Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Tak ono je tam viac faktorov ako len pocet ludi, zalezi aj na dni, aj hodine kedy kto joinuje. Tiez kolko BG aktualne bezi.
hra, ako kazda ina ma po par rokoch prestala bavit to je dovod predaja.. predplatne vyse 3 mesiace
alty 80 paladin a 80 mage, plus asi 6 postav okolo levelu 40-50.
cena 100 eur (lepsiu ponuku nenajdete
pre viac info mozete posielat sukromnu spravu sem na forum, alebo pre rychlejsiu odpoved som na skype pod menom eskapatrik
Ach, keby to sem napises tak 3 tyzdne dozadu, tak to beriem. Ale uz som si kupil skoro vsetko vlastne (cataclysm mi chyba) a zaroven tiez hram na TH. Skoda prevelka.
Ma tu niekto ele shamika? hram na anthorii teraz tam dosla wrathfull sezona na co sa viacej oplati ist haste ci crit?
eleshammy na s8 haste/sp
a ktory glyph by sme mi odporucili na pvp http://www.wowhead.com/item=41524 (na wotlk to dava + 10% zo spell pw) alebo http://www.wowwiki.com/Glyph_of_Totem_of_Wrath ?
zdravim
chcel by som sa spytat ako co najlepsie rozbehnut wow pod linuxom, cital som nejake stare clanky ako to rozbehat pod wine ale vsetky boli na starsie verzie linuxov
rad by som bol za odpoved od cloveka ktory s tym ma skusenosti
dakujem
chcel by som sa spytat ako co najlepsie rozbehnut wow pod linuxom, cital som nejake stare clanky ako to rozbehat pod wine ale vsetky boli na starsie verzie linuxov
rad by som bol za odpoved od cloveka ktory s tym ma skusenosti
dakujem
predam hordackeho paladina na anthorii. lvl 80 holy pvp eq 5000+gs pve tank eq 4800gs+-. ucet je vip takze ho predam bud s mailom alebo ho zmenim na aky budete chciet. blizsie info a ponuky cez pm.
Zdravím.
Vytvoril som si WoW server cez ArcEmu na 2.4.3 všetko ide v pohode, len neviem ako to mám spraviť pre viac ľudí, že sa na mňa pripojí pár kamošov (aby si len prehodili RealmList a pôjde to).
Vopred Dík.
Vytvoril som si WoW server cez ArcEmu na 2.4.3 všetko ide v pohode, len neviem ako to mám spraviť pre viac ľudí, že sa na mňa pripojí pár kamošov (aby si len prehodili RealmList a pôjde to).
Vopred Dík.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nepoznate nejaky kvalitny 2.4.3 TBC server? Blizzlike pripadne aj high ale bez vendorov. Najlepsie SK/CZ ale moze byt aj zahranicny 
-
xH4wK
Cataclysm, Normal, 25 man - down by Impiks, HC awaits. 
-
AXO
Professional
Cus vsetkym, mam taku teoriu, ale aby som ju mohol rozvinut, potrebujem vediet, kolko(a ci vobec niekto) ludi ma hotovy achievement "Insane in the membrane."
Taký blázon nie som aby som to robil ale zopár kamošov to má...
-
Hotwire
Addict
axo no ten achiev uz ma pomerne dost ludi...neni to nic tazke, akurat to zozerie celkom dost casu
-
AXO
Professional
Chcel som len vediet ci sa to da spravit nasledovne:
Nafarmim repku s goblinskymi mestami na 999/1000, bucaneerov mam na neutral. Zacnem robit questy s goblinskymi mestami, ale ani jeden q, mi ziadnu repku neda. Aj napriek tomu, ze mi ziadna repka od cartelu nepribuda, bude mi klesat reputacia a buccaneermi ? V pripade ze ano, treba spravit loremastera skor ako sa zacnem venovat repke, v pripade ze nie, mozem spravit bucca na honored a cartel na exalted a potom sa venovat loremasterovi mam pravdu ?
Nafarmim repku s goblinskymi mestami na 999/1000, bucaneerov mam na neutral. Zacnem robit questy s goblinskymi mestami, ale ani jeden q, mi ziadnu repku neda. Aj napriek tomu, ze mi ziadna repka od cartelu nepribuda, bude mi klesat reputacia a buccaneermi ? V pripade ze ano, treba spravit loremastera skor ako sa zacnem venovat repke, v pripade ze nie, mozem spravit bucca na honored a cartel na exalted a potom sa venovat loremasterovi mam pravdu ?
http://www.wowhead.com/achievement=2336
V komentaroch mas presne postupy ako s kazdou reputaciou dat potrebny standing. Inak je to dost hard achievement. Keby som rogue, aj by som sa do toho dal, ale Ravenholdt sa mi nechce robit, ak sa mi neda pickpocketovat.
V komentaroch mas presne postupy ako s kazdou reputaciou dat potrebny standing. Inak je to dost hard achievement. Keby som rogue, aj by som sa do toho dal, ale Ravenholdt sa mi nechce robit, ak sa mi neda pickpocketovat.
-
Mrk
Professional
hlavne teraz uz goblinsky guardi maju tolko hp, ze to neni solovatelne
a kebyze mam tie 2 mesiace casu co na to priblizne treba, tak radsej cumim do bielej steny ako robit toto
a kebyze mam tie 2 mesiace casu co na to priblizne treba, tak radsej cumim do bielej steny ako robit toto
Chcel by som sa spytat, ze ci s touto Visou Electron je mozne platit. http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/fy ... ctron.html , momentalne nemam ziadnu kartu a dufam ze s touto to bude mozne.
Mám Visa Electron ale od slsp a platím ňou už dlhšiu dobu a bez akýchkoľvek problémov takže by nemal byť problém.