ale zatial som neprisiel na to ako to funguje.. resp ako to nefunguje... ucty mam prepojene a prd z tohoDeJF napísal: Hra obsahuje theater kde sa ti ukaladaju replaye z hier . Tie si možeš upravit a uploadnut na YT [ak chceš uploadnut tak maximalne 30 sekund]
Call of Duty 7: Black Ops
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty 7: Black Ops
-
DeJF
Addict
Nabodobne . Mne to uploadne akurat tak screenshot,videa nie 
-
Sphinx
Addict
mne tento patch zazrakom pomohol, prestalo mi to sekat a zasekavat sa v menu.. pokles fps som nepostrehol stale to mam okolo tych 60 (limitovane) ale aj tak to je len platanica nie oprava
No ja koncim zatial s touto hrou na dobu neurcitu
Kym nevyjde nejaky poriadny patch tak si nebudem nicit nervy kvoli tejto hre. Zbytocne vyhodene peniaze. Nikdy viac nekupim hru od Activision.
Mozno niektori povedia ze mam stary PC nech si kupim 4-jadro, ale keby som uz musel upgrade-ovat PC tak urcite nie kvoli tejto hre ale to by som uz isiel do Bad Company 2. Prave preto som siel do tejto hry lebo viem aky archaicky engine to ma a predpokladal som ze nebudu problemy ani na starych PC.
Ach jaj, uz vidim ako pride map pack za 15 eur, mod tools su zatial v oblakoch a kedze na steame to hraje denne cca 50000 ludi a z nich maju problemy mozno 15% tak sa na to 3arc uz davno vy*rali. O 10 mesiacov je tu aj tak novy diel na ktory caka vacsina MW2 hracov.
Mozno niektori povedia ze mam stary PC nech si kupim 4-jadro, ale keby som uz musel upgrade-ovat PC tak urcite nie kvoli tejto hre ale to by som uz isiel do Bad Company 2. Prave preto som siel do tejto hry lebo viem aky archaicky engine to ma a predpokladal som ze nebudu problemy ani na starych PC.
Ach jaj, uz vidim ako pride map pack za 15 eur, mod tools su zatial v oblakoch a kedze na steame to hraje denne cca 50000 ludi a z nich maju problemy mozno 15% tak sa na to 3arc uz davno vy*rali. O 10 mesiacov je tu aj tak novy diel na ktory caka vacsina MW2 hracov.
-
chlapec10
Addict
nic si z toho nerob, ja mam 4-jadro a seka mi to jedna radostrochedo napísal:No ja koncim zatial s touto hrou na dobu neurcituKym nevyjde nejaky poriadny patch tak si nebudem nicit nervy kvoli tejto hre. Zbytocne vyhodene peniaze. Nikdy viac nekupim hru od Activision.
![]()
same here, BO poriadne teda stiahla ego mojmu compu. Dovtedy si myslel ze je brutalny pan, a teraz to chudak na velkom monitore utiahne ledva so low/med detailami a bez AA 
-
Sphinx
Addict
@Rochedo aj ja som skusal snipu 
heh nice 
Fail, spravili jednu verziu a to pre X360 a potom portovali na PS3. PC verzii sa venovali najmenej. Mozno sa PC verzii zacali venovat az potom co hra ofic. vysla 
Ahojte.
Pls, na akom serveri hravate multiplayer a co je potrebne?
Pls, na akom serveri hravate multiplayer a co je potrebne?
-
Sphinx
Addict
na ktorom su hraci a potrebna je original hra a nic ine
-
Kok
Light Professional
tak dneska som konecne dosiel po 15. prestiz, som nesmierne spoko 
zdroj: TiscaliOd 4. do 6.2 se budou v multiplayeru CoD: Black Ops napříč všemi platformami zdvojnásobovat všechny v tyto dny získané zkušenosti.
-
DeJF
Addict
Ah,kiež by to bolo ako v gears of war 2 keď boli expa 32-násobné 
no lenže to sú minimálne požiadavky ...to znamená že ked budem mat taky hardver tak mi to bude sekat.....ja hladam odporucene .tak aby mi to nesekalo........
Aby ti to islo bez sekania tak na tuto hru potrebujes aspon 4-jadrovy procak, kedze je to len port z konzoly. Hra nepotrebuje nejak extra silnu grafiku. Napis aku mas zostavu a uvidime ci ti to pojde.
// Inac pri tejto hre mas v niektorych pripadoch jedno ze aky mas HW. Mozes mat aj 8 jadrovy CPU a mozno ze aj vtedy ti to bude sekat. Zavisi to od konkretneho HW. Kvoli zlej optimalizacii s tym maju niektori ludia problemy aj na high end zostavach.
// Inac pri tejto hre mas v niektorych pripadoch jedno ze aky mas HW. Mozes mat aj 8 jadrovy CPU a mozno ze aj vtedy ti to bude sekat. Zavisi to od konkretneho HW. Kvoli zlej optimalizacii s tym maju niektori ludia problemy aj na high end zostavach.
CPU : core 2 duo 2.4 GHz
HDD : 500 GB
GRAFIKA :NVIDIA 8600
RAM : 3GB
toto su take zakladne
HDD : 500 GB
GRAFIKA :NVIDIA 8600
RAM : 3GB
toto su take zakladne