Genius SW-HF 5000 bzucanie reprakov
Genius SW-HF 5000 bzucanie reprakov
Zdravicko, viem, ze tie repraky nema nikto rad,ale mne stacili. Vcera som sa stahoval a prisiel som domov a zrazu repraky bzucia... pred tym to nerobili (aspom si to myslim). Teraz ma to irituje. Ich vek je 3 roky. doteraz bez problemov. Cim to moze byt? Skusal som to zapojit aj na inu zasuvku aj v inej izbe. To bzucanie sa nemeni ked pridam zvuk. Nema ziaden suvis s PC ani zvukovou kartou. Pretym viem ze bzucal subwoofer ( asi trafo ) tak som ho na noc vypinal. Zaujimalo by ma co moze ten zvuk prenasat do vsetkch piatich satelitov a ako to vyriesit... dik
Re: Genius SW-HF 5000 bzucanie reprakov
Zrejme zvlnene napajanie-zla filtracia...
Ale tazko povedat-treba vidiet,cize ak sa nevyznas do elektroniky,niekomu to zanes.
Ale tazko povedat-treba vidiet,cize ak sa nevyznas do elektroniky,niekomu to zanes.
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano moze sa ti to prenasat a je to napajanim
tak ako pisal kolega nadomnou... s tym velmi asi nespravis nic, ak by to bolo robene trafo tak by som odporucal dotiahnut plechy ale dotiahnut ho o krabicu ale v tomto nic nespravis...je to brum zo siete...
No ale skusal som to zapojit aj v kuchyni a myslim, ze ked som mal repraky doma v lete tak som nemal ziadne bzucanie...