Grafické karty
-
slipknot1506
Light Star
Grafické karty
Ktorá je podla vás lepšia karta nVidia GeForce 8600 GT alebo GeForce 210 ?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Grafické karty
http://www.tomshardware.com/reviews/gef ... 445-8.html
9600 je na tom podstatne lepsie...
-
slipknot1506
Light Star
hladam rozdiel medzi 8600 GT a 210
-
uplink
VIP
8600 GT je o 33% silnejšia.
čo poviete na MSI N275GTX Twin Frozr OC zdroj 750W
-
Pigesko
King
//opravene
pepetoa: a co konkretne chces pocut? neviem z toho prispevku vycitat, ci ides kupovat novu grafiku (gtx275), alebo ju uz mas a chces pocut nazor...
pepetoa: a co konkretne chces pocut? neviem z toho prispevku vycitat, ci ides kupovat novu grafiku (gtx275), alebo ju uz mas a chces pocut nazor...
Rozdiel medzi 9600GT a 8600GT je viac ako 100%, to je zanedbatelné? 
-
Pigesko
King
wait, hladam testy...zrejme som nieco podstatne prehliadol 
//uz viem kde sa stala chyba, namiesto 8600 som zrejme videl 8800
aspon myslim...sry moja chyba...ospravedlnujem sa
neviem kde som nechal oci...och, potrebujem sa vyspat...
//k+ za opravu Sapik
//uz viem kde sa stala chyba, namiesto 8600 som zrejme videl 8800
//k+ za opravu Sapik
mam ju chcem počuť váš názor na túto grafiku
Dal si nám málo informácii. Je to nová karta alebo z bazáru a za koľko?
karta je uplne nova čo všetko potrebujete vediet bude toto tu stačiť
tak tu je ta zostava zakladná doska MS-7532 procesor Intel Duo Core E 8400 Pamäte 2x 2x1 Gram kity celkovo 4Gram crosair ale bo nieco take
grafika MSI N275GTX Twin Frozer OC Hdd 2,5 Tera celkom zdroj CROSRAI TX750W
tak tu je ta zostava zakladná doska MS-7532 procesor Intel Duo Core E 8400 Pamäte 2x 2x1 Gram kity celkovo 4Gram crosair ale bo nieco take
grafika MSI N275GTX Twin Frozer OC Hdd 2,5 Tera celkom zdroj CROSRAI TX750W
Ber radšej GTX460. Je výkonnejšia, novšia a cenovo podobná.
+ pretaktovať procák aspon na 3.6ghz
Sapo napísal:Ber radšej GTX460. Je výkonnejšia, novšia a cenovo podobná.
pišal som že ju mam chcem vedieť vas nazor na nu zostavu mam cca pol roka 460 sa mi neoplati na mojom 22" LCD s rozlíšenim 1680x 1080
aj tak neuvidím priliš veľky rozdiel ja viem "460" je výkonejšia
a s tým taktovaním sa uvidí možno kupím nejake to štvorjadro
Na čo chceš vedieť názor, keď ju máš? Sám najlepšie vieš ako ti idú hry. Keďže je to čisto nová karta, znamená to že si ju kúpil len nedávno a môžem ti na to povedať len to, že si kúpil zle.
a akú katu máš tySapo napísal:Na čo chceš vedieť názor, keď ju máš? Sám najlepšie vieš ako ti idú hry. Keďže je to čisto nová karta, znamená to že si ju kúpil len nedávno a môžem ti na to povedať len to, že si kúpil zle.
Mám požičanú 7300GT, ale v pondelok mi príde GTX460, ale to sme už trochu OT nemyslíš?
ani ne tu mam test tej mojej http://pc.sk/recenzia-radeon-hd-4890-cr ... li?page=19 a na to načo ju využívam mi úplne stačí no a tých 5% výkonu na viac s GTX 460 to je o ničom tu maš tabulku http://www.techpowerup.com/reviews/Zota ... GB/31.html tak ako kto nakúpil zleSapo napísal:Mám požičanú 7300GT, ale v pondelok mi príde GTX460, ale to sme už trochu OT nemyslíš?
Nejde len o výkon.
GTX460 je novšia, výkonnejšia, má podporu DX11, má menšie teploty, menšiu spotrebu, vyšší OC potenciál. Pretaktovaná GTX460-tka je výkonnejšia ako GTX470, HD5850. Výkonovo siaha takmer na hranicu HD5870, čo je úctyhodný výsledok.
GTX460 je novšia, výkonnejšia, má podporu DX11, má menšie teploty, menšiu spotrebu, vyšší OC potenciál. Pretaktovaná GTX460-tka je výkonnejšia ako GTX470, HD5850. Výkonovo siaha takmer na hranicu HD5870, čo je úctyhodný výsledok.
toje sice pravda ale 275 sú tri verzie referenčna potom ta s oc a Twin Frozr oc a ta je rovná výkonom 285 a aj moja modporuje DX11 no a stým taktovanim to nerehanaj potom karta nieje dostatočne stabylna a hlavne v čase ked som ju kupoval na 460 nebol dobrý pomer cena výkon cenaSapo napísal:Nejde len o výkon.
No tak to mi ver že to nepreháňam. Stačí si pozrieť pár recenzii, napr.
http://www.guru3d.com/article/msi-gefor ... -review/19
Trošku si kakáš do huby nemyslíš? Vyššie si písal, že tá tvoja GTX275 je úplne nová, tak som tipoval že má max 3 týždne.
EDIT: Tvoja podporuje DX10. DX11 podporuju len GK rady GTX4xx, GTX5xx, HD5xxx, HD6xxx, iné nie.
A vôbec, neviem prečo riešim také sprostosti. Ja som ti povedal svoj názor na tú grafiku, ty si to vylož ako chceš a týmto príspevkom to pre mňa hasne.
http://www.guru3d.com/article/msi-gefor ... -review/19
Trošku si kakáš do huby nemyslíš? Vyššie si písal, že tá tvoja GTX275 je úplne nová, tak som tipoval že má max 3 týždne.
EDIT: Tvoja podporuje DX10. DX11 podporuju len GK rady GTX4xx, GTX5xx, HD5xxx, HD6xxx, iné nie.
A vôbec, neviem prečo riešim také sprostosti. Ja som ti povedal svoj názor na tú grafiku, ty si to vylož ako chceš a týmto príspevkom to pre mňa hasne.