Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
No teraz ak sa registrujem pise ze ea acc name is already in use kde sa mam registrovat lebo som cital ze vraj potom to pise ze cd kluc je pouzity
tvoj nick je použitý, nie cd-key, skús iný ...
javiem ale ja potrebujem kde sa mam registrovat lebo to pise len ked sa registrujem v hre a tam nick na vyber nemam
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
napr si stiahni ea download manager abo na samotnej stranke EA sa to da tusim tiez
http://www.ea.com/1/download-manager
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2011, 15:15)
https://profile.ea.com/acctcreate.do
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2011, 18:50)
Kamarade ted som mal jaky luck v hre
akoze total rambo styl
Stojim si na streche hram sa z UAV zatial mi pod ritou zoberu point. Len vidim ako v budove podomnou svietia 3 oranzove sipky a jeden tank. Mam engiho granty=0 dart=0 rpg=0 smg=23 nabojov. Kuknem cez okno na streche vidim len tank, kuknem podla sipiek a 3 tipci bud v kontajneri abo zanim. Co uz zoskocim z okna na tank vytahnem vrtacku a rozoberam ho ked som ho uz skoro mal rozmontovaneho zacala sicat. V tom dakto donho da raketu a je po tanku. prepnem na SMG a mojich chabich 23 nabojov. Idem smerom ku kontajneru a tam 3 enemy engi jedneho som rozkosil, ammo=0 utekam zaroh . Reku pojdu pomne skusim noz vbehnem tam a oni akurat 2 stranou utekaju zoberem zo zeme zbran, jedneho zostrelim od chrbta skocim po dalsom seknem nozom a zrazu "your team win"
cele to trvalo cca 10 15sekund ale jaka akcna scena to ani rambo neda :-DDDD. Ale vobec dneska mi sla karta hadam prvi krat co som mal statistiku K/D 23/4 inak to skor naopak mavam.
http://www.ea.com/1/download-manager
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2011, 15:15)
https://profile.ea.com/acctcreate.do
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2011, 18:50)
Kamarade ted som mal jaky luck v hre
tu je super video z vietnamu, oplati sa pozriet
Tak dneska som si tu hru kúpil, hral som to asi hodku a pol a taku melu som ešte nevidel, radšej som si dal pauzu. Asi tak jeden z 5 prípadov viem odkiaľ ma dali. Chce to ešte prefetiť touto hrou celú sobotu a pôjde to určite lepšie.
A ešte poprosím poraďte nejaký server. Určite tú už niekde sú nejaké napísané, ale nemám chuť ich hľadať.
A ešte poprosím poraďte nejaký server. Určite tú už niekde sú nejaké napísané, ale nemám chuť ich hľadať.
-
Runes
Addict
no na zaciatok daj vyhladat noob friendly inde si moc nepinknes
a celkom dobre sa mi ako este stale lame hra na bobici.cz
presne rovnake pocity som mal ked som to prvy krat hralLaster napísal:Tak dneska som si tu hru kúpil, hral som to asi hodku a pol a taku melu som ešte nevidel, radšej som si dal pauzu. Asi tak jeden z 5 prípadov viem odkiaľ ma dali. Chce to ešte prefetiť touto hrou celú sobotu a pôjde to určite lepšie.
-
Runes
Addict
omg som kukol to video a porad som vietnam prestal chciet :-/ to je ocom ked len strielam po vsetkom co vidim a trafim kedze ziadne kopanie nic :-/ by som prisiel o moj miny skill co mam teraz 
-
Andrew007
Guru wannabe
Chalani ja len informativne, mam na predaj svoj BF account s Vietnamom (rank 25 tusim, account bol kupovany pred vianocami). Pri rozumnej cene sa mozme dohodnut na nizsej cene.
SS

//Edit : LoL sam som sa dobre pobavil
sry ale akurat som sem len vtedy mal chvilku casu a poradne som to ani neprecital, necham to uz tak nech sa zasmeju aj ostatni 
//Edit : LoL sam som sa dobre pobavil
-
MiNkOnErrr
Amateur
Pri rozumnej cene sa mozme dohodnut na nizsej cene.
Ahojte
Chcel by som sa opýtať tých, ktorí majú zostavu podobnú tejto: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 2.61 GHz, GeForce 8600 GT 256 MB, 4GB RAM, Windows 7 64bit Ultimate, ako vám ide táto hra? Hlavne teda multiplayer.
Na požiadavky z netu sa už nedá spoľahnúť, pretože niektoré hry by mi podľa požiadaviek mali ísť úplne bez problémov a nejdú, resp. naopak nemali by mi ísť a na prekvapenie idú. Tak by som chcel vedieť názor niekoho, kto má podobný komp ako ja a či sa to dá hrať.
Ďakujem za odpoveď
Chcel by som sa opýtať tých, ktorí majú zostavu podobnú tejto: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 2.61 GHz, GeForce 8600 GT 256 MB, 4GB RAM, Windows 7 64bit Ultimate, ako vám ide táto hra? Hlavne teda multiplayer.
Na požiadavky z netu sa už nedá spoľahnúť, pretože niektoré hry by mi podľa požiadaviek mali ísť úplne bez problémov a nejdú, resp. naopak nemali by mi ísť a na prekvapenie idú. Tak by som chcel vedieť názor niekoho, kto má podobný komp ako ja a či sa to dá hrať.
Ďakujem za odpoveď
-
Runes
Addict
mam book intel centrino 2 2,4 na jadro a grafu hd3650 512mb win vista a 4gb ram, ide to v pohode ale grafa obcas nestiha hlavne ked to vybuchuje a dym sa tam hromadi a tak to mam obcas aj 10fps
(na 1 2 sekundy). Ale ta grafika je fakt na hranici hratelnosti, cize problem by som asi videl len tam
Hrám médium požiadavky a mám len občasné lagy, pri ktorých sa dá bez problémov hrať.
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.51 GHz, 2.0 GB RAM, Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600), GeForce 8600 GT
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.51 GHz, 2.0 GB RAM, Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600), GeForce 8600 GT
-
Runes
Addict
moze byt vravim ja mam book cize to treba trosku brat s rezevou ked to mas normal stolny komp malo by to byt lepsejsie
na notebooku?Runes napísal:moze byt vravim ja mam book cize to treba trosku brat s rezevou ked to mas normal stolny komp malo by to byt lepsejsie
sakra, ja mam amd athlon dualcore 2.00ghz, 3gb ram, ati mobility radeon hd 4200 512mb(alebo len 256? neviem:/) a na najnizsich detailoch mi to seka
co by som dotoho mal skusit dat?
iked, odkedy mam vietnam tak mi to sem tam seka (ale celkom malo) aj na normalnom pc, ale tam mam len 2gb ramku
/edit: no takze ma to len 128MB graficku... boze..to este vyrabaju?
tu je link
http://www.alza.sk/hp-compaq-presario-c ... 137708.htm
ale kupil som to celkom za dobru cenu tak to neni az take hrozne..
-
Corn Flake
Guru wannabe
The na tom notebooku to je hratelne? Mám podobný notebook a nechce sa mi tam zbytočne to tam rvať.
e, neda sa to hrat vobec takze to tam nedavaj...ale za skusku nic nedasCorn Flake napísal:The na tom notebooku to je hratelne? Mám podobný notebook a nechce sa mi tam zbytočne to tam rvať.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Dik, takže ostanem len pri pc 
-
Runes
Addict
http://za.computers.toshiba-europe.com/ ... ID=1058224 toto je moj book a ide to v pohode az na tie spominane explozie, ked pustim hru kuknem ako mam nastavenu grafu