Arabi - moslimovia
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Arabi - muslimovia
ephramko - kukni film 9. rota. Objaví sa tam okrem skvelého hlavného deja aj to, že USA trénovali a podporovali mudžahedínov (pobehuje tam s arabášmi biely chlapík, slnečné brýle, šiltovka, arafatka okolo krku...typicý výzor PMC/CIA operativca).
K tvojej otázke - podľa môjho názoru sú za tým tajné služby "demokratických" krajín. Stačí podporiť tých správnych ľudí, dať peniaze správnym osobám, nenápadne pomáhať zorganizovať protestné akcie...tak sa dnes menia režimy ak nie je zámienka na vojenský zásah. Na druhej strane - nie je na svete nebezpečnejšieho stvorenia než spravodlivo nasraný (4. stupeň pre nahnevaný) človek.O to viac, ak je navyše aj mladý. Takže je možné (a modlím sa aby to tak bolo, aj keď tomu moc neverím), že tie nepokoje vznikli spontánne spravodlivo nasrdenými ľuďmi.
Islamský radikalizmus to nemá ako oslabiť, keďže radikáli berú financie z obchodu s ópiom, ľudí rekrutujú prakticky z každej vrstvy a stále majú proti čomu a za čo bojovať.
K tvojej otázke - podľa môjho názoru sú za tým tajné služby "demokratických" krajín. Stačí podporiť tých správnych ľudí, dať peniaze správnym osobám, nenápadne pomáhať zorganizovať protestné akcie...tak sa dnes menia režimy ak nie je zámienka na vojenský zásah. Na druhej strane - nie je na svete nebezpečnejšieho stvorenia než spravodlivo nasraný (4. stupeň pre nahnevaný) človek.O to viac, ak je navyše aj mladý. Takže je možné (a modlím sa aby to tak bolo, aj keď tomu moc neverím), že tie nepokoje vznikli spontánne spravodlivo nasrdenými ľuďmi.
Islamský radikalizmus to nemá ako oslabiť, keďže radikáli berú financie z obchodu s ópiom, ľudí rekrutujú prakticky z každej vrstvy a stále majú proti čomu a za čo bojovať.
Sú pod kontrolou rôznych skupín, to je taký výrok ako poď na mňa od zadu. Tak pokiaľ nie je médium verejnoprávne, tak je súkromné. To je asi tak všetko. Tu ide o to či si myslíš, že ak má nejaká televízia povedzme 400 zamestnancov, takže či tam každú správu cenzurujú a tích zamestnancov utláčajú, alebo čo. A či všetky médiá na svete kooperujú v tom spiknutí aby dávali rovnaké správyKaptMichal napísal: media su pod kontrolou roznych skupin tak sa nehraj na hlupeho, nemusi tam byt ziadny zid. Zas nepodsuvaj slova, ktore som nepovedal.
Son-Goku napísal:wtc pracovalo udajne az 50 000 ludi denne plus 100 000 navstevnikov utok sa stal v pracovny den a zomrelo 3000 ludi?
Nuž záleží asi na čase. A budovy nepadli za sekundu. Uznaj, že za hodinu sa dá z budovy dostať. Mne pripadá tých 3000 dosť na to, že hodinu odtiaľ utekali, a neušli len tí ktorí boli odrezaní alebo umreli pri náraze. A neznamená, že 150000 tisíc ľudí je rovnomerne rozmiestnených po budove. V tých horných poschodiach je asi už len predsa len minimum ľudí a všetko sa sústreďuje hlavne dole, tam bol dosť mohutný komplex, navyše aj s podzemím. To je také primitívne uvažovanie ako keby som povedal, že v auparku je denne 50000 tisíc ľudí, a lietadlo narazilo 4 poschodia aupark veže od hora, a umrelo len 100 ľudí.
Navyše Bin Ladin, nie je ujo z jaskyne, nezávisle na tom či stojí za útokmi alebo nie. Oproti nemu si ty ujo z jaskyne. Uniesť lietadlo v tej dobe a pri tých opatreniach, to nie je niečo nemožné. To len na margo. Nevravím, že to tak bolo, ale tak zachovávajme trošku normálneho úsudku.
K tej moderátorke, zaujímavé, ale nič nedokazujúce. To je tiež taká kktina ako remeň. Už určite by tajná služba organizovala to kedy majú dať titulok a všetci tam už boli je***, že nevideli čo stojí a čo nie. To už museli čakať na nejakého super inteligentného košpirátora aby si to všimol
Revolúcie v islamských štátoch sa mi páčia, nesledujem to až tak podrobne, ale tieto akcie zdola mi boli vždy sympatické. Ak sa ľudia naserú, tak sa dokážu veci aj niekam pohnúť.
-
KaptMichal
King
Myslim ze islamsky radikalizmus to teda nijako neovplyvni, naopak je mozne, ze ho posilini...
100 000 navstevnikov denne zle som to skopiroval.vela ludi sa udajne nevedeli dostat na nizsie poschodia lebo tam vsade malo horiet a fraska to je riadna natlacia nam do hlavy ze do pentagonu vrazilo lietadlo a trosky nikde.toto moze zaberat akurat na amikov lebo je to sprosti narodslay napísal:
Sú pod kontrolou rôznych skupín, to je taký výrok ako poď na mňa od zadu. Tak pokiaľ nie je médium verejnoprávne, tak je súkromné. To je asi tak všetko. Tu ide o to či si myslíš, že ak má nejaká televízia povedzme 400 zamestnancov, takže či tam každú správu cenzurujú a tích zamestnancov utláčajú, alebo čo. A či všetky médiá na svete kooperujú v tom spiknutí aby dávali rovnaké správy. Navyše ako som vravel v amerických súkromných médiách je venovaný priestor konšpiráciam 9/11 aj ľuďom ako Alex Jones a ďalším. Tak si ujasni rozdiel medzi tvrdením, že médiá sú niekym vlastnené a výrokom, že všetky správy sú kontrolované a prispôsobované za účelom ovládnutia sveta atď. To už je sranda trošku nemyslíš?
Nuž záleží asi na čase. A budovy nepadli za sekundu. Uznaj, že za hodinu sa dá z budovy dostať. Mne pripadá tých 3000 dosť na to, že hodinu odtiaľ utekali, a neušli len tí ktorí boli odrezaní alebo umreli pri náraze. A neznamená, že 150000 tisíc ľudí je rovnomerne rozmiestnených po budove. V tých horných poschodiach je asi už len predsa len minimum ľudí a všetko sa sústreďuje hlavne dole, tam bol dosť mohutný komplex, navyše aj s podzemím. To je také primitívne uvažovanie ako keby som povedal, že v auparku je denne 50000 tisíc ľudí, a lietadlo narazilo 4 poschodia aupark veže od hora, a umrelo len 100 ľudí.
Navyše Bin Ladin, nie je ujo z jaskyne, nezávisle na tom či stojí za útokmi alebo nie. Oproti nemu si ty ujo z jaskyne. Uniesť lietadlo v tej dobe a pri tých opatreniach, to nie je niečo nemožné. To len na margo. Nevravím, že to tak bolo, ale tak zachovávajme trošku normálneho úsudku.
K tej moderátorke, zaujímavé, ale nič nedokazujúce. To je tiež taká kktina ako remeň. Už určite by tajná služba organizovala to kedy majú dať titulok a všetci tam už boli je***, že nevideli čo stojí a čo nie. To už museli čakať na nejakého super inteligentného košpirátora aby si to všimol. To ak by tá akcia fungovala tak, že o nej vedeli aj moderátorky v telke dopredu, tak by to asi vyzeralo trošku ináč nie? Ak by to celé organizovali a podmínovavali neviem koľkými tonami výbušnín atď. organizovali stíhačky a ešte by to pre istotu povedali aj 147000 ľuďom vo WTC aby tam náhodou nechodili, aby umrelo len tých 3000, tak to by v tom asi bolo zapojených viac ľudí než v projekte Apollo lol
. Určite sú tam všetci načisto je***, a odpáľujú budovy len tak zo srandy, veď možno si nikto nevšimne že do nej nenarazilo lietadlo nie? V pohode, odpáľte ju, to bude Okeej. Načo by to asi tak robili? Kľudne by stačili dvojičky a pentagon, nepotrebovali aj wtc7 nie? Načo? Odpálili to aby najlepší košpirátori mali čo robiť nie? Chesus.. Proste nie je to pripečené?
Prosím ťa, necituj ma celého, zneprehľadňuje to fórum, vyznač vetu a tú cituj.
Ten Pentagon, .. no ako teraz mi chceš zase ty nahovoriť že uprostred mesta v rušnej oblasti, priletí raketa je*** do pentagonu, a následne príde najlepšia tajná služba na svete a začne tam polhodinu rozmetovať trosky lietadla? A nikto si to po výbuchu nevšimne pravda. Všetci sa dôjdu pozrieť na miesto až po polhodinke.Trošku blbosť nie? A boli takí blbí že by tam dali trosku, ktoré nezodpovedajú lietadlu? Ešte by sa s tým s fotili.
Veď to je smiešne. Proste chyby uznám ale nie také. Veď to je prisahám bohu akokeby zinscenované aby na to došiel každý.
--------------------------------
A revolúcie sú len dôsledok, finančnej krízy, na to fakt netreba veľa rozumu. Nikto to neriadi, je to logický dôsledok. Toto nie je predsa nič neočakávané.
Ty si to predstavuješ ako? Ako panelák v petržálke? Že jedny schody tam sú či ako? Malo horieť. To znamená čo? Čo schody sa vznietili či ako? V tom by som až tak problém nevidel, proste to že tam umrelo 3000 ľudí je akurát dosť.Son-Goku napísal:100 000 navstevnikov denne zle som to skopiroval.vela ludi sa udajne nevedeli dostat na nizsie poschodia lebo tam vsade malo horiet a fraska to je riadna natlacia nam do hlavy ze do pentagonu vrazilo lietadlo a trosky nikde.toto moze zaberat akurat na amikov lebo je to sprosti narod
Ten Pentagon, .. no ako teraz mi chceš zase ty nahovoriť že uprostred mesta v rušnej oblasti, priletí raketa je*** do pentagonu, a následne príde najlepšia tajná služba na svete a začne tam polhodinu rozmetovať trosky lietadla? A nikto si to po výbuchu nevšimne pravda. Všetci sa dôjdu pozrieť na miesto až po polhodinke.Trošku blbosť nie? A boli takí blbí že by tam dali trosku, ktoré nezodpovedajú lietadlu? Ešte by sa s tým s fotili.
--------------------------------
A revolúcie sú len dôsledok, finančnej krízy, na to fakt netreba veľa rozumu. Nikto to neriadi, je to logický dôsledok. Toto nie je predsa nič neočakávané.
tak sa preco zrazu tak divne zrutili tie budovy?konstrukteri ktori sa v tom cely zivot pohybuju spochybnili moznost ze to bolo tak zanedbane a nemali voci tomu ochranu.a ten pentagon to je jasny trapas.buchne donho lietadlo a zvysky nikde.a amici si to este aj nechaju spravit.co v ten den NORAD spal?alebo mali povypinane pocitace?
-
KaptMichal
King
Videl si ty uz ako vyzera pad lietadla, lepsiepovedane to co z neho ostane na mieste havarie? Este mi povedz ze havaria letu 93 vyzera ako klasicke miesto leteckej nehody... Skus si porovnat fotky toho, ako to vyzera, ked lietadlo napali do budovy. Vrele odporucam 74-ku(boeing 747) v Amsterdame...en Pentagon, .. no ako teraz mi chceš zase ty nahovoriť že uprostred mesta v rušnej oblasti, priletí raketa je*** do pentagonu, a následne príde najlepšia tajná služba na svete a začne tam polhodinu rozmetovať trosky lietadla? A nikto si to po výbuchu nevšimne pravda. Všetci sa dôjdu pozrieť na miesto až po polhodinke.
nechaj ho v jeho americkom sne.americania naserviruju svetu rozpravku a dufaju ze ostatok mimo usa su rovnako postihnuti ako jej obyvatelstvo..
Čo som ja čítal a videl tak v ten deň mali v rámci NORADu cvičný deň a bolo na radare množstvo fiktívnych cieľov.A nevedeli ktoré sú skutočné a ktoré fiktívne ciele.Ale pre mňa je to smiešne.Ako na radar môžu dať cvičné ciele.A určite majú na východnom pobreží stovky stíhačiek ktoré by mohli zakročiť včas.A ak by došlo k ohrozeniu tak zrušiť cvičenie...
hej presne tak, v ten den cvicili presne to, co sa aj stalo...utok unesenych lietadiel...takze udajne nevedeli, co je fikcia a co nie...
a k tym revoluciam, pochybujem ze by ich sposobila financna kriza, skor riadna nasratost mladych ludi ku ktorym sa nakoniec pridalo cele spektrum ludi, ktorych caka neperspektivny zivot v tej krajine, ked vedia, ze im vladne nejaky doslova vypalnik...ked ste mali v tunisku nejaku uspesnejsiu firmu alebo obchod, tak za vami jedneho dna prisli prezidentovi ludia s tym, ze vasa firma vam uz nepatri, ze patri prezidentovi a mate sa podla toho zariadit...no a takto to v tunisko prebiehalo, to este nehovorim o tych miliardach, ktore sa museli stracat zo statneho rozpoctu...a potom pan prezident zdrhne do saudskej arabie aj s 1,5 tony cisteho zlata...taka mala poistka aby mohol dozit slusne
a k tym revoluciam, pochybujem ze by ich sposobila financna kriza, skor riadna nasratost mladych ludi ku ktorym sa nakoniec pridalo cele spektrum ludi, ktorych caka neperspektivny zivot v tej krajine, ked vedia, ze im vladne nejaky doslova vypalnik...ked ste mali v tunisku nejaku uspesnejsiu firmu alebo obchod, tak za vami jedneho dna prisli prezidentovi ludia s tym, ze vasa firma vam uz nepatri, ze patri prezidentovi a mate sa podla toho zariadit...no a takto to v tunisko prebiehalo, to este nehovorim o tych miliardach, ktore sa museli stracat zo statneho rozpoctu...a potom pan prezident zdrhne do saudskej arabie aj s 1,5 tony cisteho zlata...taka mala poistka aby mohol dozit slusne
Dával som tu aj fotky havárii, kde neostalo z lietadla dokopy nič. 150 tisíc ľudí denne a nikto si nevšimne ako nosia tony výbušnín do budovy? A vy ste už videli ako sa odstreľujú budovy? Videli ste ako sa navrtávajú a očisťujú nosníky, koľko kilometrov káblov je po celej budove naťahaných, sú to hrubé trsy káblov a na takých projektoch kde je absolútny prístup sa robí dlhý čas, mnoho robošov, nakoniec to praská blíska atď. A teraz mám veriť tomu, že dve obrovitánske budovy niekto len tak podmínoval? Ako?? Veď to ani nie je možne ffs. A nespustil by náraz lietadla výbuch tých náloží? Ako to? A koľko ľudí by muselo na takom čomsi robiť???? Veď celá tá akcia by vyžadovala prinajmenšom stovky ľudí. Stovky agentov ktorí by boli ochotní zabiť svojich vlastných ľudí? No lol. A čo tie nahrávky z lietadiel a výpovede tých američanov v dokumentoch? Ktorí potvrdili, že im volali z lietadiel a popisovali situáciu a únoscov? Tiež zinscenované? A videli ste už niekedy dieru po rakete? Na YT sú videá kde sú cvičné strely na budovy a tanky, .. povedzte mi ktorá raketa robí takú dieru? To by som chcel fakt vidieť. To čo je krtko? Veď raketa neslúži nato aby spravila do budovy dieru. Veď každá raketa vybuchne a ničí nie? Nevrtá dierky do múrov. A ak to prevŕtala bez výbuchu tak to by musela byť veľká ako raketoplán, a kde zmizla potom? A koľko očitých svedkov videlo raketu? Nad tak husto zaľudnenou oblasťou to museli byť stovky ľudí. Pod takým uhlom v akom je tá diera.. temer horizontálne zo zemou, to by tá raketa musela letieť fakt nejako poprizemi. A ukážte mi nejaký tip rakety ktorý takto lieta, všetky čo som zatiaľ videl ja opisujú niečo ako balistickú krivku, alebo dopadajú temer kolmo z hora. Takú dráhu si viem predstaviť možno z riadenej strely odpálenej z nahnutej rampy alebo stíhačky letiacej tesne nad mestom. Ale to by si bol pravda niekto asi všimol nie?
A toto sú len otázky ktoré vyprdnem za 5 minút voľným prúdom, keď som sa nad tým svojho času viac zamýšľal tak ich prichádzali desiatky a košpiračky na internete nedávali uspokojivé odpovede. Tak ak chcete veriť rozprávkam, kľudne, ste rovnakí tupci ako tí čo veria markizáčikom, rovnaké ovce. Tá konšpirácia je blbosť. Ako sa to stalo netuším, ale nabetón ani oficiálna ani košpirácia, obe sú bludy.
A toto sú len otázky ktoré vyprdnem za 5 minút voľným prúdom, keď som sa nad tým svojho času viac zamýšľal tak ich prichádzali desiatky a košpiračky na internete nedávali uspokojivé odpovede. Tak ak chcete veriť rozprávkam, kľudne, ste rovnakí tupci ako tí čo veria markizáčikom, rovnaké ovce. Tá konšpirácia je blbosť. Ako sa to stalo netuším, ale nabetón ani oficiálna ani košpirácia, obe sú bludy.
Dúfam že toho tuniského prezidenta neskôr chytia a postavia pred súd za vlastizradu.Ja som zvedavý ako to celé dopadne.Ale ten prezident musí byť veľký "inteligent", keď vyhlásil novú vládu a polovica ministrov, boli bývalými ministrami.Čo si myslel že im tak zalepí oči a oni spokojne dokráčajú domov.
No práveže bolo veľa výpovedí zamestnancov o tom, že sa tam stále niečo robilo (nikto o tom viac nevedel), boli uzavreté celé poschodia.150 tisíc ľudí denne a nikto si nevšimne ako nosia tony výbušnín do budovy?
Nie, veď ako som písal. Amíci o tom vedeli, nechali to tak - trápne výhovorky o cvičení v ten istý deň, nevedeli sme čo a ako.. Celkom to sedí. Lietadlá tam buchli, nechali ich chvíľu pohorieť a zrazu sa stlačil gombík a bum bác.A čo tie nahrávky z lietadiel a výpovede tých američanov v dokumentoch? Ktorí potvrdili, že im volali z lietadiel a popisovali situáciu a únoscov? Tiež zinscenované?
Veď to je úplne smiešne, aby tie obrovské, špeciálne a moderné budovy padli po hentom. To je doslova nemožné. Veď v podstate tie diery po lietadlách tam pôsobili celkom maličké.
A to ako to spadlo - dokonalejší pád ani byť nemohol.
To neviem ako sa presne stalo, ale každopádne to nevyzeralo ani na dieru po lietadle. A tiež je zaujímavé, prečo teda nezverejnia tie kamerové záznamy ? Veď pri takom Pentagone musia byť kamery na každom kroku.A videli ste už niekedy dieru po rakete?
A čo tie nahrávky z lietadiel a výpovede tých američanov v dokumentoch? Ktorí potvrdili, že im volali z lietadiel a popisovali situáciu a únoscov? Tiež zinscenované? takze vedeli ze im uniesli lietadla a aj tak nechali zomriet dalsie tisice.
-
KaptMichal
King
Veď raketa neslúži nato aby spravila do budovy dieru. Veď každá raketa vybuchne a ničí nie?
temer horizontálne zo zemou, to by tá raketa musela letieť fakt nejako poprizemi.
Kód: Vybrať všetko
střela s plochou dráhou letu je bezpilotní samonaváděcí bojový prostředek s vlastním pohonem, letící v malé výšce a kopírující profil zemského povrchubritský Sea Eagle, čínské Seersucker a Silkworm, francuzský Exocet, nemecký Kormoran, izraelský Gabriel,, japonská SSM-1, norský Penguin, sovietská SSN-2C a jej odnože, švédska RBS-15, taiwanská Hsiung Feng 2, a americká Harpoon...A ukážte mi nejaký tip rakety ktorý takto lieta, všetky čo som zatiaľ videl ja opisujú niečo ako balistickú krivku
Však to tak aj vyzerá slay...A toto sú len otázky ktoré vyprdnem za 5 minút voľným prúdom
K letu 93 - takto poďľa americkej tajnej služby vyzerajú tony horiaceho paliva http://bp1.blogger.com/_Zq8c09d5k3c/Rix ... sville.jpg... však neklamme si, na Leteckých dňoch sú pyrotechnické efekty realistickejšie...
Takto nejako vyezrá, keď skutočne horí kerozín http://img.xcitefun.net/users/2010/03/1 ... 68x351.jpg
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2011, 9:54)
Ktorých demokratických krajín? Lebo ja som si to tiež myslel ale veď Egypt nespolupracuje s USA?tvojej otázke - podľa môjho názoru sú za tým tajné služby "demokratických" krajín. Stačí podporiť tých správnych ľudí, dať peniaze správnym osobám, nenápadne pomáhať zorganizovať protestné akcie...tak sa dnes menia režimy ak nie je zámienka na vojenský zásah.
Okej 1:0 pre teba, strela s plochou dráhou letu, ok. Tak uvažujme s tým.
Čo som si čítal ten článok, z ktorého si citoval, bolo tam napísané, že tie strely sa budujú len z materiálov ako hlinník a ľahkej konštrukcie, lebo na nich niesu kladené žiadne manévrovacie požiadavky alebo vysoké preťaženia. Teda dokážu takéto strely vyvŕtať do budovy dieru cez neviem koľko stien a nevybuchujú či ako. A sú také nenápadné, že si ich nikto nevšimne? Pentagon má nad zemou 5 poschodí, strela udrela niekde možno do druhého dajme tomu, tak to musela letieť pekne nízko aby si ju nikto nevšimol. Navyše dajme tomu že, tam strela udrie, je zasiahnutá len časť Pentagonu, v ktorom robia tisícky ľudí, tí zvyšní akože čakajú v budove kým príde tajná služba rozmetať trosky?
Btw. Viete o tom, že tá časť Pentagonu bola budovaná tak aby odolala bombovým útokom, vystužená sieťou oceľových nosníkov v betónových blokoch, samohasiaci systém, špeciálne 5 cm hrubé sklá?
Čo som si čítal ten článok, z ktorého si citoval, bolo tam napísané, že tie strely sa budujú len z materiálov ako hlinník a ľahkej konštrukcie, lebo na nich niesu kladené žiadne manévrovacie požiadavky alebo vysoké preťaženia. Teda dokážu takéto strely vyvŕtať do budovy dieru cez neviem koľko stien a nevybuchujú či ako. A sú také nenápadné, že si ich nikto nevšimne? Pentagon má nad zemou 5 poschodí, strela udrela niekde možno do druhého dajme tomu, tak to musela letieť pekne nízko aby si ju nikto nevšimol. Navyše dajme tomu že, tam strela udrie, je zasiahnutá len časť Pentagonu, v ktorom robia tisícky ľudí, tí zvyšní akože čakajú v budove kým príde tajná služba rozmetať trosky?
Btw. Viete o tom, že tá časť Pentagonu bola budovaná tak aby odolala bombovým útokom, vystužená sieťou oceľových nosníkov v betónových blokoch, samohasiaci systém, špeciálne 5 cm hrubé sklá?
-
KaptMichal
King
A v akom kontexte to chceš použiť, lebo trochu nechápem čo tým chceš povedať...tw. Viete o tom, že tá časť Pentagonu bola budovaná tak aby odolala bombovým útokom, vystužená sieťou oceľových nosníkov v betónových blokoch, samohasiaci systém, špeciálne 5 cm hrubé sklá?
Inak ak by to aj bolo lietadlo to stále nevyvracia možnosť, že to americká garnitúra a spol. spáchali sami.
Neviem či si si pozrel fotky k tomu letu 93 ale ak by čo i len jeden "teroristický" útok bol vyvrátený tak potom by zvyšok musel padnúť ako domček z karát.
Ale ja tu predsa neobhajujem oficiálnu teóriu, ale poukazujem na chyby v konšpirácii. To opakujem ako tatár v každom poste, napriek tomu stále sa do mňa navážate s tou oficiálnou. S tou ja nemám absolútne nič.
Kontext toho čo som napísal, by mal vysvetliť prečo tie okná nepraskli, čo slávni konšpirátori mnohokrát použili ako nejaký dôkaz neviem čoho. A následne toho či je ľahká hliníková raketa, tak ako sú konštruované tie z plochou dráhou letu, schopná preraziť niekoľko stien oceľom vystuženého betónu. Proste raketa by mala spôsobiť podľa mňa iný typ deštrukcie, si myslím, ale nechám sa poučiť, ak je bežné že rakety vrtajú diery.
A vidím, že si nedávaš námahu odpovedať, ale predsa ešte jedna otázka, prečo by nepoužili lietadlo? Prečo by všade bolo lietadlo ale do Pentagonu raketa? Prečo? Načo by si robili starosti s fingovaním lietadla, rozmetovaním falošných trosiek a podobne? To mi povedz.
K letu 93 som videl celý dokument, a boli tam veci ktoré dosť významne vyvracali košpiračnú teoriu, ale videl som to tak rok dozadu, takže nebudem kecať, lebo si to nepamatám presne, ale je dosť možné že som tu ktomu niečo písal. Každopádne tie hovory z lietadiel sú zaznamenané a videl som rozhovory s ich rodinami, ktorý vysvetľovali ako to prebiehalo. A vysvetlili aj tie veci ktoré sú v konšpiráciach, ako že chlap sa predstavil vlastnej matke, .. s ňou bol rozhovor a ona to vysvetľovala, prečo to mal vo zvyku. A podobne.
Kontext toho čo som napísal, by mal vysvetliť prečo tie okná nepraskli, čo slávni konšpirátori mnohokrát použili ako nejaký dôkaz neviem čoho. A následne toho či je ľahká hliníková raketa, tak ako sú konštruované tie z plochou dráhou letu, schopná preraziť niekoľko stien oceľom vystuženého betónu. Proste raketa by mala spôsobiť podľa mňa iný typ deštrukcie, si myslím, ale nechám sa poučiť, ak je bežné že rakety vrtajú diery.
A vidím, že si nedávaš námahu odpovedať, ale predsa ešte jedna otázka, prečo by nepoužili lietadlo? Prečo by všade bolo lietadlo ale do Pentagonu raketa? Prečo? Načo by si robili starosti s fingovaním lietadla, rozmetovaním falošných trosiek a podobne? To mi povedz.
K letu 93 som videl celý dokument, a boli tam veci ktoré dosť významne vyvracali košpiračnú teoriu, ale videl som to tak rok dozadu, takže nebudem kecať, lebo si to nepamatám presne, ale je dosť možné že som tu ktomu niečo písal. Každopádne tie hovory z lietadiel sú zaznamenané a videl som rozhovory s ich rodinami, ktorý vysvetľovali ako to prebiehalo. A vysvetlili aj tie veci ktoré sú v konšpiráciach, ako že chlap sa predstavil vlastnej matke, .. s ňou bol rozhovor a ona to vysvetľovala, prečo to mal vo zvyku. A podobne.
-
KaptMichal
King
Na toto si hádam odpovieš aj sám ale ak majú konšpirácie chyby, potom oficiálne verzie sú chybné celé. Pretože každý súdny človek keď si pozrie fotky z toho ako sa stavalo WTC neuverí, že dve lietadielka, ktoré nevážia ani zlomok toho čo tie budovy, sú schopné niečoho takého. Uplne elementárne znalosti fyziky stačia na to aby si človek uvedomil, že tie stovky ton ocele a betónu, keby padali tak by každé jedno poschodie museli strhnúť a to by výrazne ovplyvnilo rýchlosť pádu. Vieš si vôbec predstaviť akú váhu držali tie spodné nosníky? Nikdy by sa toto nemohlo stať bez výraznej pomoci.Načo by si robili starosti s fingovaním lietadla, rozmetovaním falošných trosiek a podobne?
Let 93 - babka mohla byť dosadená (CIA robí zázraky). Niekde som čítal, že v spise letiska kam lietadlo mierilo bol let 93 zapísaný ako arrived. Aj tak mi stačia fotky na porovnanie normálnej leteckej nehody a tohto "akožepádu".
Pentagon - o toto som sa zaujímal najmenej ale trosky nejak nezodpovedajú tomu čo hovorí oficiálna teoria (je ich tam voláko málo) plus aj to ako by mala budova po náraze vyzerať sa vôbec nezhoduje s realitou. Ja som reagoval hlavne na to čo si hovoril o raketách, aby si vedel, že exsistujú aj také. A prieraznosť rakety určuje aj typ nálože, smer výbuchu atď. možno ti hovorí niečo SKUNK works a tí by kludne mohli pracovať na niečom takom.