Obrázkové vtipy
Re: Obrázkové vtipy
9 druhov muzskeho mocenia 
prikladam link, pretoze obrazok sa nezmesti do prilohy
http://wearefuntastic.net/imageserver/_ ... eeeses.jpg
prikladam link, pretoze obrazok sa nezmesti do prilohy
http://wearefuntastic.net/imageserver/_ ... eeeses.jpg
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako nevravim ze je to vtip ale ma to celkom pobavilo 
ako mohol som za toto dosta 2* k-
omg ja sa uz fakt pozastavujem nad daktorimi jedincami na tomto fore 
// ako mne je v principe totalne karma ukradnuta ale slusnost kaze pri tych pribudajucich - aspon napisat normalny dovod
a okrem jedneho sa nikto nepodpisal jak keby vam tu zato niekto isiel utrhnut hlavu abo co. Proste tslusi sa inteligentne vyjadrit a ne si tu kompenzovat svoje komplexy menejcenosti abo co 
INAK TAK MA NAPADA ZE POLOVICA TO AJ TKA NEPOCHOPILA TAM IDE OTO ZE TO JE TEMA BAZAR A ZE TEN CLOVEK ZACHVILKU PREDA ASI AJ VLASTNU BABKU just joke hakker
ako mohol som za toto dosta 2* k-
// ako mne je v principe totalne karma ukradnuta ale slusnost kaze pri tych pribudajucich - aspon napisat normalny dovod
INAK TAK MA NAPADA ZE POLOVICA TO AJ TKA NEPOCHOPILA TAM IDE OTO ZE TO JE TEMA BAZAR A ZE TEN CLOVEK ZACHVILKU PREDA ASI AJ VLASTNU BABKU just joke hakker
lol
//uplink: dzuri keď si prečítaš článok, zistíš že je primárne o spidermanovi a len okrajovo o novom supermanovi, takže joke sa nekoná
, ráno som to akurát čítal, len preto...
//uplink: dzuri keď si prečítaš článok, zistíš že je primárne o spidermanovi a len okrajovo o novom supermanovi, takže joke sa nekoná
-
krankenwagen
Professional
Pochopia asi iba ti, co hraju Minecraft 
Edit - nj, ten. co zjavne nepochopil mi dal K-..
Edit - nj, ten. co zjavne nepochopil mi dal K-..
-
uplink
VIP
Viete čo sa stane keď Vám v drogérii u*ebú z pred pokladne 4 metre baliaceho papieru a obrovský kartón kúpený na pošte 2 hodiny pred príchodom kuriéra?