z výnimkou tích dvoch rýchlych tlačidiel vedľa wi-fi
to by mali byť HP Quick Launch Buttons a ovládače k nim by sa mali dať v pohode stiahnuť, ja ich ani nemám, lebo tie tlačidlá nepoužívam.
Neprehrieva sa ti NB keď tam máš 3GB RAMky?
Ano aj nie. Pri bežnej prevádzke nie (t.j. web, fotky, kancelárske nástroje, priečinky, programy, atď). Prehrieva sa takmer výlučne len pri hrách a sem tam aj pri náročných videách. Používam podložku Canyon CNP-NS1A (jak som opísal už v jednom z príspevkou v tejto téme) a tá trošku zlepšuje ak aj nie priamo chladenie ale určite zlepšuje prúdenie vzduchu a výsledný efekt je o niečo lepší.
Mám tam inak Windows 7 x64 a merač výkonu procesora ukazuje 60 - 90%, takže je pravda jak som niekde čítal, že je lepšie využitý (v XP to bolo 17 - 35%, hoci sem-tam uviazol na 100% bolo to len nárazovo)
Čo sa týka tých rýchlych tlačidiel (HP Quick Launch Buttons) použil som aktualizáciu pre Vistu, ale bola nekompatibilná. Musel som sa vrátiť v čase a znova preinštalovať zvuk. To čo si opisoval, že kontrolka si robila čo chce sa dialo aj u mňa. Zrejme to bolo spôsobené niektorou nekompatibilnou aktualizáciou. (buď HP Quick Launch Buttons alebo HP Protect Tools - tie jediné mi robili problémy)