EU trip summer ´11

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
SEID
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

EU trip summer ´11

Príspevok od používateľa SEID »

zdravim, cital som tu dost clankov o tripoch po EU. No ja mam problem v tom, ze mam dost "luxusnych" kamaratov co moc nebazia po dobrodruzstve. Cize ak neni hotel, alebo vybavene ubytko tak ruky prec, no mna prave taketo nieco laka. Spanie v stanoch, autach, pripadne lavickach :D achh...
len problem je v tom, ze koli 2 sa to neoplati ani vybvovat, nejako riesit a organizovat. tak sa pytam, ide ktosi nieco taketo podstupit len nema skym, albo ma volne miesta s istym problemom? :)
-mna najviac bere juh, az juho-zapad...cize take chorvatsko, taliansko, spanielsko, albo francuzsko by bolo super...
wormy
Light Expert
Light Expert

Re: EU trip summer ´11

Príspevok od používateľa wormy »

Nazdar, ja tiez rozmyslam o niecom takom, ale tiez mam problem ze nemam velmi s kym. Rozmyslal som aj zeby som isiel sam ale zas to by som si asi netrufol. Ja mam o tom taku ideu ze by som sa proste vybral napriklad aj stopom a kam by ma zaviedol tak tam by som bol, podla mna vsetko je zaujimave (ano viem ze to je asi az moc idealisticka predstava). Ak by sa dala do kopy dobra partia tak by to bolo skvele :)
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

a brani ti nieco sa zobrat a ist sam? ak sa bojis tak si vyskusaj ist len niekde nie moc daleko, dakde do ciech napriklad ;)
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

hmm, ja som rozmýšľal kúpiť lístok na vlak, ktorý bude platiť všade v európe po dobu 30 dní a precestovať tak krížom čím viac... ako som zatiaľ pozeral, tak by mal platiť aj na ukrajine v moldavsku a turecku (+ štáty EÚ), tak som to strihol tamtým smerom a spať cez grécko, rumunsko bularsko... to by sa malo dať za nejaké dva týždne zvládnuť a potom doma nakúpiť lacný chlieb :D a možno stihnúť nejaké nemecko + benelux... neviem, trebalo by to nejako vymyslieť, a čim lepšie naprogramovať, aby boli čím menšie časové straty... :smt033
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

Kde dostať taký lístok a čo stojí?
SEID
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SEID »

pripajam sa :) to by bolo este viac pohode ako ist autom a bat sa zajst za rakusko, ze nebude navratu :D keby bol univerzalny listok, tak sa clovek nestrati ak by ta neoskubali spominani turci, alebo rumuni :D
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

tu sa dá kúpiť http://www.interrailnet.com/interrail-p ... lobal-pass

stojí na 30 dní cca 409,00 eúr...

a dá sa vraj kúpiť aj všade na železničnej stanici na slovensku - stačí sa len opýtať tetušky pri okienku... neviem, nezisťoval som to presne, len píšem, čo som počul a čo by som rád skúsil... ale viac-menej by to malo byť takto
Napísať odpoveď