ako zistim ci je na notebooku wifi
ako zistim ci je na notebooku wifi
Mam jednu otázku, potreboval by som jednoduchu vec - ako zistit ci je v Notebooku mozne wifi pripojenie - lebo mam tusaka ze tam je ale neviem to najst, tak ci nieco existuje na to?????? dikiii
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako zistim ci je na notebooku wifi
Najlepsie ked napises aj typ notebooku.
Najistejsie je pozriet:
Windows XP: Control panel (Panel nastrojov) > System (Systém) > Zalozka Hardware > Tlacitko Spravca zariadeni
Windows Vista/7: Control panel (Panel nastrojov) > System (Systém) > V pravo hore Spravca zariadeni
Hladaj tam Wireless Network Adapter.
Najistejsie je pozriet:
Windows XP: Control panel (Panel nastrojov) > System (Systém) > Zalozka Hardware > Tlacitko Spravca zariadeni
Windows Vista/7: Control panel (Panel nastrojov) > System (Systém) > V pravo hore Spravca zariadeni
Hladaj tam Wireless Network Adapter.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
dole vpravo v liste by mal mat zobrazenu wifinu ci sa mylim???
hmm zatial som to nenasiel ale typ je DELL Latitude D600
takže podla recenzie som zistil že wifi aj bluetoth je tam ale riešim problem ako ich zapnut nevime si rady

aj mna by to celkom zaujiimalo pretože mam ten istý problem stým istým notebokom...poradte aj mne diki
Fn(function tlacidlo, take modre vedla ctrl
) + F2
-
vladenko007
VIP
hej hej to viem aj ja ale ako ho sparovat z wifinou alebo je chyba v tom že neni zapnuta wifi siet na modeme? neviete ako ju zapnut?
-
vladenko007
VIP
No áno ale nie nie na modeme ale na wifi routri. Záleží aký máš model presne značku sem napíš.
Do menu sa dostaneš cez webové rozhranie pomocou IP adresy.
V manuali k routru máš napísane aj akú IP adresu aj meno a heslo.
Zaklad je pred tým byť pripojený sieťovým káblom k routru.
Do menu sa dostaneš cez webové rozhranie pomocou IP adresy.
V manuali k routru máš napísane aj akú IP adresu aj meno a heslo.
Zaklad je pred tým byť pripojený sieťovým káblom k routru.
D-LINK 2641R bežný od t-comu...aale mam aj tie hesla čo som obdržal od t-centra ešte vtedy ked som si ho zakupil ale ako ich tam zadam a celkovo čo mam robit?
do nastavenia routra sa dostanes tak ze otvoris prehliadac(mozilla,IE) a tam kde pises stranky zadas "192.168.1.1"(bez uvodzoviek), vyskoci ti tabulka kde zadas meno a heslo a si tam......potom uz vies menit vsetko co poptrebujes, samozrejme musis byt na ten modem pripojeny kablom alebo wifinou......no a to celkovo co potrebujes urobit ?
Predsa len základné veci sú v priloženom manuále k NB, a dajú sa aj stiahnúť z netu výrobcu, je to rýchlejšie.