3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
...no lepšie...ale stále je to strašne hranaté...ani tá červená mi tam nejak nesedí...ja osobne som ešte červené USB nevidel...a chýbajú ti tam tie štyri kontaktné pliešky...
-
weroro
Flash coder
vrtulnik: To logo v obrázkoch sa ti podarilo, inak k tomu nemám čo iné dodať 
btw: vykašlal si sa na Flash a ideš 3D cestou? Som sklamaný
btw: vykašlal si sa na Flash a ideš 3D cestou? Som sklamaný
-
Grim
Darca
...tie nepekné bodky mi robí HDRI mapa...budem to musieť ešte opraviť...zatiaľ môžte hľadať daľšie chyby...
modelovat vies, tak uz konecne sprav nejaku komplexnu scenu, ako s tym autom
globus smapou daj na nejaky stol, stol do izby atd ...
-
vrtulnik
Medium Professional
http://www.i-web.com.vn/product_images/j/1__70479.jpg ...
weroro:
Na Flash som sa vykaslal preto, lebo chcem sa naucit nieco nove. Flash uz ako tak ovladam [ale nie AS]. Teraz sa chcem zase nieco nove vyskusat, aspon tiez zaciatky. Mozno v buducnosti sa mi to zide. Tak isto to bolo aj s HTML a webdesignom, ale tam som sa uz venoval trocha podrobnejsie.
Urcite sa k Flashu vratim, ale AS sa mi ucit nechce.
weroro:
Na Flash som sa vykaslal preto, lebo chcem sa naucit nieco nove. Flash uz ako tak ovladam [ale nie AS]. Teraz sa chcem zase nieco nove vyskusat, aspon tiez zaciatky. Mozno v buducnosti sa mi to zide. Tak isto to bolo aj s HTML a webdesignom, ale tam som sa uz venoval trocha podrobnejsie.
Urcite sa k Flashu vratim, ale AS sa mi ucit nechce.
Grim, čo tak spraviť nejakú celú postavu/postavičku? Alebo hocičo iné - organické, ľudské, zvieracie... Modelovanie všedných predmetov ti už riadne ide, treba sa posunúť ďalej 
Prípadne nerozmýšľaš nad animovaním?
Prípadne nerozmýšľaš nad animovaním?
-
Grim
Darca
...naposledy čo som skúšal organické tak to bol delfín a bol to prepadák...nepublikovateľné a nestálo to ani za dokončenie...nie všetko sa podarí...animácie možno časom...spraviť animáciu nieje problém, problém je to vyrendrovať a ja nemám náladu na to, aby som v noci počúval chladič procesora...
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2011, 4:03)
i-Cube - takéto niečo si myslel tou "komplexnou scénou"?
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2011, 4:03)
i-Cube - takéto niečo si myslel tou "komplexnou scénou"?
-
lekoklatik
VIP
Tým že to položíš na stôl a do pozadia dáš akože stenu, neznamená že to nejak "skomplexníš/skomplektníš".
Urobiť skôr nejaký celú miestnosť, nejakého starého pisára, prípadne piráta na lodi, etc...
Narýchlo som načrtol, samozrejme na tom stole má byť podstatne viac, stena za stolom, okolo okna nie tak prázdna etc...
Proste kompletnú scénu, do ktorej by sme mohli skutočne nahliadnuť a rozhliadnuť sa.
Urobiť skôr nejaký celú miestnosť, nejakého starého pisára, prípadne piráta na lodi, etc...
Narýchlo som načrtol, samozrejme na tom stole má byť podstatne viac, stena za stolom, okolo okna nie tak prázdna etc...
Proste kompletnú scénu, do ktorej by sme mohli skutočne nahliadnuť a rozhliadnuť sa.
Grim: celkom pekne, ale zdroj svetla by som posunul trochu viac dolava, lebo na prvy pohlad mi to pripadalo tak, ze flasa nema tien.
-
lekoklatik
VIP
Ako teraz fakt nechcem byť zmrd, ale si nás chcel osrať a si ten sôtl odflákol ^_^
-
audiotrack
VIP
skôr doprava, nie? Keby dá zdroj viac doľava, tak sa tieň posúva vpravo a aj ten kúsok zmizne úplne za fľašouGothaR napísal:Grim: celkom pekne, ale zdroj svetla by som posunul trochu viac dolava, lebo na prvy pohlad mi to pripadalo tak, ze flasa nema tien.
tak ako pise leko. nejaku vacsiu scenu
napr.takaeto, ale nemusia to byt domy
/alebo tie dalsie
napr.takaeto, ale nemusia to byt domy
/alebo tie dalsie
-
vrtulnik
Medium Professional
Konecne so msi spravil lampu. Robil som to dokopy dva dni. Najtazsia bola asi ta ziarovka...
Ale podarilo sa mi to spravit, kedze som prvy krat vyuzil HDRI mapu.
Ale podarilo sa mi to spravit, kedze som prvy krat vyuzil HDRI mapu.
-
Grim
Darca
vrtulnik - pekné...učíš sa rýchlo...na šnúre je vidieť polygony, skús na ten kábel aplikovať modifikátor MeshSmooth (alebo TurboSmooth)...
leko - k tomu stolu, že som ho odflákol...to nieje môj problém, to si odflákol ty...začal si si na tom meniť farby div že si si tam nezačal prikresľovať daľšie objekty...toto už fakt preháňaš...aký má vlastne význam tá zmena farieb? Veď to nieje o nič estetickejšie ako originál...
i-Cube - chcel som to dať do väzenskej cely...taký kontrast cestovateľskej vášne obmedzovanej štyrmi stenami...a že väzeň inak cestovať nemôže, tak aspoň prstom po mape...
leko - k tomu stolu, že som ho odflákol...to nieje môj problém, to si odflákol ty...začal si si na tom meniť farby div že si si tam nezačal prikresľovať daľšie objekty...toto už fakt preháňaš...aký má vlastne význam tá zmena farieb? Veď to nieje o nič estetickejšie ako originál...
i-Cube - chcel som to dať do väzenskej cely...taký kontrast cestovateľskej vášne obmedzovanej štyrmi stenami...a že väzeň inak cestovať nemôže, tak aspoň prstom po mape...
-
audiotrack
VIP
to je nejaká mrte malá lampička. V porovnaní s tým vzorom na dreve má celá lampa asi tak 5 cm
-
lekoklatik
VIP
farebnosť som menil kvôli tomu, aby bolo vidieť že ten stôl je tenká plocha.
Zvýraznil som tú časť pod stolom, kde je vidieť stenu, respektíve textúru steny ktorú si použil.
Nešlo mi o nič iné, než o to, aby som ti poukázal na to, že ten stôl nemá žiadnu hrúbku.
Zvýraznil som tú časť pod stolom, kde je vidieť stenu, respektíve textúru steny ktorú si použil.
Nešlo mi o nič iné, než o to, aby som ti poukázal na to, že ten stôl nemá žiadnu hrúbku.
-
Grim
Darca
...si slepý??? má hrúbku...ty myslíš, že vytvoriť stolu hrúbku je nejaký kurevský problém, že sa mi s tým nechcelo piplať???...vyznačil som ti, kde sa to láme...možno by nebolo odveci v pondelok behnúť očnému...na základnej škole máte tuším prázdniny, takže sa neboj, že vymeškáš...a leko...nesnaž sa na všetkom za každú cenu nájsť nejakú chybu...je pekné, že kritizuješ, lebo sem myslím nikto, kto by bol nezaujatý a pozeral sa na to očami bežného človeka, okrem teba nechodí...ale ty si prehnane zaujatý hľadaním chýb... 
//...a to pod stolom, o čom si ty myslíš, že je stena...tak to je podlaha...
//...a to pod stolom, o čom si ty myslíš, že je stena...tak to je podlaha...
-
vrtulnik
Medium Professional
Grim, Dakujem. 
audio: ano, sral som sa s tym vzorom, ako pes. Vselijako som to predlzoval, vsetko mozne, ale uz ma presla trpezlivost, tak som to zbuchal takto.
Teraz robim rozsvietenu, tak sa to pokusim opravit. Ak to vobec bude stat za publikovanie.
audio: ano, sral som sa s tym vzorom, ako pes. Vselijako som to predlzoval, vsetko mozne, ale uz ma presla trpezlivost, tak som to zbuchal takto.
Teraz robim rozsvietenu, tak sa to pokusim opravit. Ak to vobec bude stat za publikovanie.
vsak stiahni material s lepsim rozlisenim...
-
vrtulnik
Medium Professional
Takze konecne aj svieti.
Zda sa mi to take cudne, ale som so sebou spokojny.