si zasexuj a hned budes unaveny
a potom aj hladny. to mas 2v1
alebo si zaobstaraj rotoped a sprav si nanom obcas 20-30km
alebo si zaobstaraj rotoped a sprav si nanom obcas 20-30km