zvuk cez hdmi aj cez realtek
zvuk cez hdmi aj cez realtek
caute. chcem sa opytat ci sa da nastavit v pocitaci aby mi isiel zvuk cez hdmi do telky a spolu s nim aj zo zvukovky do reprakov v pocitaci, pretoze mne to spolu nechce ist. bud mozem nastavit primarny zvuk cez graf. kartu do tv cez hdmi alebo cez zvuk. kartu do reprakov v pocitaci.
Re: zvuk cez hdmi aj cez realtek
ako vzdy bez infa o systeme..operacny system,graficka karta(tipujem nvidia),verzia driveru-to vsetko mi sem napis
sorry chcel som napisat ale nejak som zabudol.
Windows 7 Ultimate (service pack1) , Gigabyte GeForce GTX460 (verzia driveru 258.96)
Windows 7 Ultimate (service pack1) , Gigabyte GeForce GTX460 (verzia driveru 258.96)
preco ak smiem vediet si nestiahnes novy?starsie mali nejake problemy so zvukom ja mam 266.58 slape mi zvuk aj na tv aj na realtek zvukovke..
no ja som nestahoval driver priamo z nvidie ale len cez windows update mi stiahlo a to tento. som ani nepozeral ci je novsi. ok idem skusit
no ja to tak mam nastavene. ono to je v poriadku mne zvuk ide cez hdmi do tv ale ked ide do tv nechce mi ist aj v reprakoch ktore mam pripojene k pocitacu a opacne