Mafia 2
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
Určo to nebude grafikou. Ked mi to vytiahla moja 8800GTS 512 na High (sice rozliško 1280x1024), tak by mu to pri vyššom rozlišeni mohlo isť aspon na medium. Ale, ako som pozeral tvoju zostavu v GTA4 téme, tak to zrejme bude RAMkou.
co som narychlo preklikal zahranicne fora, tak niektorym ludom na gf210 nejdu ani nainstalovat drivre na PhysX, tebe nainstalovat sli?(instalacia sa spustila co si pamatam pocas instalacie hry)
Ani tú hru nepúšťaj s takou grafikou. Hovorím ti dopredu, budeš sklamaný. Tá grafika je vhodná tak maximálne do kancelárskych PC, inde nie. Mal som tú Česť si Mafiu zahrať s o niečo výkonnejšími grafikami , ako máš ty, no bolo to nehrateľné.
Ale pokiaľ ti vyhovuje mať v hre 20fps s najnižšími nastaveniami, tak prečo nie.
Ale pokiaľ ti vyhovuje mať v hre 20fps s najnižšími nastaveniami, tak prečo nie.
Zdravim chcem sa spytat ze ci nevie dakto ci je mozne hrat mafiu 2 s volantom a pedalmy samozrejme pokial ste v aute dnes som si zakupil volant s pedalmy a tak zistujem ci je to mozne a ak ano ako diky za odpoved
-
lekoklatik
VIP
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
taketo otazky neviem ci myslia ludia vazne abo sa cu len pochvalit ze si daco kupiliNeo113 napísal:Zdravim chcem sa spytat ze ci nevie dakto ci je mozne hrat mafiu 2 s volantom a pedalmy samozrejme pokial ste v aute dnes som si zakupil volant s pedalmy a tak zistujem ci je to mozne a ak ano ako diky za odpoved
-
mhcjanoslav
Novice
Mám problém so spustením mafie 2. Keď ju chcem spustiť mi ukáže uvodný malý obrázok mafie a potom mi ako keby ide už spustiť hru zapne as čierna fullscreen obrazovka a zrazu blikne vypne sa a na obrazovke mám pracovnú plochu ale zafarbenú na ružovo- oranžovo (ak by to nebolo pochopitelné, dám sem obrázok). Vrôznych diskusiách som čítal že to robí aj viacerím, a oni odstránili tento problém tým, že menili nejaké čísla v súbore "videoconfig" ale ja ho vôbec nemám. Neviete mi poradiť čo to môže byť a prípadne pomôcť odstrániť problém? Diki
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ak máš stiahnuté preinštaluj hru a nedávaj do nej češtinu.
-
mhcjanoslav
Novice
Nič som neinštaloval.Mám dve inštalačky jednu v češtine druhú nie ale robí mi to pri obidvoch.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Napíš zostavu.
-
mhcjanoslav
Novice
skúšal som to na týchto dvoch 1. : Procesor:Intel Core i5 430mm s frekvenciou 2,26 GHz,2 jadrový
Grafická karta:ATI Mobility Radeon HD4330 s 512 MB vlastnej pamäte
RAM: 2 GB operačnej pamäte DDR3
2. : Procesor: Intel dual core, T3100
Grafická karta: Intel GMA 1700 MB
RAM: 4 GB DDR2
Grafická karta:ATI Mobility Radeon HD4330 s 512 MB vlastnej pamäte
RAM: 2 GB operačnej pamäte DDR3
2. : Procesor: Intel dual core, T3100
Grafická karta: Intel GMA 1700 MB
RAM: 4 GB DDR2
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1. to spustí ale slabo a 2. nemá šancu.
-
mhcjanoslav
Novice
a prečo to robí na oboch nevieš?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Skús iný crack alebo inú verziu.
smoldo56 pocuvaj si vemi múdry a vela za tebou vidno http://mafia.czech-games.net/2011/01/za ... -volantem/
Viem, ze to tu uz bolo minimalne raz tak sorry. V 14 Kapitole ked idem od Giussepeho a mam najst Joea - idem teda k tomu podniku Mona Lisa, ale nejde mi tam otvorit dvere, mudre rady tipu: chod 14 kapitolu este raz, napis aku mas zostavu mi nepomozu - kapitolu 14 som odznovu sla min. 3 krat a dvere otvorit nesli. Vsetko co sa grafiky tyka, slape ako hodinky, ci uz so zapnutym Physx alebo bez neho. Fakt uz neviem co s tym mam spravit.
Vopred dakujem za pomoc.
Vopred dakujem za pomoc.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Originál nemáš že?
Neviem ci to je tam ale mne pomohlo ked nesli otvorit dvere ze som siel k tym dveram na pravej strane ale len ak su dvojite tie dvere hru som dohral uz davnejsie takze neviem ake su tam dvere
-
Attilovich
Medium Expert
Prosim napiste mi ako sa daju upravovat skiny oblekov, tvari a tak dalej...
-
Royalflush
Guru wannabe
Dá sa nejak vypnúť tá čiara na mape čo ukazuje kade mám ísť?