Zosilnovac zapojenie
-
29dexter93
Amateur
Zosilnovac zapojenie
Dobry den. Chcem sa spytat ako je to zo zosikmi do auta. ked mam 4-kanal to znamena ze ho mozem napojit na 4 reproduktory ? V skratke potrebujem napojit len zadne repraky a subwoofer . mam ho premostit na 2 kanale ci ako ? V skratke kolko kanalovi zosilnovac potrebujem na napojenie 2x zadnych reprakov a 1x subwoofer . Dakujem
Re: Zosilnovac zapojenie
Mám presne také zapojenie v aute ako potrebuješ. Musíš si zohnať 4kanál, ktorý umožňuje trimode zapojenie, t.j. 2 x výkon do zadných repro + 1x premostený výkon do subwoofera. Samozrejme, každý pár kanálov musí mať samostatné nastavenie LP,HP filter, BassBoost a podobne, aby si to správne zosúladil.
-
29dexter93
Amateur
Noo opresne to myslim co vravite. A vedeli by ste mi odporucit nejaky zosilnovac 4 kanal ? rozmyslal som nad Magnat HQ 44 . Na tom by sa to dalo tka premostit ?? a samozrejme aby utiahol subwoofer 1000w (jbl gt4-12) a zadne repro 2x 100 (cca)... predne repraky by som napojil na predzosilovac v radiu (Pioneer DEH-2300r) . Tak ak by ste mohli bol by som rad ak by ste mi pomohli zo spravnou volbou zosilnovaca. Dakujem
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak by si chcel mam na predaj magnat edition four
-
29dexter93
Amateur
Edition Four alebo Edition Four Limited ? Cena ? A Odkial ste
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
edition four, ako som pisal, cena povedzme ze 90€, je plne funkcny, je aj /resp. bol v zaruke/ lenze papiere od neho som mal v krabici a ta bola v pivnici, ktoru vytopilo, takze som to cele vyhodil, ak chces mozem ti hodit video, foto ze naozaj funguje
dovod pripadneho predaja by bol, ze som nasiel dobry tip na z4200 (ktory si samozrejme necham pre seba), takze v priapde predaja by som presiel nan
momentalne to mam napojene ako 3- kanal predne komponenty a vzadu subwoofer napojeny v mostiku, zosik sa da prepinat na 4/3/2 kanal, samostane nastavenie filtrov pre repro a ine nastavenia
<-- bydlisko
dovod pripadneho predaja by bol, ze som nasiel dobry tip na z4200 (ktory si samozrejme necham pre seba), takze v priapde predaja by som presiel nan
momentalne to mam napojene ako 3- kanal predne komponenty a vzadu subwoofer napojeny v mostiku, zosik sa da prepinat na 4/3/2 kanal, samostane nastavenie filtrov pre repro a ine nastavenia
<-- bydlisko
-
29dexter93
Amateur
ovkej predaj si ma na icq - 420213856 . Tam sa dohodneme .