Troska som sa hral s rainmeter ale je to namna asi moc zlozite alebo neviem toto sa mi jedine podarilo spravit hmm
Naše Plochy
-
jamesiq
Medium Star
Re: Naše Plochy
Tak cista plocha po reinstale 
Troska som sa hral s rainmeter ale je to namna asi moc zlozite alebo neviem toto sa mi jedine podarilo spravit hmm
Takže konečne som si upratal plochu. Všetky ikony sú v docku v pravom dolnom rohu
stahujem sa do noveho bytu a tak som formatol c: reku nech je zaciatok uplne novy... a prinieslo mi to nove upravy 
OT: polo ako si spravil Štart button taký aký je resp, že to neni taká tá gulička je to nejaká téma alebo čo?
to iwin: robilo sa to dost zlozito teda na prvy krat a muselo sa to menit manualne ale teraz je taka mini aplikacia ktora to zmeni v rychlosti blesku
vola sa windows 7 start buttom changer v 2.6 ... skus popozerat youtube a tam je v popise aj link na stiahnutei alebo stiahni hoci kde...
a start orby si pozri na deviant arte tam ich je milion, nakolko pozadovany obrazok musi mat aj urceny rozmer...
p.s. nie je to tema, vsetko si menim a upravujem jednotlivo podla chuti
vola sa windows 7 start buttom changer v 2.6 ... skus popozerat youtube a tam je v popise aj link na stiahnutei alebo stiahni hoci kde...
a start orby si pozri na deviant arte tam ich je milion, nakolko pozadovany obrazok musi mat aj urceny rozmer...
p.s. nie je to tema, vsetko si menim a upravujem jednotlivo podla chuti
-
JeffHardyy
Light Professional
-
Black.Raven
Medium Star
Megan
Plocha statočne zaprataná bordelom - pracovný notebook 
// K- za toto pozadie? vy máte nejaké komplexy? samozrejme hovorím len k dotyčným osobám, ktoré sa navyše ani podpísať nevedia...
// K- za toto pozadie? vy máte nejaké komplexy? samozrejme hovorím len k dotyčným osobám, ktoré sa navyše ani podpísať nevedia...
Linux Mint 10
tetete : Plochy sa pridávajú do príloh.Ale ked už si taký pyšný na svoju "MEGAGRAPHICIMSICK" plochu a spravíš video
Pre toho čo mi dal K
: ako si si všimol ty magor zmenil som systém vieš???!
A ak tak sa na budúce aj podpíš.Dakujem
tetete : Plochy sa pridávajú do príloh.Ale ked už si taký pyšný na svoju "MEGAGRAPHICIMSICK" plochu a spravíš video
Pre toho čo mi dal K
A ak tak sa na budúce aj podpíš.Dakujem
-
berynatorko
Medium Expert