mam taky maly problem ked zapinam pc tak len mi svieti kontrolka a pocut tak slabsie mechaniku ale obrazovka sa mi nerosvieti čo može byť pričinou tohto
pls helfnite
určenie chyby v pc
Re: určenie chyby v pc
ako ti ma niekto pomoct ked neudas ani info o zostave?vestit tu asi nevie nikto 
No keď je to len taký malý problém, prečo ťa to trápi? 
V prvom rade by si tam mal skúsiť zapojiť iný monitor. Môže to byť v kábli, alebo v monitore (postupné skúšanie ukáže príčinu) Ak to nebude ani jedno, môže to byť hocičo ďalšie
Tam už bude treba trochu info o zostave, kedy sa to stalo, či aspoň nepípne nejako, či sa na obrazovke nezjaví vôbec nič, ktorá kontrolka to vlastne svieti atď. Teda napísať viac ako jednu vetu.
V prvom rade by si tam mal skúsiť zapojiť iný monitor. Môže to byť v kábli, alebo v monitore (postupné skúšanie ukáže príčinu) Ak to nebude ani jedno, môže to byť hocičo ďalšie
Tam už bude treba trochu info o zostave, kedy sa to stalo, či aspoň nepípne nejako, či sa na obrazovke nezjaví vôbec nič, ktorá kontrolka to vlastne svieti atď. Teda napísať viac ako jednu vetu.
Systematicky.
Akú mechaniku počuješ pri zapnutiu PC? HDD alebo FDD alebo CD/DVD? Máš tam aj médium? Štart z biosu z...?
Je nejaká zvuková reakcia o identifikácii chyby /HW/ PC? /počty pípania/?
Čo si robil naposledy pred týmto problémom? Antivir? Malware?
Daj viac info. Je veľa možností - prenos impulsu z elektrickej siete, RAM, VGA, monitor...
Akú mechaniku počuješ pri zapnutiu PC? HDD alebo FDD alebo CD/DVD? Máš tam aj médium? Štart z biosu z...?
Je nejaká zvuková reakcia o identifikácii chyby /HW/ PC? /počty pípania/?
Čo si robil naposledy pred týmto problémom? Antivir? Malware?
Daj viac info. Je veľa možností - prenos impulsu z elektrickej siete, RAM, VGA, monitor...
už nepotrebujem robil to procesor
Ozaj vzácna závada, ešte som nenarazil na vadný procesor.