Crazy shops aka legalne drogy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Crazy shops aka legalne drogy

Príspevok od používateľa ephramko »

zomreli pri autohavariach a inych urazoch pod vplyvom marihuany, ale nezomreli na predavkovanie, smrtelnu davku THC nie si schopny do seba dat fajcenim, to by si musel vyhulit take mnozstvo, ze to nie je ani v ludskych silach, resp. musel by si si dat infuziu s roztokom...okrem toho, ked je clovek dostatocne zhuleny, tak uz nie je v jeho schopnostiach dalej fajcit, resp. ani nema tu potrebu...to je ten rozdiel oproti alkoholu, ze ked uz si riadne opity, tak chces pit dalej a ludia casto prezenu svoju mieru...

v 60.rokoch tvrdili americke studie, ze marihuanou sa da predavkovat, ale bolo to klamstvo...testovali to na simpanzoch a davali im dychat viac ako 99% marihuanovy dym cez masku, cize opice nezomreli na predavkovanie THC, ale zomreli na udusenie, pretoze tam nebol dostatok kysliku...

zaujimave realne video, ktore asi aspon raz uz zazil kazdy z nas...Cesta ozrateho domov :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Crazy shops aka legalne drogy

Príspevok od používateľa Shark NX »

ephramko napísal:...
To porovnanie myslíš fakt vážne? Uz vidím tu strednú a starú generáciu ako si namiesto pohárika na privítanie a na zdravie balia špeka pripadne nastreluju piko. Chlape chlape.
Viac jak 80% alkoholu sa nepije na to aby si sa rozbil jak tatranka ale na miernych akciách, prípitkoch atd...
A na vychodze še to robi, bo še to robilo vždy. Patrí to do určitých situácii.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

vies, u starsej generacie zmenit akykolvek navyk je tazke, takze nieco take ani netvrdim, nase prababky este bezne pestovali konope...ja skor narazam na to, ze si tu stale vychovavame novu a novu generaciu, ktora berie nasledky alkoholu ako zanedbatelne...a potom to tak na Slovensku aj vyzera, reklama na chlast v telke kazdych 15minut v reklamnom bloku, alkoholikov je na klinikach viac nez vsetky ine psychicke choroby a zavislosti spolu, deti pod 15rokov sa ozieraju, kazdy den ozrati vodici zabiju seba alebo inych ludi, kazdy tyzden v spravach vidis otrasny pripad kedy kamarat zabije kamarata, alebo svoju zenu a deti a to vsetko samozrejme pod vplyvom ohromneho mnozstva alkoholu...

a prosim ta, nieco ine je dat si pohar vina, sampanskeho alebo pivo v spolocnosti na navsteve...a nieco ine je dat si piko :D tak tu prosim ta nemiesaj 2 rozlicne kategorie...a tiez nespajaj marihuanu a pervitin, pervitin je vysoko fyzicky navykove chemicke svinstvo...
tiez by ma zaujimalo odkial si nabral tych 80% ? :D evidentne vycucane cislo z prstu...
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

rozbieha sa to zaujímavo budem sledovať :mrgreen: :smt033 až kam to povedie poprípade sa pripojím inak aby som nebol OT tiež som za legalizáciu marihuany a to s tým špekom na uvítanie by sa tiež dalo každý by si dal po jednom prde nejakého venku (pri legalizacii, pestovaneho na zahrade) a bolo by to ako keby že si do seba rupneš za jeden poldecák borovičky ale chcel by som vidieť ako by to bolo naopak že by bol chlast zakázaný a marišu by húlil každý ako dnes sa pije možno by bola haluz :mrgreen:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Akože vôbec nepodporujem existenciu takýchto "shopov". Nie som žiadny svätec, ale tieto chemické sračky len podporujú vypatlanosť a apatiu dnešnej mladej generácie. Čo je to už len za úroveň, aby sa predávali "suveníry" = sku**** chemické sračky, navyše nebezpečné v obchode na ulici..

Zákazy štátu mi tu ale moc nevoňajú, skôr by sa mali ľudia zobrať a nejakou petíciou alebo aj iným spôsobom tieto obchody zrušiť (napr. im to tam roztrieskať a zapáliť :) ).
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

úplny súhlas s hughitom
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

keby si im to tam roztrieskal a zapalil...fuuha :D este dalsie 3 ulice v okoli toho obchodu by sa zhulili... :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ephramko - to mi pripomína tú videoreportáž, tuším CNN, keď koaličné jednotky v Iraku či kde spálili úrodu z celého poľa marihuany. Ten reportér bol v priebehu reportáže čoraz viac a viac vysmiaty :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

to bol fake...
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

všetky crazy shopy treba :lock: ! To už radšej nech dekriminalizujú marihuanu ako ponechať toto legálne
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak to vyzera na koniec crazy shopov na Slovensku: http://www.sme.sk/c/5762188/mefedron-pr ... latok.html (nepise sa tam o konkretnych latkach ktore zakazali, ale je ich 40, cize by tam mohol spadat cely sortiment)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Aj keby ich tam napísali asi by to laikom veľmi nepomohlo.Pozeral som si návrh zákona.Tu je zopár látok, ktoré boli doplnené ako psychotropné :D btw. je ich 42 (psychotropná) a 1 omamná.
CP47, 497 (C8), kanabicyklohexanol, chemicky 2-/(1R,3S)-3-hydroxycyklohexyl/-5-(2-metylnonán-2-yl)fenol
CP47, 497, chemicky 2-/(1R,3S)-3-hydroxycyklohexyl/-5-(2-metyloktán-2-yl)fenol
CP 55,244, chemicky (2S,4S,4aS,6R,8aR)-6-(hydroxymetyl)-4-/2-hydroxy-4-(2-metyloktán-2-yl)fenyl/-1,2,3,4,4a,5,6,7,8,8a-dekahydronaftalén-2-ol
CP 50,556-1, levonantradol, chemicky /(6S,6aR,9R,10aR)-9-hydroxy-6-metyl-3-/(2R)-5-fenylpentán-2-yl/oxy-5,6,6a,7,8,9,10,10a-oktahydrofenantridín-1-yl/octan
CP 55,940, chemicky 2-/(1R,2R,5R)-5-hydroxy-2-(3-hydroxypropyl)cyklohexyl/-5-(2-metyloktán-2-yl)fenol
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No tu nejde o to, ze ty ako zakaznik si budes pozerat zlozenie ale o to, aby to policia mohla zavriet.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

ja som v tomto asi trocha liberalno-kapitalisticko-divny :)

Hned pre zaciatok, nic z crazy shopov alebo ine podobne latky neuzivam, alkohol tiez zriedka, max nejake drinky pocas vikendu a tak....

ale k teme...
Ja osobne by som nic nezatvaral a nezakazoval, ale naopak, povolil, a pekne zdanil budis aj travu..
Takto by z toho mal $$$ stat, $$$ by malo zdravotnictvo ktore aj tak ma vydavky. Lebo faktom je ked niekto si tu vec nekupi v crazyshope kupi si "original" od niekoho ineho, a pochybujem ze ten niekto odvazda dan a podobne :D

viem znie to trocha extremne, ale ja som toho nazoru ze clovek co si chce fuknut, pohulit a podobne sa k svojmu tovaru dostane, ci uz cez crazyshop alternativu alebo original. Ked sa niekto ale zfetuje tak aj tak musi stat znasat naklady(ci uz zachranka, nemocnica alebo detox...) a defacto teda platime to aj my

Tolko moj nazor
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

pozri, takto je stat aj tak okradany, sice z toho plati zakaznik 20%dan, ale nic neplatia obchodnici...kdezto na chlast a tabak plati aj specialna dan + aj ta 20% ktoru zaplati zakaznik...

okrem toho nechapes, ze v tych obchodoch sa predavaju chemicke shity, netestovane na ludoch a pochybujem ze ich niekto skusal co i len na potkanoch...s originalnymi latkami dostupnymi na ciernom trhu maju spolocne pramalo, maximalne 1 hlavny ucinok...cize zo spice ti bude do smiechu rovnako ako z travy...avsak to je vsetko co maju tie latky spolocne...zdravotne rizika su ohromne...
to mas rovnake ako keby si chcel porovnavat v taliansku site kozene topanky a nejake umele od vietnamca za 5euro...sice by mozno mali na prvy pohlad podobny vyzor, ale je tam podstatny rozdiel v materiale a co ti moze sposobit...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ephramko napísal:pozri, takto je stat aj tak okradany, sice z toho plati zakaznik 20%dan, ale nic neplatia obchodnici...kdezto na chlast a tabak plati aj specialna dan + aj ta 20% ktoru zaplati zakaznik...
to ze majitel neplati odvody by som sa pozrel, hlavne pri takamto tovare by si clovek myslel ze vsetko bude mat kosher, lebo bude vediet ze budu na neho urady polovat a hladat hocijaku zamienku...
. a budis aj tych 20% je nieco...a ako som pisal vyssie, bol by som samozrejme za specialne vysoku dan za tento crazyshop tovar(ale budis aj travu)
okrem toho nechapes, ze v tych obchodoch sa predavaju chemicke shity, netestovane na ludoch a pochybujem ze ich niekto skusal co i len na potkanoch...s originalnymi latkami dostupnymi na ciernom trhu maju spolocne pramalo, maximalne 1 hlavny ucinok...cize zo spice ti bude do smiechu rovnako ako z travy...avsak to je vsetko co maju tie latky spolocne...zdravotne rizika su ohromne...
to mas rovnake ako keby si chcel porovnavat v taliansku site kozene topanky a nejake umele od vietnamca za 5euro...sice by mozno mali na prvy pohlad podobny vyzor, ale je tam podstatny rozdiel v materiale a co ti moze sposobit...
:D :D :D dufam ze si robis srandu... myslis ze pervitin alebo extaza co niekde v pivnici uvaria je nieco ine... mal som moznost trochu viac nacat do tejto problematiky, a poviem ti tak ze sracky co do toho davaju.... no mnam mnam :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som pervitin ani extazu nespominal...hovoril som o trave
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to je sice pekne
Ale ja som hovoril o crazyshopoch ako celok, a teda o vsetkom ich tovare
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ty chces aby bola tvrda droga ako amfetaminy legalna ?
Napísať odpoveď