SolidWorks - Kto mi poradi? (odmením kreditom na mobil or..)

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

SolidWorks - Kto mi poradi? (odmením kreditom na mobil or..)

Príspevok od používateľa skener »

Dobre takže aby to bolo jasné. Chce to niekoho kto sa vyzná v solidworkse.

Potrebujem dve veci súrne poriešiť preto ponukam nielen karmu ale aj nejakú ďalšiu odmenu ako je kredit na mobil či prípadne niečo iné ak mi poradí a pômože.

Chcem:

1. vec:

Vedieť ako spraviť poriadne závit v solidworkse na "trúbku" a potom spraviť dieru s takým závitom trebarz do kocky tak aby keď tie diely spojím v zosotave to chápal ten program žeto je závit a diera a nepísal mi tam že prekryt. Verím že sa to nejako dá. či nie ?

Chcem teda aby mi to niekto ukázal prípadne vysvetlil tak aby mi to bolo jasné ako to spraviť. Či už cez videonahrávku pracovenj plochy alebo to je jedno ako.

2. vec:

To som tu už aj dal do inej témy. Chcem proste spraviť v solidworkse guľu a nalepiť na ňu tapetu zemského povrchu ktorú mám ako obrázok či obrázky v počítači aby som si spravil taký kvázi glóbus.

Takže by som chcel aby mi to niekto ukazal že ako to spraviť aby tam bola dobre pekne prilepená ta "tapeta".

Ak viete tieto veci v pohode spraviť tak mi napíšte prosím SS alebo sem. Kto mi to prvý rozumne vysvetlí na toho čaká odmena. Ak sa už niekto nájde výsledky a ako to spraviť dám aj ja sem a tým sa bude vedieť že už je po probléme.
Napísať odpoveď