Prehrievanie?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Prehrievanie?

Príspevok od používateľa Viper1121 »

Zdravim.. uz dlho mam problemy s prehrievanim PC.. dnes som tam dal novy zdroj (Seasonic 520W) novy chladic na procak a novy chladic na grafiku.. no zapol som hru, a po chvilke mozno tak 2 min sa mi vypol obraz a repraky zacali hucat. monitor isiel ale obraz bol cierny...a PC sa nevypol.. robilo mi to aj pred tym.. cim to moze byt?

graficku mam 275ku procak 9800 4 jadrovy...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Prehrievanie?

Príspevok od používateľa Curuj »

a teploty si pozeral? ked sám píšeš, že "prehrievanie"... možno nedolieha nejaký chladič
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

chladice su dane dobre.. som to pozeral.. pri zapnuti maju jadra na procaku okolo 35-40°C ... no grafika ma okolo 60°C ale robilo mi to pri oboch chladicoh... a dokonca uz mi jedna grafika odisla... cize nepodozrievam zly chladiic ani grafiku... mohlo by to byt este v doske no neviem... proste mi len vypne obraz PC ide repraky hucia a nechapem :D
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

tak si everestom skontroluj aj teplotu dosky..netaktujes vsak? :nervozita:
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nie netaktoval som ani to nemam v plane... doska ma teploty v pohode ale ci na nej neni nieco dosrate lebo toto uz bude 2 graficka karta co sa odpali
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

aky mas zdroj?kable mas usporiadane?nemas grafiku moc blizko k HDD?skus dat dole bocnicu co to spravi ja ju musim mat dole inak mam o 5 stupnov viac teplo :D
Lieho
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lieho »

Ja som mal tiež problémi s prehrievaním pc, proceesor neklesol pod 47°C a pri zaťažení vyletela teplota nad 60°C a to už mrzol. Aj som ubral napájaniu procesoraa nepomohlo. Na koniec som vymenil základku a celkovo mám o 20° nižšiu teplotu.
Jediné čo som zistil everestom, že sa mi na procáku prehrievalo jedno jadro viac ako druhé. Pri druhej doske majú obe rovnakú teplotu.
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jo presne tak mam aj ja.. jedno ma ine ako druhe.. (mam 4 xD) niekedy je to len o par stupnov niekedy je to dost.. tiez podozrievam zakladnu dosku ale mam debilny 775 socket :( a tie dosky su dost na pi*u nemam rad Intel.. keby mam AMD tak aj stary procak narvem do noveho socketu
Napísať odpoveď