Ahojte prosím keby ste mi poradily s verejnou IP adresou. Asi pred 1 rokom som si kupil verejnu IP adresu od providera, takto vypadala dynamicka IP : 84.245.95.245 a takto moja pevná verejná IP : 84.245.95.127 a ked som zapal server na cs tak sa mi tam napojily cez tu verejnu IP adresu a pred par mesiacmi som si od nich kupil 5G internet mal som 4G a teraz mi nechce isť vobec sa napojiť cez tu verejnú IP adresu ani nikomu a skušal som vypať Bránu Firewall ale nič stále to neišlo, tak som im tam zavolal že ci mam naozaj verejnu IP adresu oni mi povedali že mam vlastnú pevnu verejnu IP adresu a pritom jak som im volal tak som povedal či sa nema niečo nastaviť tým som myslel teda porty a oni mi nastavily porty od 27015-27022 a všetko do pohody išlo a potom sa mi pokazil počítač a vobec nič nejde sa napojiť nechápem som s toho magor ! A keby niečo tak mam router : TP Link tl-wr340GD , a internet mam eDoma : http://www.edoma.sk no tam sa toho moc nedozviete tak pls pomožte
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2010, 19:19)
Teda už mi zmenily IP adresu na : 84.245.95.122 pls kdo može nech my s tim pomože ...
IP zariadenia, na ktoré sa pripájajú uživatelia musí mať rovnakú IP ako (verejna) stačí keď si porovnáš IP zariadenia a adresy napr. kdesi si vygoogli
moja ip . Keď sa to bude zhodovať stačí už len ponastavovať porty . Prípadne nakonfigurovať samotný router, nevytvára ti inú podsieť ?
No tuším nie nevytváraju, moja vnutorna IP(interná) je 192.168.1.50 tu mam nastavenu v DHCP a moja vonkajšia je 84.245.95.127(moja pevna verejná) ale ked chcem vytvoriť server na csko tak nejde sa tam napojiť cez tu verejnu IP a predtym ked som nemal ten router tak to šlo aj ostatným ale provider mi aj nastavil pred 2 týžnami porty od 27015-27025 a ked skusim vypat Firewall nič to nepomože stale sa nemožu ostatný pripojiť