WIN 7 a notebook HP Compaq nx6325

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: WIN 7 a notebook HP Compaq nx6325

Príspevok od používateľa mr_margera »

z výnimkou tích dvoch rýchlych tlačidiel vedľa wi-fi
to by mali byť HP Quick Launch Buttons a ovládače k nim by sa mali dať v pohode stiahnuť, ja ich ani nemám, lebo tie tlačidlá nepoužívam.
Neprehrieva sa ti NB keď tam máš 3GB RAMky?
vald
Light Star
Light Star

Re: WIN 7 a notebook HP Compaq nx6325

Príspevok od používateľa vald »

Ano aj nie. Pri bežnej prevádzke nie (t.j. web, fotky, kancelárske nástroje, priečinky, programy, atď). Prehrieva sa takmer výlučne len pri hrách a sem tam aj pri náročných videách. Používam podložku Canyon CNP-NS1A (jak som opísal už v jednom z príspevkou v tejto téme) a tá trošku zlepšuje ak aj nie priamo chladenie ale určite zlepšuje prúdenie vzduchu a výsledný efekt je o niečo lepší.
Mám tam inak Windows 7 x64 a merač výkonu procesora ukazuje 60 - 90%, takže je pravda jak som niekde čítal, že je lepšie využitý (v XP to bolo 17 - 35%, hoci sem-tam uviazol na 100% bolo to len nárazovo)
Čo sa týka tých rýchlych tlačidiel (HP Quick Launch Buttons) použil som aktualizáciu pre Vistu, ale bola nekompatibilná. Musel som sa vrátiť v čase a znova preinštalovať zvuk. To čo si opisoval, že kontrolka si robila čo chce sa dialo aj u mňa. Zrejme to bolo spôsobené niektorou nekompatibilnou aktualizáciou. (buď HP Quick Launch Buttons alebo HP Protect Tools - tie jediné mi robili problémy)
Napísať odpoveď